three courses meal

onceuponatime1

New member
three courses meal

הכיצדנא? מנת פתיחה -> מנה עיקרית -> קינוח בהנחה שאי אפשר לסיים רבע ממנה כלשהי, מה עושים במצב כזה כשלא רוצים להעליב את מי שבישל מבלי הסברים מיותרים? ואגב למשורוולים הותיקים: כמה זמן אתם אחרי הניתוח ומה הכמויות שאתם אוכלים?

onceuponatime1

New member
ועוד שאלה לא קשורה...

בביקורת האחרונה אצל הרופא המנתח קיבלתי גם אישור לבלוע כדורים גדולים, כרצוני אמרו לי לנסות ולהיווכח... אם לא עובר לחכות כמה ימים ואז לנסות שוב יש לי כדורי אומגה 3 שאני לוקח הן של חברת סולגאר, 900 - למי שמכיר הן ע-נ-ק-י-ו-ת מה זה ענקיות? אלה של סולגאר יותר גדולות מכל (!!!!!!) שאר כדורי האומגה 3 שקיימים בשוק עכשיו זה עולה הון החרא הזה ואני לא מתכוון לזרוק העניין שאני מפחד לקחת מאז הניתוח לא הקאתי (אחת הבעיות שהיו לי לפני הניתוח) ובאמת השתדלתי כמה שיותר כדי לא להגיע למצב שאני מקיא בגלל הניתוח והצלחתי עד כה אני מפחד לבלוע את המפלצת הזו :X יש למישהו הצעה או מילות חיזוק לזרוק לי?

onceuponatime1

New member
את לא רצינית?

אוי ואבוי עצם המחשבה על לעשות את זה עושה לי בחילה :X טוב אני אנסה..... נקווה שזה ישאר למטה

שרה16

New member
אני בחורה רצינית../images/Emo132.gif

אחרי שתבלע את הראשון תראה שזה לא נורא, ואז השאר יבלעו ללא סיכה. הרי הקוטר של הכדור קטן בהרבה מהקוטר של הושט.

יש לי אותה בעיה עם כדורי הסידן

כי המציצה היו מגעילים. חודש וחצי אחרי הניתוח אתה יכול לנסות לקחת אותם בשתיה. אל תדאג. הם לא יתקעו.

solgar1

New member
כמוסות אומגה 3

שלום רב, הכמוסות גדולות מאוד משום שהן מכילות כמות גדולה של אומגה 3. זהו התוסף עם הכמות הגדולה ביותר של אומגה 3. אם אתה מפחד לבלוע את הכמוסה אתה יכול לנקב אותה ולערבב את השמן בשתייה או אוכל. אבל הרשה לי להזהיר אותך שמדובר בשמן דגים ולכן הריח והטעם לא חינניים במיוחד. אם אתה רואה שאתה לא מסתדר עם השמן עצמו, נסה בכל זאת ליטול את הכמוסה וראה איך אתה מגיב. בברכה, עדי - צוות סולגאר.

בתקופת הרזון הראשונה אחרי הניתוח

זה הלך ככה - מנת פתיחה - הגזר של מרק העוף מנה עיקרית - העוף עם הירקות במרק מרוסק וקצת קצת עוף פלוס המרק עצמו. וזהו. לקינוח כבר לא הגעתי. אחר כך הוספתי למנה הראשונה דג שממנו הצלחתי לאכול חצי מנה קטנה. סעודות שבת זה בכלל אסון - אחרי ברכת המוציא אני לא יכולה לאכול לחם הרי אז בשביל המצווה חייבים לנטול ידיים אז לקחתי משהו אבל בירכתי מזונות בסוף הארוחה ולא ברכת המזון רחמנא ליצלן. לשתות בכלל לא יכולתי תוך כדי ארוחה - כי הרי אסור לערבב שתיה ואוכל. אפילו לא מים. עד היום מרימים גבה כשרואים מה אני אוכלת. אירחתי אתמול בערב חברים שידעו על הניתוח אז היא מסתכלת לבעלה ואומרת ברחמים: נו אתה רואה מה היא אוכלת? והוא בלי בושה עונה לה: כן. ככה זה יותר טוב..... אבל אין לי שום בעיה להגיד לאנשים שאני אחרי ניתוח קיצור קיבה. אני בכוונה לא אומרת שרוול ומחכה שישאלו מה זה ואז מתחילה שיחה ופתאום כולם נהיים מביני דבר ויודעי משהו וכולם מכירים אנשים שעשו את זה וכמה רזו והכל נהיה בסדר והשולחן שמח ועליז.

onceuponatime1

New member
הלוואי וזה היה כזה פשוט

סבתא שיודעת על הניתוח אבל לא מוכנה לקבל את העובדה שאני לא אהיה מסוגל לטעום מהכל ולנסות להסביר לה...... אפשר לנסות. בהחלט אפשר לנסות. לתוצאות אני לא מצפה

תשמח שיש לך סבתא

הלוואי ששלי עוד היתה בחיים להסביר לה את זה. בטוח היתה נהנית ממני כי היא אהבה אותי מאוד. ואי איך גרמת לי געגועים.

onceuponatime1

New member
אני שמח

אבל הסבים והסבתות משגעים אותיייייייייי כאילו הם נורא תומכים בניתוח וזה "אבל למה אתה לא אוכל? אתה חייב לאכול!" סבתא שלי במיוחד כל הזמן אתה חייב להרזות אתה חייב דיאטה בלה בלה בלה ואז..... ואז! או אז מגיע האוכל! וזה בערך (באמת בלי להגזים) בין סיר וחצי לשניים על כל סועד!!!!!!!!!!!!!!! ועוד שואלים אותי למה אני שמן

אין מה לעשות. זה בגנים.

סבתא זה סבתא. כשאתה תהיה סבא תבין את זה. ומה זה מזדהה - סבתא שלי לימדה אותי ללכת איך שהייתי כזו פספוסה עם חתיכת לחם ואמרה לי בואי . אז באתי. כל הדרך לקילוגרמים.

dubit1234

New member
תקבל את זה באהבה

כיף לך שיש לך סבתא שאוהבת אותך ודואגת שתאכל :) היא רוצה שתרזה, אבל אצל אחרים...אצלה צריך לאכול, הרי היא עמדה וטרחה והכינה במיוחד לנכד האהוב שלה. מאיזה מוצא הסבתא?

onceuponatime1

New member
עד עכשיו אגב התחמקתי

בכל מיני טענות מוזרות אבל מתחילים להתעצבן עליי X:

רוייקו

New member
כמה אופציות להתמודד עם שלוש מנות בארוחה

האחת להתמקד בפתיחה ולזנוח את היתר .. לתרץ בכך ששומרים על הגיזרה. זה מקובל אצל הרזים (ולא בטוח שאצל השמנים) השניה היא להתמקד בעיקרית (אם רעבים).. היא הכי מזינה ומשביעה (בדרך כלל) השלישית היא לשבעים: להתמקד בקינוח אם רוצים רק להתפנק. תמיד אפשר לאמר למארחים שאתם לא רעבים ולא להעלב. אם עושים זאת באלגנטיות כמובן.

אותה התמודדות יש לי עם בעלי...

שהוא הבשלן ביננו. ובאמת תמך בי כל הדרך לניתוח ועוזר לי בכל התהליך... אבל "כואב לו הלב שאני לא מסיימת את הצלחת"... מסכן שלי.

dubit1234

New member
../images/Emo6.gifתשימי מלכתחילה פחות בצלחת

אצלי זה מבעס שאני מכינה רק לעצמי... בעלי אוכל צהריים בחוץ ובערב הוא מנשנש משהו (הוא "שומר" ) והילדים מעדיפים ג'אנק ואם כבר משהו מבושל/מטוגן זה בולונז או שניצלים.

למעלה