tis thou truth as poision?

tis thou truth as poision?

האם יש טעם שאני אכנס לפורום לבדוק אם יש תגובות לשירשור המפגש שלי? יש מישהו שבאמת מתכוון להגיע? או שאני יכול לבזבז את הזמן על שאר הרשימת ה to do שלי? (שנמתחת לצערי כמה קילומטרים)

Athaclena

New member
האם אתה אמת כשקר?

תגיד, הזרקת שייקספיר לאחרונה? מה זה אמור להיות? אנגלית, ועוד לירית??? אני רק אזהיר אותך שלמדתי את מקבת' בבי"ס, וגם את חלק מרומיאו ויוליה, ושאני זוכרת סונטה שלמה בעל פה (כן, מילה במילה. פשוט נתקע במוחי ומסרב לצאת)

ואפילו לא ענית לשאלה

:בכי:

Athaclena

New member
אם זה לא ביום שישי אז לא סביר.

אם זה בערב עוד יכול להיות שאני אקפוץ (לעזריאלי, לא?)אבל לא יכולה להבטיח שום דבר.

TheBursar

New member
אתה יודע שאני הייתי שמח להגיע

אבל כפי שאתה מבין אין לי חיים כרגע....

gaspode

New member
אני אשתדל להגיע.

אבל כדאי לחליט על תאריך מסוים, כדי שאנשים יוכלו להתרעם ולכתוב דברים כמו "בתאריך הזה אני לא יכול להגיע", "זה נופל לי על חוג מקרמה", ו-"איזה תאריך עברי זה יוצא?"

TheBursar

New member
i ducked

KWA KWA אה, כן.... ויימס, תצטרפי אליי: בבבבבווווווווווווווווונננננננזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייי!!!!!!!!!!!!!

מ א ג ר ט

New member
נו באמת

מממממממיייייייייייצצצצצצצייייייייייייינננננננווווווווו!!!!!!!!!!!!!!

ויימס

New member
בונזאי! בונזאי! בונזאי!

כתבתי שיר: בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי! בונזאי, בונזאי, בונזאי?! וכמובן, לא עשיתי העתק הדבק!

שיא אומנות השירה הפיוטית

יש לי המשך בונזאי! בונזאי! בונבונבונזאאאאאי!!! בונזאיבונזאיבונזאי! בבבבווווננננזזזאאאאיייי! בונזאי? כן, בונזאי! בבבבבבוווווווווווננננננננננזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאייייייייייי

TheBursar

New member
אני אשלח מעטפת נפץ מבויילת עם גלויה

או שרק מעטפה עם גלויה, תלוי בתקציב השנתי למתנות

למעלה