This is the end, beautiful friend

girlontop

New member
This is the end, beautiful friend

לאחר חודשים ארוכים של לבטים החלטתי לפרוש מניהול הפורום מסיבות שונות. תודה לתומכים, לשונאים, לטרולים ולהוריי שהסיעוני עד הלום. בהצלחה בהמשך לצפניה, שכלל לא צריך את האיחולים שלי כי הוא ה-
היה נחמד, נחמד שהיה ונחמד שנגמר.

faery18

New member
../images/Emo12.gifמה גם את החלטת להיגמל כמו

סשה?? באמת לא ראינו אותך פה מלאא זמן..

reutt19

New member
את עוזת את הניהול כי את כבר

לא רואה את הפרקים? או כי אין לך כוח להמשיך לנהל את הפורום?

S c a r l e t t

New member
טלוש../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך במסר, אבל אני אגיד גם על גבי הפורום באמת שהיית מנהלת מדהימה, אז מגיעה לך תודה ענקית על כל ההשקעה והמסירות שלך לפורום
שיהיה המון המון בהצלחה בהמשך, ואני מקווה שתבואי לבקר אותנו כאן שלא מצליחים להיגמל מהסדרה (עדיין..) אוהבת
סיגל

Unforgettable, that what you are

זהו? בלי שנברשת תיפול לך על הראש? בלי מחלת שחפת או כדור לחזה מאחד הטרולים שאהבת לחסום? בלי נפילה לתוך פיר בוער? ככה הולכים?
איך אפשר להיפרד מהבחורה שלימדה אותי מחדש כיצד לאהוב את "היפים והאמיצים"? טלי, אני לא יודע אם סיפרו לך, אבל ברגע שאת מתחילה לנהל פורום את למעשה נכנסת לתוך אופרת סבון. גיא יכול לחזק את דבריי. את מתחילה בניהול פורום כמו שחקנית חדשה, מדי פעם מתמרנת את האנשים בהתאם לרצונך (משרשרת), מעיפה אותם מהעלילה (חוסמת בפראות) ולפעמים, ממש לפעמים - את גם מוצאת אהבה (שותף לניהול) שמתפרקת לאחר כמה חודשים (כי אחד מכם עוזב את הניהול). וזה לא נגמר כאן. גיא יכול לספר לך שהוא עבר כבר כמה וכמה פורומים - בדיוק כמו ששחקן סבוניה עובר בכל הסבוניות ובסוף הוא חוזר להיכן שהתחיל (או שהוא לא חוזר בכלל). תודה על הכל

Indiman1

New member
מה קרה, טלי ? ../images/Emo12.gif

ברוק עיצבנה אותך יותר מדי ??? סטפני כבר לא כזו גדולה כמו שחשבת ??? טיילור יותר מדי מכוערת בשבילך ??? או שפשוט נמאס לך מאיתנו/מניהול הפורום ?
בכל מקרה, אני מקווה שעדיין נראה אותך בסביבה ובפורום כמובן. באמת מוזר שנעלמת בזמן האחרון.. תגידי, גם אותך נראה באדום כמו את GUYK ?? שיהיה בהצלחה בכל אשר תפני!

איך אתם עושים לי את זה בפעם השניה?

כמו עם גיא, לגמרי לא צפוי... את גם מפסיקה לראות את הסידרה, או רק נמאס לך לטפל בנו? בכל מקרה, היית נהדרת, ותודה על הגלריה שעשית לי!! נשיקות!

Mikel20

New member
תודה על הכל

קודם מודיעים לנו שאדריאן כנראה לא תשוב לסידרה ועכשיו את מודיע על עזיבתך?? כמה אפשר לספוג בסוף שבוע אחד?
אז תודה! בעיקר על הניהול המסור של הפורום , אני רק מקווה שאת לא נוטשת אותנו או את הסידרה ותמשיכי להשאיר לנו הודעות על גדולתה של סטפני , כי אין אף אחד שיגן עליה טוב יותר ממך ויסביר לנו איך העולם היה צריך להתנהל לפי "המלכה"...אין ספק, את ה
שלנו...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif למה???../images/Emo12.gif אני מאוד מקווה שלא תפסיקי לכתוב בפורום, ההודעות שלך כאלו מעניינות ומצחיקות../images/Emo10.gif בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה בהמשך../images/Emo140.gif

girlontop

New member
"אבל למה?"

על קצה המזלג, לפי גישתי פורום מנהלים באהבה או לא מנהלים בכלל, והאהבה הסתיימה. בינתיים גם לקחתי הפסקה מהסדרה, כי ההרפתקאות של הפאם פאטל דה לה שמאטע מעניינות אותי כמו חיי המין של סבתא שלי (האלמנה ונטולת חיי המין, יש לציין). אם להשתמש בדימוי של צפניה, אני יורדת למעמד שחקנית אורחת. יש סיכוי שאחזור (מהמתים?
) עם עלילה משגעת בסוויפס ויש סיכוי שאעלם בתהומות הנשייה עם הקימברליות והג'סיקות. בינתיים אני לוקחת פסק זמן מהדיונים על אישיותה של ברוק האומללה עלק, על הטיירים של גביכס/גביץ' (תבחרו את הכינוי שעושה לכם את זה יותר) ועל התנודות המטורפות באייקיו של ברידג'ט. שבוע מצוין לכולם ותודה רבה-רבה על כל המילים היפות

sashkashurik

New member
ומי יעדכן אותי בשיר שלנו? ../images/Emo10.gif

אוף, טלי, ידעתי שאת תעזבי, פשוט איכשהו הכחשתי את זה לעצמי, וקיוויתי שהיום לא יבוא. אבל הוא בא
הפורום ממש לא יהיה אותו דבר בלעדייך, לכן אני בכל זאת מקווה שתישקלי להישאר פה בתור גולשת רגילה, לא חייבים לנהל, את יודעת.
. אז מקווה לראות אותך כאן, למרות שאני לא צופה בסידרה כמעט גם עכשיו, אני עדיין פה, זה אומר שגם את יכולה.

arielbbb

New member
ט ל י ד ר ל י נ ג- ../images/Emo67.gif

רק אל תחזרי עם שפתיים נפוחות! ועם חזה..שלא אתאר מחמת הזעזוע. רציתי לאחל לך הצלחה בהמשך. ולהגיד לך שאני גאה בך על היכולת להחליט להפסיק לראות (השאלה אם תעמדי בזה-אני מאמין שכן,אבל בטח יהיו הצצות מידי פעם..),ובאמת לאחל לך הצלחה בלהצליח לשמור על החלטתך,ובכל אשר תפני! מבחינתי זה הפסד. מבחינת ברוק,מעריצת סטפני אחת פחות! סיבה למסיבה. אז יאלה להתראות GIRLONTOP. SIN IS IN SWEETY

238

New member
למה

בס"ד כל המנהלים עוזבים?
*חרדת נטישה* Oh,well-אם זה מה שיעשה לך טוב-המון בהצלחה בהמשך
!

גרטה1

New member
איזה באסה שאת עוזבת

אבל אני ממש מבינה אותך כי אני גם בלבטים כבר כמה שבועות לעזוב את הפורום ואולי אף את הסדרה, אז אני גם רוצה לומר לך שהקלת עלי את ההחלטה כי אם את לא נשארת הרבה יותר קל לי לעזוב. היה ממש כיף איתך, מקווה שתשמרי על קשר ותהני משאר הדברים שאת עושה. אסתר

arielbbb

New member
אסתר.אל תעזבי,למרות דיעותינו השונות

את רצויה כאן מאוד...אל תיגמלי

אני מקווה שתמשיכי להשאר ולכתוב כאן.

אחרת - דמך בראשך! |הצדעה|
לא נשכח את תקופת הניהול הדיקטטורי, את האיומים בנוגע למנהג האיום של הכפלת האותיות, את ההרגשה הלבבית שגרמת לכל מצטרף ומצטרפת חדשה, ובעיקר את כל ההשקעה, הזמן, ההומור הקולח ושאר הדברים שלא ציינתי.
אני אחתום כאן, לפני שזה יהפוך לסוג של הספד - [URL='http://']תודה רבה, על הכל![/URL]

SoldieRonit

New member
../images/Emo26.gif זה קורה לטובים ביותר ../images/Emo36.gif

הייאוש
האכזבה
הנטישה
מזכיר לי מישהי
אם את רוצה נתאם גיחות ביחד
SISTER

דבירית

New member
אני מקווה שלא הבאתי לפורום מזל רע.