They call her sunshinnnneeeee!

Xboy123

New member
They call her sunshinnnneeeee!

אייי... איך שנדלקתי על השיר!!! אני מאוהב באירוסמית'!!! להקה מספר 1 בעולם!! אני בדיוק מקשיב לאוסף השירים המעורב שצרבתי שמכיל רק שירים מועדפים של אירוסמית'! הנה הרשימה שלי לפי הסדר: 1. Crazy 2. Cryin' 3. I don't wanna miss a thing 4. Girls Of Summer 5. Jaded 6. Just push play 7. Pink 8. Sunshine (להפתעתי שמתי את השיר מתחת לשיר Pink שאני פחות אוהב) 9. We're Livin' in the edge 10. Jannie's got a gun 11. Angel 12. שכחתי את שם השיר... אולי אשמיע אותו פעם ותזכרו בשם... 13. (Amazing (REALLY AMAZING אני נשבע שאם איירוסמית' תשנה את סגנון המוסיקה שלהם באלבום החדש... אני אתאבד!!! ד"א למה שלא תפתחו פה כל פעם בשבוע הודעה שבה מילים לאחד משירי איירוסמית'? אני מוכן להביא בעצמי כי יש לי ה-כ-ל! Ohhhh.. It's amazing!

Xboy123

New member
חבר'ה שאלה חשובה מאוד;

היום שמעתי את השיר Dream On בקאזה.. אבל אני לא מזהה את הקול כקול סטיבן מאירו... מוזר! הורדתי דרך מקורות אחרים וקיבלתי אותו שיר. תוכלו להגיד איך השיר מתחיל כדי שאשווה עם השיר שהורדתי? תודה!

כי זה לא סטיבן ששר את השיר!

מי ששר את דרים און זה מישהוא אחר מהלהקה, אני חושב אחד הגטריסטיים, לא בטוח, זה למה שהקול שונה... אני בטוח שיש פה מישהו באתר שיוכל לגיד את השם של הזמר. ואני בכלל לא אוהב את השיר הזה כי הוא כל כך איטי ומשעמם והא גם מעוד ישן. זה מוזר למה אנשים חושבים שהוא שיר כזה טוב!

Mrs Hetfield

New member
ירון.. אל תגיד דברים שאתה לא מבין

בהם בבקשה.. השיר Dream On הוא בין הראשונים של הלהקה (הראשון שסטיבן כתב) זה היה משנת 73.. אתה מכיר את אירוסמית' משנות התשעים ככה שמונים.. הקול שלו מסיבות שונות קצת השתנה, וגם בדיסקים הראשונים כמו שלמדתי מאחת ההודעות של אחד המבינים כאן - אז סטיבן שינה קצת את הקול שלו למען הסגנון הבלוזי של הלהקה בתחילת דרכה. הסולן ששר את השיר זה סטיבן ולא אחד הגיטריסטים.. הקול של סטיבן השתנה קצת במהלך השנים

Xboy123

New member
אממ.. השתנה לרעה.. נהיה לו קצת

קול צרוד כזה... לא יודע איך לתאר.. אבל הבנתי! תודה! וירון, אתה לא חייב להגיד לי שאתה שונא את השיר הזה ולמה.. לא ביקשתי ממך הערה...

AeroTom

New member
ברור שסטיבן...

שר את השיר. הקול שלו שונה קצת שם כי הוא עשה את זה בכוונה כמו ששני אמרה בגלל הסגנון הבלוזי של האלבום הראשון. ואדי-לפי מה שראיתי לקחת שירים רק מסוף השמונים עד היום. כדאי לך גם לנסות את האלבומים הישנים משנות השבעים. ש-Dream on הוא אחד מהם כמובן...

AeroTom

New member
קשה...

להביא דוגמאות קטנות משנות השבעים כי אני מת על המון המון שירים משם אבל כדאי לך אולי לקנות את האוסף Greatest Hits שיש לך שם כמה וכמה להיטים מהאלבומים הראשונים. או לקנות כמובן את האלבומים הראשונים. אם כן אז מומלץ להתחיל עם: Toys in the attic Rocks ו-Aerosmith שאתה כבר מכיר משם את Dream on.

motola joe

New member
זה דווקא כן

מי ששר את השיר זה סטיבן בכבודו ובעצמו הקול נישמע לך שונה כי סטיבן עיוות את הקול שלו בתקליט הראשון כי הוא לא אהב איך שזה נישמע אבל עכשיו בהופעות הוא עושה את אותו הקול

Xboy123

New member
אוףף הכי מעצבן אצלו זה שהוא מתנהג

כמו אישה... יש לו שיער ארוך.. הרבה שיער. הבגדים שהוא לובש... ועוד... אבל העיקר - המוסיקה

SaintJohn

New member
כן, יש לו באמת את הקטע הנשי הזה

מעניין מה יש לו להגיד בעניין הזה...

בינג

New member
למרות זאת

סטיבן כזה תותח... תראו כמה זמן הלהקה הזאתי מחזיקה! הם גם יודעים לשיר, וגם לתת הופעות!! אני ממליץ על שלושת ההופעות (חלק בוטלגים) הבאות לצפיה: Aerosmith LIVE WOWOW Live in Woodstock Live in JAPAN mondeal's show ובקשר לדיסקים: הכי מומלץ זה TOYS IN THE ATTIC וכמובן ש-ROCKS... ואיך אפשר להגיד שהשירים הישנים לא טובים??

StarDustGirl

New member
כן..טוב..כנסו

קודם כל, סאנשיין באמת שיר מדהים.
שנית כל- העלתי את הנושא הזה בפורום רוק, אבל תקשיבו גם אתם- רוב הזמרים הכי מוכשרים ויוצאי דופן, הם נשיים. תחשבו על פרדי מרקרי, על דיויד בואי, על מיק ג'אגר...סטיבן טיילר הוא בהחלט לא היחיד. שלא נדבר על אקסל רוז, שהוא בהחלט נוטה לנשיות...אבל הקול של כל אלו הנ"ל- אין עוד כזה קול בעולם! אם תשאלו אותי, הדו-מיניות הזו מאוד חשובה בתחום המוזיקה.
בנושא dream on..סטיבן הוא בנאדם מאוד מאוד מוכשר שיכול לשלוט בקול שלו, ותחשוב שגם 25 שנה של עישון סמים והזדקנות עשו את שלהם לקולו (הערב והשולט ביותר^_^).
ירון- אתה מביא לי ת'סעיף.

למעלה