this is elvis

elvisra

New member
this is elvis

מישהוא מהמומחים חןדע להגיד לי מה החידוש ב זהו אלביס בספיישל אודישן שני דיסקים האם הוסיפו משהוא שלא היה בראשון ???? תודה לכולם

Jen74

New member
בדרך כלל במהדורות מיוחדות

זה אותו סרט/מופע ומוסיפים כל מיני קטעים שלא הוכנסו במהדורה המקורית. בעבר רכשתי את המופע "אלוהה מהוואי" במהדורה המיוחדת שם היו כל מיני קטעים שלא שודרו בתוכנית הלוויין המקורית ולא היו בדיסק המקורי של המופע ששודר ברחבי העולם. בנוסף רכשתי באותו זמן גם את המהדורה המיוחדת של המופע קאמבק משנת 1968 שהכיל 3 דיסקים ושם היו טייקים וחזרות שלא שודרו במקור בטלוויזיה ולא הופיע בדיסק המקורי של המופע הטלוויזיוני. אני מעריכה שבמהדורה המיוחדת של THIS IS ELVIS יש גם כן כל מיני קטעים שלא הוכנסו למהדורה המקורית.

elvisra

New member
טוב הורדתי את זה

וראיתי כמה שינויים שם כמו שערכו את זה לדיוידי ובדיסק השני יש את גרסת הוידאו וגם הוסיפו כל מיני צילומים יפים שווה לראות ובקשר לקאמבק 1968 זה היה ידוע שהם הוסיפו את כל החזרות והטייקים עוד לפני שיצא לאור כבר פורסם ביוטיוב ויש שם דברים יפים ...... יש גם ההופעה האחרונה באיכות יפה שיצאה עכשיו לא בלו ריי אבל קרוב מאד לזה ושווה צפייה ..... יש גם את Elvis.On.Tour.1972.720p.MBluRay.x264-SEMTEX בבלו ריי ..... מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי ובכייף אומר לו איך להשיג להוריד וכו בקיצור אני מאמין שנימאס להם שיש ים חומר שיושב במחסנים שלהם והם מתחילים לשחרר לאט לאט

Jen74

New member
שמעתי על גרסת הבלו ריי

לרחליקה שלנו יצא גם לראות בתלת מימד את אחת ההופעות, אם אני זוכרת נכון. יש לי ידיד שרכש מערכת קולנוע ביתית משוכללת עם בלו ריי ותלת מימד ועם מקרן והוא יכול להקרין כל סרט שמתחשק לו וככה אפשר לראות סרטים והופעות של אלביס בהנאה מרובה.
אני רק מחכה שכבר יתחילו להוציאו אאוט-טייקס של סרטי הקולנוע. זה בטח היה משעשע לפעמים לעבוד עם אלביס ואולי גם אפשר לראות כמה רציני הוא היה בתור שחקן, בקטעים שהוצאו מהסרטים ואני יודעת שהיו הרבה כאלה.

למעלה