Tim Tebow מה דעתכם?

Bledsoe

New member
Tim Tebow מה דעתכם?

אחד הנושאים החמים בליגה היום הוא נושא הQB הצעיר מדנבר. הרבה אנשים מפקפקים ביכולתו להיות אפקטיבי לאורך זמן. לדעתי יש צדק והרבה תוכן בשני הצדדים (בעדו ונגדו) ראשית, יש לו אופי יוצא דופן לטובה. הוא עובד קשה מאוד, יותר מהממוצע ויש לו מנהיגות ויכולת להוביל אנשים מדהימה. הוא אתלט מעולה, יותר מהק"ב הממוצע עם גודל וכח זרוע גדולים מהממוצע. מצד שני, הוא לא מדויק ולא עקבי עם הדיוק (אותה בעיה כמו למקנאב) הטכניקה שלו לוקה בחסר, אם זה הזריקה ואם זה עבודת הרגליים שלו. הוא נוטה להחזיק את הכדור הרבה זמן ולרוב רץ איתו אחרי 3 שניות, מה שבמקצוענים יוביל לאיבודים ומכות קשות שעלולות לגרום לפציעות עבורו. אפשר להרחיב עוד הרבה, אבל לסיכום, לדעתי זה הימור לא פשוט, שכדאי לקחת אותו אם יש יסוד סביר ביותר להניח שהQB הנוכחי (אורטון) גמר את הסוס. בכל מקרה את הצ'אנס אני חושב שאפשר לתת אבל צריך גיבוי טוב זמין על הספסל.

Twindaddy

New member
Tebow

Orton is not taking the Broncos to the Superbowl anytime soon. Find out what you have (or don't) with Tebow. If it works out, great. If not, you draft the the next QB for the future. Get some value out of Orton while you still can. He is a free agent next year.

Yo-man

New member
לדעתי צריך לתת לו צ'אנס (ועוד משהו)

גם אם הוא לא יהיה מעולה, זה עדין יהיה משחק מלהיב יותר של הברונקוז, וזה יעשה מספיק למורל של הקבוצה. בדיוק כמו שויק ההי באטלנטה, בשנים בהן הוא לא היה מדוייק ונטה לרוץ יותר מידי. הם לא הגיעו לסופרבול, אבל הם היו קבוצה שרוצים לראות. מה גם שאחרי תקופת בגרות (מאחורי סוגר ובריח) התקבל QB הרבה יותר מיושב שיודע לנצל את כל התרונות שלו בצורה מדודה ושקולה. אולי טיבו יצליח להתבגר בלי לעבור את המסלול שעבר ויק, ואולי שנה אחת הוא יסריח ואחריה יפרח. בשביל לדעת את זה כדאי לתת לו לשחק! ומצד שני - צ'אד הני של מיאמי: כל טרום עונה המאמנים מפרסמים על הפותחים שלהם שהם "בכושר שיא", "הרבה יותר מדוייקים", "התבגרו" ועוד סופרלטיבים. אני משום מה חושב שהני עוד יכול להתגלות כ-QB מהעשריה הראשונה. ועכשיו התפרסם שרג'י בוש נשאר הרץ היחיד שלהם (המנוסה) אחרי שריקי וויליאמס חתם לשנתיים בבולטימור... לא הולך להם, לדולפינס האלה. ודבר אחרון - בתוכנית Around the Horn טוני ריאלי התחיל סגמנט באמירה שהאיגלס יכולים לפתוח מהלך עם ויק מאחורי הסנטר, רוני בראון ומקוי ב-T, דשון ג'קסון ווינס יאנג בסלוטס "במערך מוטרל-קומבט-ווילד-קאט"
הצחיק אותי.

RoyBehar

New member
TEBOW

טוב, אני כנראה קצת משוחד, אבל אני מאמין בטיבו במאה אחוז. טוב, לא במאה אחוז, אבל אני מאמין שעם כמות העבודה שהוא משקיע (לדעתי יותר מכל שחקן אחר בליגה כמעט) גם הטכניקה שלו תשתפר. היתרונות של טיבו הם דברים שלא נמדדים בסטטיסטיקה ומספרים. הוא מנהיג, הוא ווינר והוא מוצא דרכים לנצח גם אם זה לא תמיד באוויר, כמו QB קלאסי. אני חושב שדי ברור מה מקבלים עם אורטון, וזה לא אליפות. גם לא פלייאוף. אז נכון, יכול להיות שגם עם טיבו לא נגיע לשום מקום בעונה הקרובה, אבל לפחות הוא ישתפשף קצת. ואם זה יהיה קטסטרופה כמו בעונה שעברה, אולי נצליח להביא את אנדרו לאק בדראפט הבא (אלווי מת עליו, עוד בוגר סטנפורד) וגם לטובת אורטון, אני חושב שהיו חייבים לשלוח אותו לקבוצה אחרת.

למעלה