THPS2

rodney

New member
אני לא מצאתי דרך אבל

בדקתי בשבילך ומצאתי פתרון באנגלית זה כניסה ל - gym מקווה שזה מה שהתכוונת. head to the Opunsezmee Rail near the bike racks, and when you hear the second bell in the background, grind the entire rail. If done correctly, the gym will open (the gym is just past the first Roll Call rail, then to the left. The doors lead to a giant pool, which is great for combos, and is essential to getting high enough scores to get the Pro and SICK scores for this level. Tני מקווה שאתה משחק אם רודני מולן

dansh

New member
תודה

רק תסביר לי מה זה Opunsezmee נ.ב מצטער אני משחק עם ברנקוויסט ועם דמות שלי

rodney

New member
לא יודע מה זה opunsezme

זאת מילה שנשמעת ממש כמו open says me אולי יש קשר כתוב שזה ליד חניית אופניים אז תתחיל לחפש רייל שליד חניית אופניים נ.ב. בוב גם בסדר

badphish

New member
הבורות הבורות

זה יענו סוםסום היפתח כמו באלי בבא או באנגלית open sesmi

rodney

New member
אני דווקא חשבתי שזה...

מסרט של ויל סמית´ (men in black אני חושב) הוא אומר שם open says me וזה נשמע יותר דומה למרות ששם הוא אומר את זה כמן פרודיה ל open sesamy אבל אתה צודק

badphish

New member
ברור שאני צודק

בחייך דנינו מה השלב הבא לא תזהה שירים מסרטים של דיסני?

Ultra-Skater

New member
אני יודע... שיחקתי הרבה

טוב אז קודם כל איך עושים את זה בדיוק כשהזמן הוא ב 1:40 אולי שנייה יותר אתה אמור לעשות סלייד על המעקה שמחבר בין שני החלקים (אחד מהשלוש שצריך שם למשימה) יענו איפה שהאות A אתה בא מלעמעלה כשבצד שמאל של המעקה יש מדרגות ובצד ימין יש ירידה... ואז ניפתח איפה שהדלת שסגורה שם אתה נוסע שמאלה וכבר תראה... דרך אגב אני עושה קומבו של 3 מיליון במשחק הזה... :) ומצאתי כמעט את כל הגאפים, חסרים לי איזה 10 בכל השלבים. בזכות המשחק הזה אני וחבר שלי קנינו סקייטבורדים !!! THPS2 RULEZ !!!!!!!!!!!!

StarMo

New member
גם אני!

גם אני קניתי סקייטבורד בזכות המשחק הזה! גמרתי אותו , דרך אגב... כשאתה משיג את כל הגאפים אתה מקבל שחקנית חדשה. כוסית! נ.ב. הרגע נרשמתי! בטח רודני יזהה את הניק שלי...

למעלה