this is the end

aviv_b

New member
this is the end

זהו זה הסוף. שלושה שבועות בבית הייתי. מרותק בגלל שכמה מחשבים החליטו להכיר את הראש שלי מקרוב. מחר אני חוזר לעבודה. האמת לא הספקתי לעשות כלום בזמן הזה. אוף מציק לי. רציתי לשמוע הרבה מוסיקה ולא הספקתי. לפחות דבר אחד טוב חזר מכל הסיפור הזה חזרתי לשחות. ככה שהחיים באמת מחייכים. חוץ מזה בזמן הזה שאני בבית והיה לי יותר זמן לדבר הכרתי כמה אנשים חדשים. והכל בזכות הפורום הנחמד שלנו. אפילו הספקתי לשנות את האינפו של כאן בתפוז. טוב אז עכשיו אני חוזר לימים עברו שבהם הייתי זמין רק מהשעה 16:00 אחרי הצהריים. וגם זה לא כל יום. טוב החיים לא מושלמים. נכון? בהזדמנות זאת אני רוצה בשם כל הפורום להחל למירב, גיוס נעים וקל. ושיעבור לה מהר ובשלום. וזהו. אני סוגר את הפרק הזה נשתמע בקרוב. נ.ב audioslave דיסק מצויין, לכל מי שעוד לא קנה, לכל מי שעוד לא שמע. דיסק משובח. מעניין איך יישמע השני.

לא נורא אחי....

אני בטוח שלא תסבול יותר מדי בעבודה. וחוצמזה, גם מ-16:00 זה בסדר! בטוח שתסבול פחות ממירב שתהיה בטירונות חורף!! (סתם מותק, צוחק...)

lifes sucks

New member
באסההה...

אני בכלל לא מכירה אותך..אבל יש לך סיפור מבאס... המשך הצלחה בחיים ותזהר לא לטבוע!!!!!!!! (אני מצטערת אני פשוט מנסה להתסכל על ההודעה שלך ולחשוב מה להגיד לך...פשוט אין..) טירונות חורף? בררר..

call me a dog

New member
חבל...

עד שהיה מישהו שמבין משהו מהחיים שלו ולא מזיין ת´שכל... תחסר פה אני חושב...וגם תודה רבה על העשרת ההשכלה שלי במוזיקה...אני מקווה תחזור ותכתוב בפורום שוב...יהיה אפשר לתפוס אותך באיי סי קיו? ביי...תהנה ובהצלחה

aviv_b

New member
בואנה אני לא מת

אני בסה"כ הכל חוזר לעבודה. אני אמשיך לכתוב. לפחות אני אשתדל.

אל תדאג יהיה טוב:)

תקח דיסקמן או מאמפי פלייר ותשמע גראנג טוב! ותזהר על הראש ממחשבים מעופפים:) לילה טוב ושיהיה טוב:)

למעלה