Thyroglobulin-TM

Thyroglobulin-TM

הופנתי לבדיקות דם לאחר הפלות חוזרות: Thyroglobulin-TM 26.2 TSH 1.4 FT4 14.4 FT3 4.42 Thyroglobulin Ab קטן מ 20 IU/ml הבדיקות בטווח הנורמה למעט בדיקה המטרידה אותי - התוצאה של Thyroglobulin-TM, האם זהו ערך תקין? האם יש צורך בבדיקות נוספות? לא מצאתי טווח נורמה לתוצאות. תודה מראש על העזרה

זה תקין לגמרי

זה מראה שיש לך בלוטת תריס
זה נחשב לגבוה רק אצל אנשים עם סרטן בבלוטת התריס שעברו כריתה מלאה של הבלוטה, ואני מבינה שזה לא המקרה

תודה רבה, הוקל לי מאוד. אני לא בקיאה מהיכן

הידע שלך בנושא, את בטוחה? כי רשום באתר של מכבי כי ערכים הנתנים למדידה מראים ביטוי של דלקת/תהליך גידולי.

תירוגלובולין

זה נכון מה שכתוב במכבי. מי שיש לו סרטן בבלוטת התריס, ועבר כריתה מלאה של הבלוטה - תירוגלובולין שלו צריך להיות אפס. אם התירוגלובולין מעל אפס - יש חשד שהגידול חזר. אבל למי שיש בלוטת תריס חייב שיהיה לו תירוגלובולין
זה ביטוי לכך שיש רקמה של בלוטת התריס בגוף. במקרה שלך זאת רקמה טובה. במקרה של חולי סרטן שכבר לא אמורה להיות להם בלוטה בגוף - זה סימן שאולי יש גרורות.. שרון, רופאת ילדים

חבל שאת זה הם לא מציינים במידע. בכל זאת המון

המון תודה, חסכת לי הרבה דפיקות לב.

אסביר לך למה זה נשלח

גם אני במכבי לפעמים נאלצת לשלוח את התירוגלובולין על מנת לקבל תשובה של נוגדנים נגד תירוגלובולין (Ab). הם לא מוכנים לבדוק נוגדנים בלי בקשה לתירוגלובולין TM. אבל ברור שכשיש בלוטה התירוגלובולין חיובי. לעצם העיניין, לך אין נוגדנים.

למעלה