TIS

TIS

לרגל פתיחתו של הפורום החדש אודות טאואיסם, TIS ורפואה הוליסטית, אני רוצה לפתוח כאן שרשור בנושא TIS. אז... מה יש לכם להגיד על הנושא הזה?

אני מסכים עם

הקונספט. TIS=TEACHER IS STUDENT אכן אנחנו המורים והתלמידים הכי טובים של עצמנו. ויחד עם זאת, רק שוטה יימנע מעצמו ללמוד גם מאנשים אחרים. כולנו מורים. כולנו תלמידים.

לא Teacher Is Student

אלא Teacher In Student. זה משהו אחר לגמרי... להיות TIS זה להיות נייד, חופשי ובעל כושר תנועה עצמאי בתוך "רשת הידע והמיומנויות" שעבור אנשים שאינם TIS נראה כאילו הדרך היחידה לנוע בתוכה, או לרכוש ממנה משהו, היא בעזרת אדם אחר.

אכן

הסתכלתי שוב באתר ו "TEACHER IN STUDENT" אז מה??? זה לא ברור שאנחנו המורים הכי טובים של עצמנו?

זה לא רעיון כללי או אמירה סתמית

מדובר במצב אנרגטי בלתי-הפיך. רוב האנשים אינם TIS, אך כל אדם הינו TIS בפוטנציה... ויכול לגלות, לא עם השכל כמובן, שהוא הינו "כבר TIS". התוצאה של גילוי כזה, בתנאי שאיננו גילוי שכלי, אלא אמיתי, היא שינוי אנרגטי בלתי-הפיך. ל-TIS יש אפשרות להתקדם בכל נושא, בצורה ממשית, בתוך מרחבים שבהם אדם שאיננו TIS ירגיש שאיננו יכול לזוז מטר, אלא אם כן "מישהו" לוקח אותו יד ביד. TIS זה לא "רק" קשור ללימודים שכליים, או נפשיים, אלא לכל נושא, כולל למיומנויות גופניות. אם נשווה למשל את "גוף הידע והמיומנויות" למעין מרחב ענקי, שכל בנאדם ממוקם בתוכו בצורה מסויימת, אז נגלה שבכל פעם שאנחנו לומדים לעשות משהו חדש, שלא יכולנו לעשות קודם, פיסית, מנטלית, רגשית או אנרגטית, בעצם שינינו את ה"תנוחה" שלנו ו/או את ה"מיקום" שלנו בתוך "גוף הידע והמיומנויות". TIS, בתוך דימוי כזה, הוא יצור בעל כושר תנועה עצמאי בתוך "גוף הידע והמיומנויות". פשוט מאוד, אבל גם מופלא מאוד. או שאתה TIS או שאתה לא TIS. אין דבר כזה "לפעמים אני TIS"... וגם להגיד ש"כולם בעצם TIS" זה לא יהיה מדוייק יותר מאשר להגיד "כולם יכולים לחשוב בצורה יעילה" או "כולם יכולים לנשום נכון". יש אנשים שמסוגלים, באמצעות טכניקות שונות, ללמוד או לרכוש מיומנויות ברמה שמהצד נראית מופלאה - ולכאורה הם יכולים לעשות כל מה ש-TIS יכול לעשות - ובכל זאת הם אינם TIS. TIS הוא מבנה אנרגטי שונה. "המורה כלול בתלמיד" זה משהו ממשי, לא רעיוני!

נראה שהנושא הזה מפחיד אנשים.

TIS - נושא מפחיד, הא?

למעלה