titei תהנו
A adi 777 New member 15/8/07 #9 מצאתי 2 מטבעות זהובים ושמתי בעיניים של הדמויות הצבעוניות נמשיך מחר כי אין לי כח
D danield New member 15/8/07 #11 מצאתי 4 מטבעות... וגיליתי שאפשר להכניס את המטבעות לעיניים בפסלים. אבל יותר מזה לא הצלחתי. ניסיתי להעלות תמונה אב לא מצליח.
מצאתי 4 מטבעות... וגיליתי שאפשר להכניס את המטבעות לעיניים בפסלים. אבל יותר מזה לא הצלחתי. ניסיתי להעלות תמונה אב לא מצליח.
S Sweet Fantasy New member 15/8/07 #12 אני מצאתי 3, אבל מה אחרי שהכנסו לעיינים? נראה לי שיש סדר מסוים או משהו, וזה כתוב שם בסינית(או יפנית אנערף)
אני מצאתי 3, אבל מה אחרי שהכנסו לעיינים? נראה לי שיש סדר מסוים או משהו, וזה כתוב שם בסינית(או יפנית אנערף)
מ מקס6 New member 15/8/07 #14 תשתמשי בשלוש מטבעות כדי לפתוח את השער,,,,,, של השמש אבל צריך סדר מסויים של המטבעות שימי לב במה השתמשתי ,רק לא זוכר את הסדר
תשתמשי בשלוש מטבעות כדי לפתוח את השער,,,,,, של השמש אבל צריך סדר מסויים של המטבעות שימי לב במה השתמשתי ,רק לא זוכר את הסדר
מ מקס6 New member 15/8/07 #15 מצאתי עוד מטבע בכניסה לשער [שמש] וגם,,,, מן מטוס מזהב אותו הנחתי בפסלון מזהב [אחד מבין השלושה]
S Sweet Fantasy New member 16/8/07 #16 פתחתי את השער ומצאתי עוד 2 מטבעות, אחד מתחת לאוזן (אם אפשר לקרוא לזה כך) של האיש מזהב (בפתח משמאל אחרי שנכנסו מהשער) ואחד קצת אחרי הכניסה של השער.
פתחתי את השער ומצאתי עוד 2 מטבעות, אחד מתחת לאוזן (אם אפשר לקרוא לזה כך) של האיש מזהב (בפתח משמאל אחרי שנכנסו מהשער) ואחד קצת אחרי הכניסה של השער.
S Sweet Fantasy New member 16/8/07 #17 |ספוליר| את ה3 מטבעות האחרים צריך לשים בפסלים בסדר לפי מה שרשום בעיניים של האיש המוזהב, ואז מקבלים גולגולת ואין לי מושג מה לעשות הלאה, מחפשת..
|ספוליר| את ה3 מטבעות האחרים צריך לשים בפסלים בסדר לפי מה שרשום בעיניים של האיש המוזהב, ואז מקבלים גולגולת ואין לי מושג מה לעשות הלאה, מחפשת..
מ מקס6 New member 16/8/07 #19 היכן שיש 3 פסלים ,אז ,,,,,, בפסל האמצעי תשתמשי ב3 מטבעות [תסתקלי בתמונה] ואז הפהשל הפסל יפתח