../images/Emo174.gifהביקורת שלי
Dolores O'Riordan - Are You Listening. אוקיי, אז גיבשתי דעה על האלבום פחות או יותר. ניגשתי אליו מאוד מסוקרן כי אני מאוד אוהב את הקראנבריס ואני גם אוהב את הקול המיוחד שלה. לא התאכזבתי.
Ordinary Day - הסינגל הראשון מהאלבום, שאין לי מילה אחרת לתאר אותו מאשר מעולה. בחירת סינגל ראשון מצוינת. לחן יפה ופשוט, והקול שלה נשמע במיטבו. גם הקליפ מגניב.
When We Were Young - צד קצת יותר רוקיסטי ופחות רגוע מאשר הסינגל הראשון[שאגב, ממש לא מאפיין את האלבום]. מאוד מזכיר את הסגנון של הקראנבריס. פזמון מדבק, שיר מאוד יפה ונורא קליט. נקווה שיהיה סינגל[למרות שלא נראה לי שהוא ממש יצליח.
In The Garden - ההתחלה מאוד יפה.אני חייב לציין את העיבוד בהתחלה עם הכינורות, זה נורא יפה. מזכיר קצת את When We Were Young. הפזמון נחמד... בין השירים היותר חלשים באלבום לפי דעתי...
Loser - זה שם של שיר מסרט מעודדות לילדות בנות 12. אבל הוא ממש לא כזה
. שוב, יש בעיה שהוא קצת מזכיר את השניים שקדמו לו, אבל הוא דווקא נחמד.
Stay With Me - אחרי שלושה שירים שנשמעים פחות או יותר אותו הדבר קיבלנו את השיר הזה שהוא שונה מהם. מאוד מאוד מאוד אהבתי. פזמון מרגש ונהדר. הקול שלה נשמע פשוט מעולה. הגיטרות נשמעות כאילו הוציאו אותם מאיזה שיר מטאל אבל בצורה חיובית...
Apple Of My Eye - שיר יותר רך מאשר השירים הקודמים והרוקיסטיים. מאוד אהבתי. שיר רגוע ויפה. אני אוהב שירים פשוטים כאלה. וגם המילים ממש יפות.
Human Spirit - לא ממש אהבתי. ההתחלה מאלה בכלי נגינה דרמטיים וקצת מעצבנים והפזמון די משעמם. השיר הכי גרוע באלבום.
Black Window - עוד התחלה דרמטית. זה יפה בשיר או שניים, אבל העיבודים המוגזמים האלה כבר קצת מרגיזים כבר שמגיעים לשמוע את השיר החביב הזה. ממש מייגע עד שההקדמה המעצבנת נגמרת ואז הוא מגיע הפזמון שהוא די נחמד ומאוד רוקיסטי. אחריו הבית השני מצוין והשיר ממשיך מעולה.
October - שיר מעולה
. בין הטובים ביותר באלבום. ממשיך את הק הרוקיסטי והעיבוד שלו נסבל(העיבודים האלה בעיתיים ביותר ~_~)
Accept Things - סוף סוף שיר בלי עיבוד מוגזם ומעצבן! פזמון פשוט ויפה. הקול שלה נשמע מצוין. ובכלל, שיר טוב.
Angel Fire - מדהים. כנראה השיר הטוב ביותר באלבום
. אני מאוד אוהב את הלחן המדבק ואת המילים היפות. העיבוד הפופ-רוקי מעולה בניגוד לעיבודים הקודמים.
Ecsasty - השיר שסוגר את האלבום בטעם טוב בעוד שיר פשוט וחביב. טיפה משעמם :S. לסיכום, אפשר לחלק את השירים באלבום הזה לשתי קבוצות, הראשונה של שירים פשוטים ויפים כמו Ordinary Day ו-Angel fire, וקבוצה שנייה של שירים רוקיסטיים יותר כמו October ו-When We Were Young. בסך הכל באמת שזה אלבום מעולה,רק חבל שבחלק מהשירים העיבודים קצתל מוגזמים ומעיקים במקום להשאיר אותם פשוטים ויפים. מומלץ מאוד.