Time to say shana tova

אורון V1

New member
Time to say shana tova

גולשים וגולשות יקרים, תרשו לי לאחל שתהיה לנו שנה מלאה בהתפתחויות שקשורות בשירי - אם זה טקס האם טי וי או האלבום באנגלית. ושתהיה שנה מעולה, מוצלחת, משמחת עם מימושים עצמיים, בריאות, אהבה ורק בשורות טובות.

just adiki

New member
שנה טובה לכל הפורום המקסים הזה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שתהיה לפורום בכלל ולשירי בפרט שנה טובה ומוצלחת. לשירי-שכל העבודה הקשה תשתלם ותהיה לה שנה מוצלחת ומשגשגת. שתתקדם ותממש את כל הכישרון שלה. שתהיה שנה של יצירה, אהבה, בריאות והרבה אושר. ולכם-שנה טובה ומתוקה
שהשנה הזאת תהיה טובה יותר מקודמתה. שנה של אושר, אהבה, בריאות, הצלחה וסבלנות. שנה מלאה בחוויות ואתגרים שיחשלו אתכם ויוציאו מכם את המיטב. שנת למידה והשכלה, הצלחה וקידום. המזל משחק תפקיד אבל אתם אלה שיכולים ליצור לכם שנה נהדרת!
. תמצאו איזון ואת הגישה החיובית ושתהיה לכולנו-שנה נפלאה!
.
וכמובן, חג שמח
!

linoy7

New member
../images/Emo74.gifחג שמח ושנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שנת אושר
שנת בריאות
שנת אהבה
שנת פרנסה
שנת הצלחה ושגשוג
שנה שתהיה כולה רק טוב
אוהבת המון

just adiki

New member
גם הפורום מאחל שנה טובה../images/Emo75.gif

בעקבות לו"ז צפוף בימים האחרונים רק עכשיו יכולתי לעלות את זה, אתם מוזמנים לפרסם את זה גם כן
. מה דעתכם? יפה?

../images/Emo210.gifשנה טובה לכם../images/Emo70.gif

תהא שנת סימן טוב וחייבת לציין תודה ל'בולחיצינה' מפורום האנטומיה של גריי.. (נוו.. העתקתי ממנה
)

אורון V1

New member
שי לחג../images/Emo77.gif: הרמיקס של דור דקל ל"בוחרת בי"

מדובר ברמיקס שיצא לפני כמה חודשים ועכשיו, לאור צאת הסינגל, זאת הזדמנות מצוינת להאזין לו. מאחר ולא ניתן לפרסם קישורים בפורום להורדה, אחרת עדיקי תשלח אותי לשער 5 לקבל מכות משוטרים
, אתם מוזמנים לשלוח אלי מסר ותקבלו את הקישור.

just adiki

New member
הצבעתי לזה

ולחצתי איפה שראיתי תמונה של שירי למרות שהתחרות היא על נושא אחר וזה לא אומר שאנשים מצביעים לשירי
. אחרי שהצבעתי הסתכלתי למה הצבעתי
ובסופו של דבר זה מה שהייתי מצביעה לו בלי שום קשר
.

אורון V1

New member
אמן, ואם כבר MTV

מעניין אם היא אכן הולכת להופיע או שיהיה מדובר רק בפרס, כי יש מועמדויות מכל רחבי אירופה ואפילו מ-MTV הערבי

just adiki

New member
אני כמעט בטוחה שזה כולל הופעה

אני גם זוכרת שלפני שנתיים אם אני לא טועה הלנה [זוכת אירו' 2005] זכתה בפרסי ה-MTV והיא גם הופיעה.

למעלה