Time

FreakOfNature

New member
Time../images/Emo26.gif

השיר Time, שלקוח מהאלבום השלישי של אנסטסיה, יהיה השיר של האולימפיאדה באתונה 2004. עם זאת, השיר לא ישוחרר כסינגל, מכיוון שהאולימפיאדה באוגוסט, ו- Sick and Tired ישוחרר כחודש לפני האולימפיאדה. קחו את מה שכתבתי למעלה בערבון מוגבל - המידע לקוח מתוך האתר anastacia-newkurk.de, והיה כתוב שם בגרמנית. העתקתי את הקטע לתוכנה שמתרגמת מגרמנית לאנגלית, וקיבלתי תרגום מאוד מאוד עילג, ממנו הבנתי את מה שכתבתי פה. לכן, יכול להיות שיש טעויות. אשתדל למצוא מידע נוסף

FreakOfNature

New member
תיקון:

מצאתי את המידע הנ"ל באנגלית בפורום החדשות של fans united. השיר יהיה השיר של האולימפיאדה של רשת ZDF הגרמנית ולא של האולימפיאדה בכלל.

Im The Sun

New member
אוי..../images/Emo42.gif

טוב לא נורא, זה גם הישג
ואיך השיר time של אנסטסיה

FreakOfNature

New member
הוא מדהים../images/Emo70.gif

כדאי לך לקנות את הדיסק. אם אתה באזור ת"א, אז יש במוזיקה נטו מבצע על הדיסק. אם אתה ראשל"צי, או מהאזור, אז לך לחנות של nmc (אם אתה רוצה אני אגיד לך את הכתובת...), כי נראה לי שגם שם יש מבצע. אם אתה מגיע לאילת בקרוב, אז לך לאחת מחנויות דיסק קלאב - הם מוכרים את זה ב-50 ש"ח - זה המחיר הכי טוב שתמצא (בהנחה שתלך לאילת
)

FreakOfNature

New member
לא ידוע לי על כלום...

לך לחנות הדיסקים הקרובה, ותבדוק אם יש להם. אם אתה קונה את המהדורה המיוחדת שכוללת דיסק DVD (מומלץ
), אל תשלם מעל 90 ש"ח. אם אתה קונה את הרגילה - אל תשלם מעל 70 ש"ח, יכול להיות שאפילו זה יהיה ב-65.

FreakOfNature

New member
אני מציע לך להתקשר לחנויות שם

ולברר אם יש להם במלאי - ואפילו להזמין מראש
יש שם 3 חנויות של דיסק קלאב - אחת ממש בכניסה לעיר, במרכז ביג, אחת בשדרות התמרים (הרחוב הארוך שמאונך לרחוב של נמל התעופה), ואחת בקניון. כשאני הייתי, בקניון לא היה אפילו עותק אחד - ואמרו לי שהיו מלא עותקים, ובחנות שבשדרות התמרים היה עותק אחד בלבד. ב-ביג לא בדקתי אבל אני מניח שהמצב דומה... בכל אופן, זה אמור לעלות שם 50 ש"ח (המהדורה הרגילה - אני לא יודע אם יש להם את המהדורה המיוחדת... תברר גם את זה. סביר שהיא תעלה שם משהו כמו 70 ש"ח)

Im The Sun

New member
איך אתה יודע את כל זה../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

מה יש 7 כמוך?!

nirtheking

New member
או שיש לו דוד/ה באילת

או שהוא פשוט אוהב לנסוע לשם הרבה (וגם עושה את זה
)

nirtheking

New member
לא הבנתי מה מפריע ../images/Emo4.gif

שון פול למשל היה מוציא סינגלים בקצב חופשי חודשי וכולם אהבו את זה מה מפריע לה שזה יצא בהפרש של חודש?

FreakOfNature

New member
מפריע ש...

אם היא תוציא סינגלים בהפרש של חודש, אז ייגמרו השירים בדיסק. חוצמזה, שלפי דעתי זה לא נורא...קח לדוגמא את LOA - הוא עדיין צועד ב TOP 20 של הרבה מדינות, ואפילו ב TOP 10 (כמו ישראל לדוגמא - מקום 2). בנוסף, הוא עדיין חזק באירופה ובעולם - מקום 9 בעולם במדד של השמעות ברדיו משולב עם מכירת סינגלים. שחרור SAT בעוד קרוב לשבועיים זה מועד טוב. סביר ש LOA ייצא מהטופ 10 בכל המצעדים, השחרור של SAT יחזיר אותה לטופ (אמן...). אם היא הייתה משחררת את SAT לפני שלושה שבועות או חודש, זה היה מאוד מיותר כי הוא היה מקום 2 בעולם
אני דווקא מרוצה

nirtheking

New member
צודק ../images/Emo13.gif

אצל שון פול זה פשוט לא הפריע (22 שירים בדיסק קצת קשה לסיים
) בכל מקרה

למעלה