things they will never say...

muldercrushed

New member
things they will never say...

יש לי רעיון! בואו נכתוב דברים שהם אף פעם לא יגידו, לדוגמא: מאלדר: "חייזרים? מה זה?" סקאלי: "מאלדר, החלטתי שההסברים המדעיים הקלושים שלי לא מספקים מספיק ואני מאמינה שיש תופעות על טבעיות" סקינר: "מאלדר, סקאלי, בא לכם לצאת לקפה או משו?" האיש המעשן: "סקאלי, אני אוהב אותך." קרייצ'ק: "מאלדר! אתה לא תאמין אני לובש תחתונים וורודים!!!! הבנתם? מפה אתם תמשיכו...

E V Tooms

New member
ניסיון שלי:

שני דברים שהמעשן *לעולם* לא יגיד: 1. שבו ותרגישו בנוח, מאלדר וסקאלי. אני הולך לספר לכם את כל הפרטים של תוכניתי הזדונית. 2. אוקיי! אם אתם רוצים, אתם יכולים לקרוא לי מעשנצ'יק קשישניק.

Gilliana

New member
הבנו בהחלט ../images/Emo13.gif

אבל אני חייבת לאכזב אותך לצערי: המשפטים של מאלדר וסקאלי נאמרו על ידם בואריציה זו או אחרת עד כמה שקשה להאמין. לגבי סקאלי זה סיפור עוד יותר מורכב, אבל אני לא אוסיף על כך בשלב זה כדי לא להרוס לך. בכל אופן, אני אחשוב על משהו בהמשך...

muldercrushed

New member
דייי!!!! אני לא יכולה יותר!!!

אוקיי החלטתי שאני לא הולכת להיות זו שתידפק בגלל שAXN לא מבינים מה באמת חשוב בחיים!! אתם מוזמנים להפציציני בספויילרים!!!

Gilliana

New member
טוב, טוב ../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

אז בתור התחלה אני אגלה לך שבנקודה מסויימת בעונה 5, מאלדר החליט פתאום שכל הדרך שלו היתה שגויה ושכל עניין החייזרים יסודו אך רק בהטעיה מכוונת מצד הממשלה על מנת להסוות ניסויים של הצבא. כמובן שזה עובר לו מאד מהר וכמובן גם שזה ממש לא נכון אבל בכל זאת - היה לו משבר "אמון" רציני ביותר במשך כמה פרקים.

muldercrushed

New member
מה לעזאזל עבר לו בראש?!?!?!

כל החיים שלו הרי התבססו על התיאוריה הזו!!!!

Gilliana

New member
טוב, זאת היתה...

שרשרת של אירועים - ארוכה ולא הכי קלה להסבר. אבל... זה הגיע למצב שבסופו של דבר סקאלי היתה זו שהתעקשה להחזיר אותו לדרך המלך, תאמיני או לא. וכאמור - זה עבר לו מהר מאד.

muldercrushed

New member
תודה!!!

כבר לא יכולתי יותר!!! כל הודעה שניה פה היא ספויילר(ולא שאני חלילה מאשימה אתכם, הספויילרים פשוט יותר מעניינים)ופשוט נשבר לי!!!

1Shir

New member
אם כבר אז...

מאלדר:"סקאלי, בא לך לצאת לקפה או משו?" ולא היו לנו סקרים כאלה בעבר?... אופק, לכי לארכיון הסקרים, עינת שמה שם בזמנו אחלה משפטים..

Ice Age

New member
קרייצ'ק לסקינר

"סקינר, תפסיק כבר. אתה עושה לי חור בראש"

למעלה