TITANIC

GK_FF

New member
TITANIC

וואייייי!1 איזה סרט יפה!!!! ראיתי אותו אתמול וכלכך נהניתי!!! הוא היה כזה יפה! וגם מהלך העלילה, העבירו אותה כלכך טוב וזה לא היה מהיר מידיי וזה לא היה איטי מידיי, ממש יפה...... בכל זאת, מישהו זוכר שבMTV היה שיר כזה בזמן כשטיטאניק יצא שהוא היה על טיטאניק אבל לא ב"גלוי" או משהו כזה, בקליפ ראו ילד משחק עם "ספינה" באמבטיה ואז בטעות הספינה מתפרקת, כמו בטיטאניק, וכל הקליפ במחסן כזה חשוך, ורואים את הלהקה מאחוריי הילד אני חושב, והסולנית זאת בת, זה מה שאני זוכר - וראיתי את הקליפ רק 3 פעמים בערך, וזה היה בזמן שטיטאניק יצא - מזמן! (ד"א, בקשר לאפקטים בסרט, היו שם כמה דברים שהיום היו נראים יותר טוב אבל גם שם האפקטים מאוד יפים (והקטע עם הטביע אדיר!!))

GK_FF

New member
מה אתה צוחק עליי? ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

*ויקי*

New member
לא נראה לי שהוא צחק עלייך...

בכל מיקרה ראיתי את הסרט טיטאניק ממש מזמן ככה שאני לא ממש זוכרת אם נהנתי או לא.....

חולוני

New member
הוא מ 98 זה לא ממש מזמן..

הייתם מאמינים אם הייתי מספר לכם שחבר שלי ( שד"א מתבייש בזה היום..) הלך לסרט הזה 11 פעמים בקולנוע ??? ( אחת מהם היא איתי בבכורה..וחוץ מזה הוא גם הכריח אותי לראות הסרט הגרוע הזה עוד איזה 5 פעמים בוידאו..)

*ויקי*

New member
פחחח...

אני ראיתי את הסרט הזה רק פעמיים.... אבל 11 פעמים זה ממש מוגזם!! זה לא שיעמם אותו אחרי פעמיים שלוש??

חולוני

New member
כן.

טיטאניק סרט גרוע, קיטשי בטירוף, וטוב שאין הגזמות בכל סצינה. בקיצור, הפקה הוליוודית קלאסית - הפקה גרנדיוזית וסרט ממוסחר וגרוע.

חזיר בר

New member
צודק בכל מילה

סרט רע,טוב שלאונרדו לפחות מת.אם החזרזירה הקטנה היתה גם מתה בסרט הייתי יותר שמח,אבל זה עדין לא היה עושה את זה לסרט טוב

MoRibisi

New member
צודק לגמרי

נרדמתי באמצע מרוב שיעמום וחברה שלי כפרה עליה רק העירה אותי בקטע שליאונרדו דיקפריו טבע כדי שאני אוכל ליהנות קצת... יצאתי צוחקת בטירוף... פשוט סרט מסריח, סורי, וגם השיר הקיטשי והמנדנק של סלין דיון נמאס בדיוק אחרי שתי השמעות וחצי, אם לא פחות. בה ביי. ~מור, שגורסת שאם כבר סרטים רומנטיים אז שיהיו על מפגרים...

חולוני

New member
Celine Dion - My Heart Will Go On

מי לא מכיר את השיר הזה שחרשו עליו איזה שנה לפחות אחרי שטיטאניק יצא.. לא יכול לשמוע יותר את השיר הזה מרוב שהתפוצצו לי האוזניים. מזל שהיא נעלמה מאז.. איך אפשר לשכוח את השיר הזה ? אפילו סבא שלי מכיר אותו והוא שומע בכלל מוזיקה קלאסית.

GK_FF

New member
My Heart Will Go On

זה לא השיר שאני מחפש חכם!!! תקרא את התיאור של הקליפ! זה נראה לך מתאים????

GK_FF

New member
מה??????

הסצינה של הטביעה לא מספיקה ל"אפקטים טובים"????? זה ממש מצוין!!!!!!! זה כלכך אמיתי ועשו את זה ממש ממש טוב!!!!! כל השעה האחרונה היא אפקט אחד גדול (חחח)

בןלי

New member
לא האמנתי

שאני אוהב את הסרט הזה, אבל כשראיתי אותו בפעם הראשונה פשוט בכיתי. סיפור האהבה עשוי בצורה ככ טובה ומרגשת. בכלל כל הסרט עשוי בצורה מעולה. סרט ארוך שפשוט עובר מהר. אוף, עכשיו אני רוצה לראות אותו שוב...

חולוני

New member
עוד אחד בלי מושג בקולנוע.

בתור אחד שחושב שפייט קלאב זה סרט " עמוק באופו מאולץ", הדבר הכי חכם שאתה יכול לעשות למען עצמך זה פשוט לשתוק.

IC4

New member
אהההה חולוני

לא יפה לא נחמד אם הבנאדם אוהב את הסרט למה ללכלך למרות שזה טיטאניק שכמעט כל אחד שאי פעם חשב לעשות סרט שונא את העובדה שהסרט הזה הכניס מיליארד דולר עדיין ג´יימס קמרון תן כבוד על שליחות קטלנית 2 ושובו של הנוסע השמיני (שאגב מתאים יותר משהו כמו הנוסע השמיני וחבורתו) קיצר שורה אחרונה אין לך זכות ממש לרדת על אדם שאוהב סרט שאתה לא (מילא אם הוא לא אוהב סרט שאתה כן)

בןלי

New member
תרגע

מי מת ועשה אותך למומחה בענייני קולנוע? מי אתה שתקבע לי אין מושג בקולנוע??? רק בגלל שלא אהבתי את הסרט שאתה כ"כ מעריץ אז אין לי מושג.

למעלה