Tmax חדש בפברואר

Ridcully

New member
והקטע הכי טוב זה המחירים

mnakash

New member
ג'וימקס חדש

זה יוריד את המחירון של הג'וימקס הדור הנוכחי. מזכיר לי קצת את הסילברוינג חוץ מדימיון גדול לדגם הקודם. ה TMAX יוצא מהישג ידם של בעלי רישיון ישן של עד 500 / 54 כ"ס. חבל. 34,000 על ה250 של סאניאנג? לא עדיף להוסיף עשירייה ולקבל בייבי נינג'ה? מטרו לא ריאליים כאן. ומה עם העיצוב של פנסי הורסיס? לא הגיע הזמן להתקדם לעיצוב מודרני יותר?

פרארי1

New member
תוסיף 5K ותקבל CBR 250

בכל מקרה, תמיד טוב שהמבחר גדל והקטגוריה של אופנועים שמתאימים ל-A1 משוועת לכלים חדשים, אז אפשר בכל זאת לברך.

הנסיך.

New member
השוואה בעייתית - SYM ובייבי פרוט-נינג'ה

הקהל שלהם שונה לגמרי - אחד רוצה להתנייד בנוחות על כלי נעים ורגוע השני סופר דקות אחורה עד שיוכל לזרוק את ה-250 ולעבור לאופנוע אמיתי... אני לא חושב שמי מהם ייקח לקוחות לשני (גם לו עלו אותו דבר)

mnakash

New member
אנחנו מדברים על ה SB250 של SYM?

אני לא דיברתי על הג'וימקס אם לזה התייחסת (נוח, נעים רגוע) וגם לא אמרתי שהוא אלטרנטיבה לנינג'ה אלא ניסיתי להעריך את המחיר שלו לעומת משהו שאפשר להתווכח אם מזכיר אותו או לא. הבדל של 10K (נינג'ה) או 5K (הונדה) מכלי טאיוואני לעומת כלי יפאני. לא יודע בקשר לאחרים, אני הייתי קונה את היפאני אם אופנוע היה עומד על הפרק וזה בלי קשר לפרופיל הנהיגה.

orgeva

New member
ממש מחליף לדיוק. מטרו האלה חנטרישים

מי שבאמת אמור להיות המחליף לדיוק זה ה VS125 ולא החייזר הזה. ה VS הוא שילוב אידיאלי,מנוע קרור אויר אמין אבל עם מבנה מודרני וגלגלים גדולים יותר והכי חשוב מחיר טוב. משיחות עם מכונאים הבנתי שמדובר בכלי אמין מבחינה מכאנית. כמו כן מציינים את גודל המדרס הגדול בכלי הזה כאילו שבכלל זה חוקי לשים שם משהו. דבר נוסף, לפי התמונה הוא נראה כלי ארוך יותר, וייתכן וגם רחב יותר,דבר שישפיע על יכולת העבירות שלו בתנועה צפופה יחסית לדיוק שמשתחל לכל חור. הקומביז הזה נראה כלי שמיועד לכל מיני מדינות עולם שלישי שיכולים להעמיס אליהם תכולת בית+2 מבוגרים ושלושה ילדים וכלב על המדרס. בקיצור מדינות בלי מתנ"א

anigodin

New member
ה-VS לא ממש מחליף את הדיוק

לגיסי היה VS שנקנה חדש והוא נסע עליו שנתיים עד שנשבר והחליף לג'וירייד 125. בין שניהם, יצא לו לרכוב על דיוק לא חדש למשך שבוע או שבועיים והוא אמר שאם היה צריך לבחור בין שניהם שוב היה לוקח דווקא את הדיוק. זו כמובן דעתו של אדם אחד. לא ברור לי איך החלטת שהקומביז (או איך שלא קוראים לו) רחב יותר.. התמונה שמוצגת בכתבה מראה אותו מהצד. הוא אכן נראה ארוך יותר, בעיקר בגלל המושב המחולק (מזכיר איזה יצור סיני שנמכר פה לפני כמה שנים עם המושב האחורי שהופך למשענת). הדיוק הוא כלי זול בקניה, במכירה ובתחזוקה. למרות ובעיקר בגלל שהתכנון שלו בן כמעט 15 שנים (אם לא יותר). אם הקומביז מכיל את התכונות האלו יש לו סיכוי טוב מאוד לרשת את הדיוק כקטנוע שליחים אולטימטיבי.

orgeva

New member
יפה אמרת,הדיוק כלי בן 15 שנה

לא הגיוני שאחרי 15 שנה הכלי שיחליף אותו יהיה מודרני יותר? לפחות שיהיה לו גלגלים גדולים יותר משוב משובח יותר. על פניו הקומביז לא נראה כמו כלי שיפנק את עכוזו של הרוכב יותר מאשר הדיוק,וכפי שציינת הוא מזכיר את הכלי הסיני שנכשל פה (ZNEN אם אני לא טועה) ואני משער שגם הכלי החדש הזה מגיע מסין ולא מטיוואן. בנוגע ל VS,יש מצב לספר מה גרם לגיסך "להשבר" מה VS אחרי שנתיים (ד"א מי שכל כך "סובל" מקטנוע נפטר ממנו מהר ולא ממשיך לסבול במשך 24 חודשים). כמה שאני הבנתי ה VS נותן תמורה טובה לכסף, ומבחינה מכנאית הוא מאוד פשוט ודי אמין וקל לטיפול. וד"א,אי חושב שאם צריך לבחור כלי שליחים אולטימטיבי,עדיף כבר את המובי עם הגלגלים הגדולים מאשר הדיוק.

anigodin

New member
לא אמרתי שאין צורך להתקדם

מצד שני, הדיוק שהוא בעל עיצוב שמבוסס על קטנוע עוד יותר ישן של הונדה (אולי זו הסיבה שהוא שרד עשור וחצי...?) עדיין מבוקש לשליחים. לי דרך אגב, יש דיוק שקניתי ב-2008 חדש וכרגע הוא בהחלט נותן לי תמורה טובה למה שאני צריך. נכון, הוא לא שיא הטכנולוגיה וייתכן שה-VS מתקדם ממנו גם טכנולוגית וגם מבחינת מראה. גיסי נסע עם ה-VS יום יום מקרית אונו לת"א ויצא לו גם לנסוע על הדיוק שלי מדי פעם ותמיד הוא אמר שהדיוק מרגיש לו יותר זריז.. כמו שאמרתי, זו התחושה שלו. למה לקח לו שנתיים? כי לא היה לו כסף להחליף. הקנייה של ה-VS הייתה למעשה מתנה ואת הג'וי שהוא קנה במקום הוא קנה מבן משפחה שמכר לו אותו במחיר מצחיק. גם הוא וגם אני מרגישים צורך להתקדם אבל יש אילוצים בחיים לפעמים שמונעים זאת. אז נשארים עם מה שיש. אולי בעוד שנה, שנינו נשדרג את הרשיונות ונעלה כיתה. עד אז, דיוק בשבילי וג'וי 125 בשבילו
לגבי המובי, ייתכן ואתה צודק. בתור נהג מתחיל התלבטתי בין שניהם ולקחתי את הדיוק בעיקר בגלל עניין הגובה. אני לא שופע מטראז' (1.61 מ' בקיץ, 1.59 מ' בחורף...) והייתי צריך להרגיש שאני מגיע לרצפה בקלות. אז המובי היה לי גבוה. היום זה משהו אחר..

anigodin

New member
לזה התכוונתי.

לא זכרתי במדויק על איזה חלק מההונדה הוא מבוסס

אהוד א1

New member
וגם סיפור הטיפולים הוא חארטא.

בדיוק הטיפולים כל 4 ולא כל 3 כמו שעולה מהברושור.

למעלה