עידו תשארו אחי../images/Emo24.gif אתם אחלה
אהלן שותפים יקרים לאחר שקראתי את ההודעה שלכם מאוד כאב לי לשמוע את זה ואני אסביר לכם למה אתם אחלה שבאחלה בלוג וגם הבלוג של יאקי אתם באמת נשמות טובות, אומנם עברנו תקופה לא כ"כ קלה ימים של כאבי ראש מתח עייפות ותסכול. עידו והחברים.ברצוני לומר לכם שאני מאוד מאוד רוצה שתשארו לא בגלל התחרות אני לא חזרתי בגלל התחרות אלה בגלל האנשים שאוהבים ורוצים אותי, אלה בגלל שאני מראה לאותם הזבלים שבבלוגים שאני חזרתי ובגדולל בגלל אותם האנשים שרוצים אותי, ולא בגלל התחרות ולא להשקיע כמו פעם, לתת כמה שעות של רגיעה כמה שעות של מוזיקה טובה וצחוקים,ברור שאין לי ולכם סיכוי לזכות זה ברור מאליו. והתוצאות ידועות מהתחרות הקודמת. אבל אחים שלי לא נכנס לזה עוד פעם, אני פונה אלייכם אישית השותפים אל תעזבו תשארו ,אפילו לכמה שעות העיקר שתיהיו בשטח של הבלוג.גם אני חזרתי לתת כמה שעות ואני בכלללל אין לי סיכוי לזכות, בדיוק כמוכם, שבאה איזו מטומטמת שנשאר לה לה חלב על השפתיים ומתחילה לרקוד עם עם מכנס קצר וצמוד לישבן שלה ושהכל חשוף מאחור!!! אבל לא משנה.ומה שרשמתם אני כולי איתכם אתם צודקים בהחלט וכל מילה בסלע, אני באופן אישית זוכר את התוכנית הראשונה שלכם. העברו קטעים ביחד היה צחוקים היו רגעים של עצבים של צחוקים היה באמת אחלה, אני גם עברתי תקופה לא קלה עם כל התחרות המכורה של הוואי עם כל הזבלים שהיו בעוגה הזאת, השותפים מה שלא יהיה כולנו איתכם ואני גם מחזיק לכם ידים. ומקווה שתבינו מה שאני רשמתי. ואנו פה בכבוד ולא בגלל שום תחרות. ושום התמכרות לשום עניין, אנו פה למען האנשים שרוצים אותנו כמו שאנחנו יודעים לתת תוכנית מכל הלב, ולא משנה מה יהיה דעו לכם שותפים שאני מת על התוכנית שלכם אתם ממש אחלה, וכל תחרות סופה ידוע מראש. זה רק ממש אבסורד שהכל מתנהל תחת השטיח שיש בו הרבה ליכלוך ואין בו כל ביקורת הכל פרוץ לזוועה שיש בתחרות לא נקיה בתחרות שכולם רוצים להתחרות בכייף נותנים את מלוא הזמן מלוא תשומת הלב, ובסוף אוכלים אותה ובגדול, בגלל איזו אחת שעושה שטויות מול מצלמה.אין פיקוח אין ביקורת הכל מכור מראש כל תחרות!!!!!!! ואני לא מתכוון להגיב על שום תגובה שתיהיה לא הולמת מצד כל גולש. האמת כואבת נכוןןןן תחרות שידועה מראש ובסופה ידוע מראש! אבל אין מה לעשות.שותפים יקרים בזה אסיים את דברי ואחזק לך ידים, ואין הרבה מה לעשות אנו כאן במדיה שכולה זוועה בתחרות זוועתית, ואני נותן ביקורת ולמי שיש בעיה שיבוא ויתנגח איתי. כל תחרות שבאים אנשים טובים להתחרות באה איזו אחת מטומטמת ועושה שטויות במצלמה והפוליסים לא עושים כלום למה?? כי טוב להם להביט בישבן חשוף של אותה נערה מטומטמת שקיבלה חינוך מהרחוב בבית, ומתחילה להוציאה את מה שלמדה ברחוב במצלמה מול אנשים, האמת כואבת אני יודע אין מה לעשות........ ושוב אני לא מתחרה בתחרות כמו שאמרתי בתחילת ההודעה! ואל תגיבו אותם אנשים סתומים חבל על ההודעה שלכם!!! שותפים תודה על הכל וקחו הכל בסבבה אחים שלי! ואל תקחו ללב כי עוד מעט תיהיה עוד תחרות ושוב אותם נערות עם הסקס שלהם במצלמה, עם תחרות ידועה מראששששש. תודה על הכל ממני Mלך הסטלנים