to DIR or not to DIR - פניה לשלומי

הקרפיון

New member
to DIR or not to DIR - פניה לשלומי

אני צופה בסרט DIR3 כרגע, ויחד עם הרבה מהדברים ששמעתי כאן לאורך הזמן, נראה שיש לי הרבה (מאוד) מה ללמוד ולהרוויח מלהבין את הגישה הזו יותר. לא סביר שאני אגיע לקורס שלהם בשנים הקרובות, ואני מחפס איך ללמוד יותר פה. שלומי, יש איזה דרך לשחד אותך כך שתתן הרצאה או יום עין בנושא? אני מוכן להביא פאי תפוחים או extreem brownes או אולי אפילו SUSHI (אם זה יהיה מספיק קרוב אלי הביתה
. וחוץ מזה, עם תצליח להמיר את דתם^H^H^Hצלילתם של מספיק מאיתנו, לא תהייה חייב לעבור על כלל מספר אחד כל הזמן
(אני בונה על המסיונריות של DIR, ואחרת לא היתי פונה בצורה פומבית כזו. אם פניה זו היא באיזו שהיא דרך לא בסדר מבחינתך, הרשה לי להתנצל מראש). ודרך אגב, גם אם אין זה מתפקידי להעיד על כך, העוגות שלי טעימות :)

ללמוד יותר על DIR

אהלן קרפי . מתוכננת לה הרצאה בנושא קונפיגורצית ציוד DIR בעתיד הקרוב , אני לא מכיר את כל הפרטים אלה רק שביקשו אותי להרצות והסכמתי . חוץ מיזה שנוכל להיפגש וליצלול מתי שהוא ואולי גם לדבר על DIR ישנם עוד מס´ דרכים ללמוד קצת יותר . האינטרנט הוא מקור מידע גדול מאוד בנושא ( למרות שאנילא מאמין גדול של "ללמוד בהיתכתבות " ) , האתר של GUE עמוס בכתבות ומאמרים , ל GUE יש מגזין שיוצא לאור ארבע פעמים בשנה ואפשר ליקרוא אותו גם און ליין דרך האינטרנט , כמו כן יש את הפורום והMAILING LIST של GUE .גישה למגזין ולפורום הינה לחברי GUE בלבד ועולה בין 25 דולר ל 1000 דולר תלוי כמה אתה מוכן לתרום ( GUE הינו ארגון ללא רווח וזו אחת השיטות שלהם להיתפרנס ) כנס ל DIRQUEST . המגזין והפורום עוסקים בצלילה נטו וברמה הגבוהה ביותר של פיזיולוגיה , ציוד , שיטות ומחקר כולו על טהרת ה DIR . לפני מס´ שבועות יצאו לאור ספרי ההדרכה של GUE לקורסים הבסיסים של טכני ומערות שניהם בפורמט PDF וניתן להוריד אותם מהרשת ( לחץ כאן ) בתשלום של 15 דולר כל אחד , בנוסף הם הוציאו לאור ספר שלדעתי ידבר אליך יותר (אני ממתין לו בעצמי וכשיגיע אוכל להשאיל לך ) . בנוסף יש גם את הסרט DIR2 שאתה יכול לירכוש או להשאיל מימני , הסרט עוסק בעיקר בצלילה טכנית אבל ההגיון מדבר גם אל הצולל הספורטיבי . פירסמתי בעבר רשימה גדולה מאוד של אתרי אינטרנט בנושא אחד האתרים שדרכו תוכל להיתחבר להרבה מידע הוא http://www.cisatlantic.com/trimix/ כיוון שהמטרה העיקרית של DIR היא בטיחות אני מאמין שבעתיד הרבה מאוד אנשים ימירו את דתם . בקשר לעוגות , יש מצב לטעום גם ליפני ההרצאה ... דרך אגב אני חושב העוגות גבינה הם הכי DIR
. שלומי

הקרפיון

New member
האמת היא שעם כל כמות החמאה בפאי

שלי, זה לא רק שהוא לא DIR, אלה שאני לא מעיז לאכול ממנו... מי מארגן את ההרצאה?

philips

New member
מצטרף...

אשמח לשמוע ואולי אף להשתכנע ולהמיר... אני גם מוכן לתרום SUSHI או מאכלים יפניים אחרים.. ואף קינוחים - פרפה,קרם ברולה,פנה קוטה , עוגות...
ככלל הרעיון של להקים מפגשים עם הרצאות והדגמות מדי פעם יכול להיות רעיון בכלל לא רע... נ.ב. ניתן להוסיף מתכונים לפורום ואז נהיה פורום צלילה ומתכונים...

Sushi

New member
מצטרף גם

ואת הסושי אני מביא. חוצפנים. גונבים לי את ההצגה.

שלומי דעות שונות זה תמיד רצוי אך לא ../images/Emo94.gif

מצוי כי זה תלוי מי יושב בכיסא המלכות

הקרפיון

New member
תקחי בראוונים רגילים ../images/Emo71.gif

ואז תוסיפי מספיק שוקולד שהם יותר לא יתקשו, עם בשעה בתנור. תוסיפי לזה חופן גדול של אגוזי פקאן ברמות שבירה שונות, ובעיקרון יש לך את המתכון הבסיסי. כל השאר הוא בטכניקה של הערבוב, בהקפדה מיוחדת על טפמרטורת התערובת ובפדנטיות לגבי עובי העוגית (יש לי ציוד מיוחד לזה :) יש גם רעיונות לגבי Tri-mix אבל את זה אני שומר להדמנוית מיוחדות בלבד, וזה דורש הכנה של מספר חודשים וקורס אפיה טכנית מתקדמת :)

קרפי , אני לא יודע אם שמת לב

אבל xtreem brownees זה משחק מילים יפה ל DIR . יש את Extreme Exposure שזו החנות של GUE שם מוכרים את הציוד של HALCION שזה בעצם מותג של BROWNIE´S . סתם משחק מילים שכזה . הידעת ? שלומי

שרקי..

New member
קרפי אני מקווה שזה לא מתכון שקיבלת

לבראוניס המוגשים בביתי הקפה מרשת בולדוג באמסטרדם, לפי מה שהבנתי הם באמת אקסטרים. שרקי

שרקי , ילד רע .

לא יצא לי לבדוק את העוגיות של בולדוג אבל לפי מה שאני מבין אפשר ליטעום משהו דומה ב 60 מטר עם אויר
. שלומי

ניב ד

New member
ה DIR כדרך חיים

זה בדיוק המקום לצרף שוב את ה"מאמר" על הדיר כדרך חיים (שבני פרסם במקור לפני חודשיים בערך). אם תתחיל מזה - מובטח לך עתיד בטוח לא רק כנביא דיר (כמו שלומי) אלא ככוהן מן המנין... ובאופן כללי - כל תכנון הפאי, הבראוניס, השוקולד, הנסיכות, הקרפיונים, שלומי,וכל מה שביניהם נשמע לי מתאים ביותר. אולי זו הזדמנות לארגן איזה מפגש יבש חצי מקצועי כזה שיוקדש לענין דיר ושוקולד?

ניב ד

New member
ה DIR כדרך חיים

זה בדיוק המקום לצרף שוב את ה"מאמר" על הדיר כדרך חיים (שבני פרסם במקור לפני חודשיים בערך). אם תתחיל מזה - מובטח לך עתיד בטוח לא רק כנביא דיר (כמו שלומי) אלא ככוהן מן המנין... ובאופן כללי - כל תכנון הפאי, הבראוניס, השוקולד, הנסיכות, הקרפיונים, שלומי,וכל מה שביניהם נשמע לי מתאים ביותר. אולי זו הזדמנות לארגן איזה מפגש יבש חצי מקצועי כזה שיוקדש לענין דיר ושוקולד?

למעלה