"Think Positive"^^

archer girl

New member
"Think Positive"^^../images/Emo9.gif

שבת לא
ספרו מה עשיתם בשבוע שחלף... וצרפו תמונה מהרקיע שקשורה לאחת הפעילויות
שתפו אותנו
תראו מתי אני קמה בשביל זה
סתאאםםםם

אין לי תמונה.. אבל..

ופעילות... לא יודעת דברים רגילים כאלה.. אבל משו מעניין.. רק בסילבסטר... P=.. אהה.. וגם אתמול.. אבל זה סתם.. הייתי ביומולדת של מישהי מהשכבה שלי ומישי אמרה למישהו שם שיזמין אותי לרקוד אז רקדנו.. הייה מבייש מאודדד.. ואז אחרי זה הוא שוב הזמין אותי ורקדנו.. והוא התחיל איתי וזה.. אבל נראה לי שחברקה שלי רצתה אותו ואז אחרי זה הרגשתי לא נעייםםםםם אבל התנצלתי והתנצלתי ועוד ועוד ועודדד

אין לי תמונה גם...

ואני מתה מכאבים בגלל האבנים ובבית חולים לא רוצים לקבל אותי בגלל פריחה.
ואני סובלת ולא אכפת להם. "רק אם תהיה לך התקפה חזקה תבואי למיון" ככה אמרה לי האחות
אוף... מצטערת שפרקתי את העול שלי על השרשור שלך!

archer girl

New member
פרקי פרקי הכל../images/Emo70.gif

אנחנו כאן בשבילך
עכשיו אני
: ים ראשון היה סתם יום רגיל... חופש
וכנ"ל שני... שלישי חזרנו ללימודים... והיה כל היום רק ביולוגיה
ביום רביעי המורה שלי עצבנה אותי
ובחמישי לא עשיתי כלום
שישי- כמעט ולא למדנו+ נוו סופשבוע תמיד טוב
והיוםםם.... משועממת רצח, מול המחשב בת"א בתמונה>> המשפחה בחיק הטבע>> ביולוגיה ביום שלישי>> לא קשור
בעעע... סלחו לי... אני קצת משתגעת היום

השבוע שלי-../images/Emo29.gif

המממ..... האמת רק יום רביעי הייתי בקורס איפור שלי והיה ממש ממש ממש כיפי
ומאז הקורס התחלתי להתאפר יותר וגם מה שהכי כיף שאני יודעת איך לעשות את זה בכמה דקות אפילו
ולא לעמוד שעה מול המראה
ועשיתי חתימה חדשה ואף אחד לא אמר לי להתחדש

archer girl

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

סליחה פשוט לא שמתי לב מקודם

Crazzzzzy Girl

New member
השבוע שלי

השבוע שלי היה המוס מאוד עבדתי כל היום מ9 בבוקר ועד19:30 ודווקא השבוע שמו לנו שתי ישיבות עד22:00 וואוא מזה שמחתישנגמר השבוע יהיה פחות לחוץ אבל אני אקח עוד משמרות והסיבה לסבל הנוראי היא : כמה זמן לא לחצתי על ENTER התגעגעתי לזה
ואחרונה
אני טסה
לאמסטרדם לשבועים וחצי עם אחי איזה כיף לי אני טסה ב1.2 נכון שתגעגעו אלי
טוב זה בכל אופן היה השבוע שלי
שיהיה לכולם שבוע מקסים

archer girl

New member
בטח שנתגעגע../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

איך אפשר שלא
תהני המון המון המון המון וספרי לנו חוויות כשתחזרי
טיסה נעימה הלנוש

yonco

New member
../images/Emo160.gif איזה כיף לך שאת טסה!

תיהני לך באמסטרדם, נתגעגע אלייך המון! ותזכרי טוב טוב את החוויות כדי שתוכלי לספר לנו כשתחזרי...

אמסטרדם? איך כיף!!!

תהני המון המון ושיהיה לך הכיי הכיייייייייייייי כיף :) ו.....בטח שנתגעגע אליך!!!!

אממממ

היה לי שבוע חביב...!! בסילבסטר היה נחמד... אחר כך עוד קצת חופש... יום שלישי לימודים- נחמד! 125 במתכונת במתמטיקה! יום רביעי נחמד ביותר... 95 בתרגום ו-90 בספרות יום חמישי שוב לימודים- נחמד. חשבתי שאני אחגוג יום הולדת בנסיעה לפולין, אבל בסוף הסתבר שאני ממש טסה לפולין ביום ההולדת שלי! אין כמו יום הולדת במטוס! אני כבר ממש מחכה לנסיעה לפולין!!! יום שישי- 3 שעות ספרדית- הכי נחמד בעולם!!! וכל השבוע התחלתי ב-10 כי היו מועדי ב' בבוקר ולא היה לי אף מועד ב' לעשות
מחר היה צריך להיות פסטיבל ספרדית והייתי אמורה להופיע בו, אבל הפסטיבל נדחה למועד לא ידוע... ויום חמישי יש לי עוד מתכונת במתמטיקה!!! אינשאללה יהיה טוב!!! שבוע טוב לכולכם!!!!

Crazzzzzy Girl

New member
תודה רבה לכולכם

אניגם אתגעגע ,אני אצלם הרבה ואחזור עם מלא חוויות

למעלה