Ticket to ride

y י ר י ת

New member
ההרחבות מותאמות לכל הגירסאות?

וואו קשה לעקוב אחרי כל המידע הזה תודה על ההסברים המפורטים לרוב אני באמת משחקת בזוג או בשלושה, כך ש-Nordic Countries באמת קורץ ובכל זאת, מעדיפה שמשחק מהסוג הזה יתאים לנו גם כשאנחנו רביעיה. ותודה גם על הקישור, אפילו אני עם האנגלית האיומה שלי הצלחתי לקרואותו

Pentax

New member
לגבי ההרחבות

ההרחבה שהמלצתי עליה מותאמת לגירסה של USA בלבד. (יש גם הרחבה ל- Europe) אגב, גם בקישור שנתתי לך ממליצים על גירסת בסיס + ההרחבה. This means you don't have to hesitate anymore if you don't know which version of the game to buy - the best version is the original USA game, for its simplicity and directness, with the expansion, for a better balanced and more varied game

LazyNinja

New member
גם למרקלין יש הרחבה

לא רשמית, אבל טובה באותה מידה .. (כוללת רק קלפים, לא מפה)

sandman2017

New member
מאיפה מזמינים?

מצאת מקום טוב להזמין את המשחק ממנו? אני גם רוצה כבר הרבה זמן לקנות את T2R ועוד לא מצאתי מקום נוח להזמנה...

y י ר י ת

New member
תגדיר "נוח"

אם נוח = זול אז אני ממש לא הכתובת לענות על זה. מה שאני לא מוצאת בארץ אני מביאה מאירלנד שם לא ממש זול אבל עבורי זה מאד נוח. נדמה לי שכתבת על סבתא שמגיעה בקרוב מארה"ב נראה לי שהכי נוח [גם במובן הזול של הקניה] יהיה לבקש ממנה להוסיפותו לרשימה. ואם לסבתא יש שם גם כתובת המשלוחים אליה בקניה בסכום של מעל 100$ יהיו חינם. איזה מה T2R בחרת?

sandman2017

New member
לסבתא יש מספיק מה לסחוב...

למעלה