Thinkpad X41

degas

New member
Thinkpad X41

עומד לרכוש הבוקר (+תחנת עגינה ותוספת זכרון ל- 1 G). השאלה: שמעתי היום שעומדת לצאת סדרת X43. האם נכון? לא כל כך בא לי לשלם למעלה מ- 2,000$ ואז לגלות שיצאה סדרה חדשה באותו מחיר. תודה לכל העונים.

The Zombie

New member
זה בגדר ספקולציה?

איפה שמעת שהולך לצאת X43? בכל מקרה, בינואר אינטל הולכת להכריז על פלטפורמת נאפה החדשה. פירוש הדבר ש-IBM יציגו הרבה דגמים חדשים במהלך השנה שיעדכנו את הדגמים שמשתמשים בפלטפורמה הנוכחית. כמו שנעשה במעבר מהכרמל (סנטרינו דור ראשון) לסונומה (סנטרינו דור שני). בדגמים T42 -> T43 ו-X40 -> X41 לדוגמה. אני מאמין שעד סוף 2006 כבר נראה T44 ו-X42 מבוססים על הנאפה. כל הדברים בגדר ספקולציה וחיזוי העתיד על סמך העבר ואינם מבוססים על משהו ששמעתי או ראיתי.

degas

New member
השמועה

ממשווק של IBM שמסר שהוא קיבל כבר הודעה על מחירונים חדשים שעומדים לצאת וביניהם ה- X החדש. מכיוון שלא הצלחתי לקבל מחירון כזה ובגלל שמבדיקה שעשיתי עולה שבכל מקרה הוא לא יגיע בשלושה חודשים הקרובים, הגעתי למסקנה ה- X41 עונה על הצרכים ולאור הדחיפות שיש לי כרגע - הוחלט במשרד לרכוש.

רן בראל

New member
סדרות במחשבי IBM

סדרות T ו-X מיועדות למטרות שונות כך שאם הגעת למסכנה שסדרה T מתאימה לך אין שום סיבה שיציאת דגם חדש של סדרת X תשפיעה על הרכישה. זה כמו שתגיד אני חושב לקנות גולף חדשה אבל שמעתי שעוד מעט מוציאים דגם חדש של פאסאט. קאפיש? אגב, לדעתי סדרה T עדיפה לרוב המשתמשים.

degas

New member
X X לא T

דיברתי על סדרה X, מעולם לא דיברתי על הסדרה T תודה - כבר רכשתי...

למעלה