Time to say goodbye

Rachel47

New member
Time to say goodbye

היי אנשים
וול, אני מתגייסת עוד שבוע (שלישי הבא..רוצים לבוא איתי לבקו"ם
) אז אני פורשת היום מהניהול
הדר, המון בהצלחה לך אני יודעת שתעשי עבודה מצויינת (די הסתדרת עד כה וזה לא שעזרתי יותר מדי
) אם הבלאקים אכן יגיעו לארץ שוב תעדכנו אותי טוב
אוהבת המון
סו...
להתראות

x N O A M x

New member
דיי את לא רצינית../images/Emo7.gif

למרות שלא כתבת פה כ"כ הרבה, את בחורה מדהימה.. תודה שפתחת ת'פורום הזה..בזכותך הכרתי את כל הילדים שיש פה
תודה על הכל, באמת. בהצלחה בצבא, ובהמשך הדרך
אוהבים אותך. [:

תודה רבה ל-Rachel47

על הקמת הפורום וניהולו בשנה האחרונה, ובהצלחה בצה"ל
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

g a l 9 4

New member
אני אולי לא הכרתי אותך אבל בכל זאת

להתראות אני בטוח שהית מנהלת נפלאה
שהיה לך בהצלחה!

avivoOsh2

New member
../images/Emo7.gif

אנחנו גם לא ממש הספקנו להכיר, אבל אני מאחלת לך הרבה בהצלחה בהמשך.
עשית פה עבודה נהדרת.. כל הכבוד לך !

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif אווי

למרות שלא כל כך דיברתי איתך
זה לא מונע ממני להגיד המון המון בהצלחה ושירות קל ושקט :] ושתחזרי אלינו בריאה ושלמה

gali56

New member
רייצ'ל../images/Emo10.gif

כמו שאמרו כבר-גם אם לא רשמת כ"כ הרבה,את פתחת את הפורום הזה. אז,תהני בצבא ושירות קל
אוהבת,
גל

Cuttie Cat

New member
וואווו...

שיהיה המון בהצלחה בצבא..חבל שלא יצא לך להיות פה כל כך הרבה אבל לא נורא בזכותך יש לנו תפורום המקסים הזה :) היה נעים להכירררר

HaDaRoSh

New member
אז זהו זה ? ../images/Emo201.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

קשה להיפרד
את האמא של הפורום הזה. את יצרת אותו ובזכותך אנחנו כולנו פה. את בן אדם נפלא. היה לי מאוד כייף לדבר איתך, על עיניינים אישיים ועל עיניינים ניהוליים [פורום
] למרות שלא הפגנת נוכחות [האמממ] הפורום היה צריך אותך, כול הודעה שלך הייתה מלווה בהתרגשות של אחרים :) רציתי להגיד לך תודה על כול מה שעשית בשביל הפורום הזה ובשבילי. תודה על זה שפתחת את הפורום הזה. בזכותך הכרתי את האנשים המדהימים האלה. תודה על שדאגת לו וטיפחת אותו בתקופת ההופעה. [כן, אני הצצתי אז בפורום ולא הצטרפתי רשמית, אך ראיתי את הבלאגן שהלך פה
] תודה על כול המחמאות היפות שאמרת לי. תודה על האדום שהבאת לי. תודה על השיחות המעודדות שלך בקשר ללימודים ובקשר לצבא. תודה על הכחול. תודה על הכול. את בן אדם מדהים. אני מקווה שתמשיכי להיות ככה. היה לי כייף לפגוש, ואני אשמח אם תהיה עוד פעם כזאת.
אל תעלמי מפה לגמרי, הצבא לא יכול לקחת אותך ! אני מאחלת לך כול טוב, תהני בתפקידך בצבא ושהאל ישמור אותך שם
אוהבת אותך מאוד, וסוגדת לך מאוד, הדר
[את תחסרי לי שם למעלה
]

Rachel47

New member
האעהאעהע...ריגשת../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

הוי ילדה יפה שלי
אתגעגע מאוד מאוד תודה לך על הכל, באמת שיש הרבה יותר על מה להודות לך מבטיחה להשתדל לא להעלם היה לי העונג להכיר בחורה מקסימה כמוך אוהבת הכי בעולם

HaDaRoSh

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

תודה
אוהבת אותך מאוד

Rachel47

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

2MayaN

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

מוזר לראות שאת לא כחולה.. גמאני למרות שלא דיברתי איתך ממש מצטערת שאת עוזבת:( שיהיה לך בהצלחה בצבא (ובכלל..) ותבואי לבקר

רייצ'ל.

אין לי הרבה להגיד לך לא הכרנו הרבה.. אבל אני מאחל לך הרבה אהבה והצלחה בהמשך הדרך
. ותבקרי כן? דודי!

razM19

New member
שיהיה בהצלחה בצבא ושירות קל!!

כל הכבוד על כל ההשקעה שלך ועל הניהול עד היום
רז.

system רולז

New member
כ"כ תודה.

טוב אני לא הכי הכרתי אותך אבל תודה שפתחת את הפורום הזה. אני כ"כ מאריכה אותך ואת הדר,על זה. כי אז לא הייתי מכירה את כולם פה.
טוב מהקצת שאני מכירה אותך שיהיה לך שירות קל.
ומקווה שתחזרי יום אחד.
ושוב תודה.

HaDaRoSh

New member
חחח אני לא פתחתי את הפורום ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

רייצ'ל צירפה אותי עם הזמן

system רולז

New member
../images/Emo4.gifכ"כ תודה.

טוב אני לא הכי הכרתי אותך אבל תודה שפתחת את הפורום הזה. אני כ"כ מאריכה אותך ואת הדר,על זה. כי אז לא הייתי מכירה את כולם פה.
טוב מהקצת שאני מכירה אותך שיהיה לך שירות קל.
ומקווה שתחזרי יום אחד.
ושוב תודה.

למעלה