thinkpad t61

fox7akalior

New member
thinkpad t61

לאחר לבטים רבים והתיעצויות החלטתי להזמין את ה T61 אין לי תוכנות כבדות בכלל להתשמש בהם(סטודנט גלישה אופיס וורד וכו') העמידות היא הסיבה שאני רוצה את הדגם התקציב שלי הוא 8-8.5 מה שחשוב לי הוא אפשרות להתקין XP ולפחות 2 גיגה זיכרון כמובן 3 שנים אחריות-אף הדגם הזה כמדומני כולו מגיע ככה. זקוק לעזרה במפרטים תודה. כמו"כ רצוי יציאת לTV

kobi 23

New member
המפרטים לא משנים לך

אתה לא זקוק למפרט חזק במיוחד עם כרטיס מסך יעודי.יספיק לך גם X3100 של אינטל. אני לא בקיא בכל המפרטים אבל חשוב שתבדוק את נושא יציאת הטלוויזיה שכן אני לא בטוח אם מוכרים אותו עם כזו. לי יש את ה60 והוא ללא יציאה כזו , חוץ מזה אחלה מחשב שבעולם כמו כן , תבדוק את נושא הXP ,ממה שידוע לי יש אופציה או לויסטה או לXP במחשבים הללו. בכל מקרה , גם אם לא תהיה לך אפשרות לXP אתה תקבל אותו עם ויזטה ביזנס שמאפשרת לך לעשות שדרוג לXP על אותו רישיון , תתנה את הקניה שלך בכך שיבצעו את השדרוג על חשבון הספק ותקווה שזה יסתדר. אני עשיתי טעות ובמעוד הקניה זה פשוט ברח לי מהראש והייתי צריך לשלם 150 ש"ח על העבודה.(ביבמ זה עולה 250).

floyd3

New member
לצרכים משרדיים המפרט באמת לא הכי משנה, חוץ מה

הכי חשוב זה לשים לב לאיזה דגם מסך מקבלים . ל T61 יש 3 רמות - WXGA, WSXGA, UWSXGA, כשאחרון לדעתי קצת מוגזם מבחינת רזולוציה והוא אולי טוב לגרפיקאים בלבד. ממש לא לצרכי יומיום.

floyd3

New member
אני משתמש בכזה כרגע.

הוא הרבה יותר "בומבילה" מה T60 אבל זה בגלל שגם לו יש מסך 15.4" רחב. שים לב שאם אתה הולך על הדגם עם הרזולוציה הגבוהה יותר (WSXGA) אז יהיו לך בעיות של פונטים שנראים קטנים מדי, ותצטרך להגדיל אותם בכל מקום, זה קצת מציק האמת, אבל מתרגלים בסוף. לא בטוח שהתמורה שווה את ההבדל. בכל מקרה הוא עלה לי 7400 שקל בחנות משב בקריות. אין סיבה לשלם יותר.

למעלה