This is dedicated to the one I love

Grimble Grumble

New member
בסוף יעיפו אותנו מהפורום הזה

פורום מוסיקה שהפכנו לפורום כדורסל-כדורגל אני חושב שההודעה האחרונה שלי בפורום היתה לגבי הפערים בין הכדורסל האמריקאי לאירופאי ובעיקר המזרח אירופאי... מבחינת יכולת פיסית האירופים מתקרבים לאמריקאים בצעדי ענק ומצמצמים פערים (כיום שחקנים כמו סטויאקוביץ', נוביצקי, דיבאץ', גאסול ועוד יכולים לשמור על כל שחקן אמריקאי), בעוד שמצד שני, בכל העניין של יסודות כדורסל כמו קליעה, משחק קבוצתי או הגנה שהיא מעבר ל1 על 1 האמריקאים לא רק שלא מצמצמים את הפערים מהאירופאים אלא שהפערים אפילו גדלים בכל שנה... כל מאמן ביורוליג מבין הרבה הרבה הרבה יותר כדורסל מכל מאמן אמריקאי שכל מה שהוא יודע זה "השחקן הזה יותר טוב מהשני, אז הוא ישחק עכשיו" ושיא התחכום במשחק קבוצתי אצלו זה "תעשו פיק אנד רול"... אבל אני חושב שאנחנו מגזימים קצת פה, מתישהו כשזה יהיה רלוונטי (אחרי שמדליית הזהב של אתונה 2004 תהיה מונחת על הצוואר של בודירוגה) נפתח את הדיון זה בפורום הרלוונטי יותר

ואם אכן יעשו לנו את זה...

זה יהיה בצדק... ואתה צודק מאוד בקשר לצמצמום הפערים מחד, והגדלת הפערים בכל הקשור ליסודות מאידך. מאוד צודק. בקשר למאמנים - אני חושב שאתה צודק, רק שהפער קטן יותר ממה שאתה חושב. ועוד דבר אחד אחרון ודי בנושא - תזכור עכשיו מה אני אומר לך - ארה"ב ישחטו את כולם שוב ב-04'. (ולמה אנחנו כותבים 04'? האם עוד לא התרגלנו לכך שאנחנו *כבר* ב-04'?...).

Grimble Grumble

New member
אולי הם פייבוריטים

אבל שחיטה לא תהיה שם... וביום טוב ליטא או יוגוסלביה מסוגלות לנצח את האמריקאים ואף אחד לא ירים גבה... (אני מזכיר לך שגם בסידני 2000 רק 2 החטאות עונשין של שחקן שעד אז היה 26/26 מהעונשין אפשרו לאמריקאים להגיע לגמר)

אני זוכר בדיוק מה קרה שם

וגם מה קרה באליפות העולם האחרונה - ואני יודע שהפעם האמריקאים יבואו כמו אחרי פרל-הארבור, להבדיל - הן יבואו לנקום בעולם ולהוכיח לכולם.

לא מדוייק.

הוא היה קנדי, אבל הד"ר גר, חי ולימד בבית-ספר בספרינגפילד, מסצ'וסטס, בזמן שהתחיל לזרוק כדורי-רגל לסל אפרסקים (בלי חור מלמטה!..). איפה שנמצא היכל התהילה של הכדורסל, אגב.

Grimble Grumble

New member
הקדמת אותי ב5 דקות

בגלל דיון הכדורגל הלא קשור בעליל החלטתי לדחות בכמה דקות את התגובה שלי לנושא שירי האהבה ולהזכיר בדיוק את השורות האלה מThere is a light that never goes out... הקדשתי את השיר הזה פעם לחברה שלי ולקח לי הרבה הרבה זמן לשכנע אותה אח"כ שאני לא לגמרי חולה נפש...

pasteran

New member
LOL

אני אזכור לא לנסות זאת. למרות שהנחת היסוד שאני דווקא חולה נפש... מה בדבר a dreaded sunny day so i'll meat you at the cemetary gates. מאוד פסטורלי... מבחינתי המלים תופסות מקום שולי. אבל במקרה של הסמית'ס הם מעלות את המוזיקה בשתי דרגות. במיוחד שהם מושרות על ידי אחד הזמרים הגדולים ביותר. זאת אומרת הייתי מחבב אותם גם אם הם היו שרים ספר טלפונים אבל בזכות זאת הם הפכו לאחת מהלהקות האהובות עליי. אני לא מבין איך אחד שמכנה עצמו האיש המלנכולי לא התחבר אליהם?? :)

../images/Emo72.gif../images/Emo124.gifציטוט השנה:

"במקרה של הסמית'ס הם מעלות את המוזיקה בשתי דרגות. במיוחד שהם מושרות על ידי אחד הזמרים הגדולים ביותר. זאת אומרת הייתי מחבב אותם גם אם הם היו שרים ספר טלפונים אבל בזכות זאת הם הפכו לאחת מהלהקות האהובות עליי. אני לא מבין איך אחד שמכנה עצמו האיש המלנכולי לא התחבר אליהם?? :)"

Grimble Grumble

New member
הנחת היסוד אצלי זהה

לכן הרבה יותר קשה היה לי לשכנע אותה שהיא טועה... בעיקר כשאני יודע שהיא צודקת... העניין הוא שבמקרה הספציפי ההוא היא הגיעה למסקנה שאני חולה נפש מסיבה לא מוצדקת בעליל...

pasteran

New member
סמית'ס ב-88

כנראה שב-88 קוראים אותנו. פעם ראשונה שאני שומע אותם בעידן הדלי.

מה לעשות...

פשוט תיארת כל-כך טוב, במלים כאלה פשוטות, מה שאני חושב ומרגיש ללהקה הזאת - הייתי פשוט מוכרח! אני שמח ששמת לב...

nik19864

New member
עוד...

גם השיר CHANGES של בלאק סאבאת יכול להיכנס לקטגוריית שירי האהבה הטובים בכל הזמנים ברוק

דפנטלי ליילה!

אחחחחחח איזה שיר! איזה סיפור! איזו אהבה!!!! ממש שומעים את קלפטון זועק לאהבתו אל פטי! כל כך מרגש, כל כך לא שיר אהבה טיפוסי, כל כך קלפטון! אין ספק שזהו שיר האהבה היפהפה ביותר! שלי בכל אופן!

למעלה