Tide of Iron בארץ ?

jack of hearts

New member
אני כותב מלא בזמן האחרון

אני לא יודע מה עובר עליי... Marvel Heroes הוא דילמה בעיניי. הוא נראה לי כמו משחק מוצלח ומעניין. המחיר בארץ שלו הוא סביר בהחלט והוא מקבל ביקורות לא רעות. אבל ! אני אקנה משחק אם אחד משני המקרים קרה: 1. שיחקתי בו וראיתי שהוא מגניב ואני נהנה. - ראה ערך Tigris ו - Tongiaki 2. משחק שלאחר בדיקה מעמיקה (לקרוא ביקורות, חוברת הוראות, תמונות...) יש לי תחושת בטן טובה. סטטיסטית, פיספסתי רק פעם אחת איתה. את Memoir, ארקהם, Puerto Rico וגולת הכותרת Warrior Knights (שממש עשה רושם טוב ודייק לחלוטין), כולם רכשתי כשהייתה לי את תחושת הבטן הזו. Marvel Heroes כרגע לא מרגיש לי ככה. מבחינה "שכלית" אני רואה את המנגנונים, איך הם עובדים יחד, ואני יודע שהמשחק אמור להיות מוצלח. המחסור בתחושת הבטן עומד בדרכי ולכן Marvel יושב בתחתית הרשימה. אני יודע שאחרי שאני אשחק בו, אני אגיע להחלטה של כן או לא.

טלד

New member
אלגוריתם הבחירה שלי די זהה...

וגם לי משום מה MARVEL HEROES לא נראה משהו...

jack of hearts

New member
נכון או לא ? חדשות רעות

עכשיו ראיתי ב BBG שמישהו בשם אייזק סיטרום כתב שFFG הודיעו שToI נדחה לאפריל. כמובן חדשה מצערת מאוד, אבל נכנסתי לאתר של FFG והם לא כתבו שום דבר בקשר לזה. אני משער שהוא איזו שהיא סמכות כי מי היה ממציא שמועה מרושעת שכזו ?

sonde

New member
קודם כל לא להכנס ללחץ!

מכוון שעכשיו בוקר בארה"ב, אני ממליץ לבדוק ב- BGN מחר בבוקר, הם מעודכנים בד"כ במידי. בכל מקרה לא זכור לי משחק של FFG שיצא בדיוק בזמן, תמיד יש עיקוב כי קלף זה או אחר לא יצא טוב, או משהוא אחר באיכות ההפקה. בד"כ עיכובים מסוג זה הם רק לטובה.

למעלה