Think Positive

archer girl

New member
Think Positive../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif

קצת באיחור
אבל גם עכשיו... שבת... ספרו מה עשיתם בשבוע שחלף
וצרפו תמונה של הרקיע
נראה לכם שאני אעזוב אתכם
לא ולא ולא
אני אמשיך
כן כן

שבוע חביב ביותר!

יום ראשון העיפו אותי ממחשבים, לא משנה... יום שני עבר רגיל כזה (שונאת את היום הזה) יום שלישי!!! טיולללללללללללל יום רביעי-יולללללללללללללל יום חמישי-טיולללללללללללל יום שישי-לישוןןןןןןןןןןן היינו בטיול שלוה ימים באילת, ואני וחברה שלי התחלנו לדבר עם תיירים אמריקאים ואוסטרלים בטיילת P: ויואו! נכון יש שם כזה כדור שיושבים בו ואז מעיפים אותכם כזה למעלה, אז עשינו אותו ואני כולי מתתי מפחד וגם היה איזה מבוך מפחיד וחשוך כזה, נייטמר קוראים לזה אני חושבת.. וערב שני ריקודים ואוכל טעים ויום שלישי ג'יפים והביתה, ארוחה באיזה חוף והביתה, בקיצור, שובע מצויין וכיפי :)

אז השבוע שלי:../images/Emo29.gif

יום ראשון-לא עשיתי כלום נראה לי
יום שני הייתי בסדנת שוקולדה
הטעימה ביותר!!!
יום שלישי גם לא נראה לי שעשיתי משהו ייחודי
יום רביעי פגישה אחרונה בקורס איפור
התחפשנו והתאפרנו והייתי יפנית
יש תמונות
יום חמישי-נסעתי לקניון לפתח את התמונות,קניתי 2 צלליות חדשות וממש ממש ממש יפות
והכנתי עוגת שוקולד ממש ממש ממש קלה וכל כך טעימה
והיא נגמרה כבר
כולם אהבו אותה!!!
יום שישי-עשיתי כמה שליחויות לאבא שלי
והיום חברים יקרים-היום גיליתי שהפרק השמיני בעונה השמינית סיים לרדת לי באימיול(אני אפילו לא יודעת אם מותר לדבר על הדברים האלה אבל אני אקח את הסיכון
)בכל מקרה הורדתי את השמונה הראשונים ומתוכם השמיני סיים לרדת לי ואני מתלבטת אם לראות אותו או לחכות לשבעה הראשונים
מה דעתכם
יאללללללללללללללללללללללה שיהיה שבוע טוב

אהה... אנייי..

ימות השבוע הייתי עסוקה בלימודים מעייפים ומבחנים ושטויות.. וגם בשומר הצעיר ובריצות ממקום למקום.. חוץ מזה ביום שני פגשתי את בת הדודה הפיצפונת והחמודע שלי =] ובסופש הייה לי סמינר של תנועת הנוער שלי על יציאה לשנת שרות והסברים על מה זה כילול וזה..

למעלה