Tip Of My Toungh דלף

WundeRKind

New member
דעתי..../images/Emo3.gif

They day we fell apart - שונה קצת, בגרסא ההיא זה לא נשמע כמו קלי, אבל בגרסא הזאת עשו את השיר יותר "נקי" ובקושי יש אפקטים.. ושומעים ממש ברור שזו קלי. אני מאוד אוהב את השיר הזה, אבל נראה לי שהדמו הרבה יותר טוב, עם האפקטים והכל..
, אגב, הגרסא הזו יותר ארוכה מהדמו ב30 שניות. Tip of my toungue- ואוו קלי נהייתה ממש ביונסה
. איזה קצב ביונסי בטירוף. שיר R&B לגמרי, עוד אין לי דיעה על השיר, אבל אני חושב שאני דיי נוטה ללא אוהב חחח.. שתשאיר את השירים האלו לביוסה.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifתגובית !

The Day We Fell Apart- אין *כזה* הבדל, רק שפה הקול שלה יותר צלול וככה גם המנגינה. יותר אהבתי מהדמו
Tip Of My Tounge- הוא ממש דומה ל- "migrate" של מאריה קארי!
..טוב באיידול ראינו את הצד הRNBי שלה... לא יותר מדי טוב, אבל פסדר כזה

Because Of May

New member
מממ, 'קיי:../images/Emo109.gif

Tip Of My Toungh: הוא נחמד כזה, אבל טוב שהיא לא הכניסה אותו לאלבום, הוא ממש לא מתאים אליו... אהבתי את הבאס, שומעים אותה בבירור
. הוא נחמד כזה, לא הכי התלהבתי אבל זה לא שהוא מכוער או משהו P:. The Day We Fell Apart: אני אהבתי אותו מההתחלה
. הגירסא הזו לא כ"כ שונה, רק באמת יש פחות אפקטים. שומעים יותר את הקול של קלי, ושומעים יותר את הכלים ה"אמיתיים" מאשר את האפקטים של המחשב. טוב יותר מהדמו, אבל לא בהמון. בכל מקרה, אני מתה עליו
.

Because Of May

New member
הוא לא רע בכלל! ../images/Emo13.gif.../images/Emo109.gif

זאת רק אני שהוא מזכיר קצת את מארון 5?
. בכל מקרה, הוא השני הכי אהוב עליי מבין הביסיידים, מיד לאחר TDWFA
.

ori1566

New member
[המשך]

Tip Of My Tounge ו Can We Go Back מאכזבות לטעמי... TDWFA לעומת זאת הוא בונוס ממש טוב ואהבתי אותו מהרג הראשון...

למעלה