יש לא מעט
קודם כל אציין שאצל זפלין אני תמיד נמשכתי למוזיקה עצמה יותר והרבה פחות לליריקה. אבל ה-2 נראה לי הכי אהובים עלי הם: "Kind of makes me feel sometimes Didn't have to grow But as the eagle leaves the nest Got so far to go" מתוך Ten Years Gone. ו-"I was her love, she was my queen And now a thousand years between" מתוך Tangerine. 2 קטעי ה-Lyrics האלה ממש יפים ומרגשים בשבילי. משתלבים נהדר עם המנגינה ופשוט אמיתיים כאלה. קשה להסביר. אני מאוד אוהב אותם. והנה עוד כמה וכמה קטעים שאני מאוד אוהב: מתוך-Celebration Day: "My, my, my, I'm so happy I'm gonna join the band We're gonna dance and sing in celebration We're in the promised land" הפזמון של השיר שפשוט ממש כיף לשיר ותמיד מביא הרגשה טובה. תמיד שאני במצב רוח טוב אני שר לעצמי את הפזמון. פשוט כיף. מתוך Good Times Bad Times: "In the days of my youth I was told what it means to be a man" המילים הראשונות של השיר, ובעצם המילים הראשונות בכל אלבומי הלהקה. אין הסבר כ"כ. זה פשוט היסטורי וההרגשה של רוברט הכ"כ צעיר שר את זה בהקלטות לאלבום הראשון, כשלא הוא ולא חברי הלהקה האחרים ידעו מה הולך לקרות להם. מתוך Hey Hey What Can I Do: "I walk the town, keep a-searchin' all around Lookin' for my street corner girl" שיר שבעצם אני מאוד אוהב לשיר את כולו ויש לו מילים שמשתלבות נהדרות עם האקוסטיות של השיר. בחרתי את השורה הזאת, אבל אני מאוד אוהב את כל הליריקה בשיר. ממש כמו השיר הבא ברשימה- מתוך Your Time Is Gonna Come: הכל. כנראה השיר שאני הכי אוהב לשיר ולהצטרף למילים מכל שירי הלהקה. אין משהו מיוחד על הליריקה, פשוט כיף לשיר אותו. מתוך Immigrant Song: "From the midnight sun where the hot springs flow Hammer of the gods" המשפט האהוב עלי בשיר, ובמיוחד המילים "Hammer Of The Gods". מתוך Misty Mountain Hop: "So I'm packing my bags for the Misty Mountains Where the spirits go now Over the hills where the spirits fly" הבית האחרון בשיר. שמגיעים בסוף לאזכור בשם השיר, של ה-Misty Mountains. שיר עם ליריקה טובה. מתוך Over The Hills & Far Away: "Many dreams come true And some have silver linings I live for my dreams And a pocketful of gold" עוד שיר עם שילוב מקסים בין המוזיקה למילים. זה הקטע האהוב עלי בשיר. אין לי מושג למה, פשוט לשמוע את רוברט שר את זה בקול בשיר זה נשמע כ"כ מתאים. במיוחד בגרסה של How The West שהוא חוזר על המילים--A Pocket Full of Gold... זה מה שעלה לי. אבל שוב - אף פעם לא התעמקתי יותר מדי בליריקה אצל זפלין. מה שיותר חזק אצליהם היא המוזיקה עצמה. אבל יש לא מעט שירים עם ליריקה נהדרת. אפשר לראות את הרגישות של רוברט בלא מעט מהם.