There's a new sheriff in town

richter

New member
There's a new sheriff in town../images/Emo150.gif

ובכן, כפי שכולכם/חלקכם יודעים או לא, בשנה האחרונה למדתי באוניברסיטה במסגרת מסלול העתודה האקדמאית של צה"ל בזמן האחרון הגעתי להחלטה שעדיף לי לפרוש, גם בגלל ציונים לא מספקים אך גם בגלל מעט ספקות בקשר למסלול. אני נמצא כבר בשלב סופי של הפרישה, ובעצם מה שנותר הוא לקבל צו גיוס. כרגע אין לי שמץ של מושג לאן בדיוק אגיע ומה אעשה, אני מקווה שאוכל להישאר בניהול אולם דבר זה אינו בטוח לצערי
בכל מקרה, בעקבות הנאמר לעיל אך לא רק, מצטרפת היום לניהול קבוע של הפורום איריס (g a g a), שכפי שאתם זוכרים כבר ניהלה מעט כשהחליפה אותי בחודש שעבר, ולעניות דעתי היתה פשוט מצויינת, ואני בטוח שתסכימו
. אם כך, קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות!!!1
ומהיום, אם יש לכם תלונות, אז אתם יכולים לשלוח גם אליה
.

richter

New member
ועדכון

(מכיוון שאת ההודעה הנ"ל הכנתי כבר בשבוע שעבר) הצו הגיע מהר מהמצופה, כבר השבוע אני צריך להגיע לתל-השומר. לא בטוח עדיין אם ישר ייגייסו אותי או שזה יקח קצת זמן. בכל אופן, אני מבטיח לעדכן אתכם כשאדע בעצמי יותר טוב מה קורה

כרמל 1

New member
YAYYY ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif../images/Emo24.gif

חשבתי שהיא תמשיך לנהל קבוע בכל מקרה האמת
בהצלחה ריכטר! מקווה שתישאר לשמור כאן
(יש לי חבר שגם קראו לו לתל-השומר ד"א, זה משהו המוני?)

richter

New member
לא

כלומר כן, יש גיוס קרבי שמתחיל עוד איזה שבוע, אבל זה לא קשור (כרגע לפחות)

Th3onE

New member
בהצלחה ריכטר :)

מקווה שתמצא את יעדך ותיכנס למסלול שיתאים לך D: תבוא לבקר! "or else.." "or else what?" "exactly" ברוכה הבאה איריס, נחמד לראות אותך שוב בכחול. ^_^. ולתמיד (טוב.. לא לתמיד.. תמיד יש משהו..). בטוח שתהיי מעולה כמו שהיית לפני חודש.. בהצלחה לשניכם :)

g a g a

New member
../images/Emo9.gif sweeeeeeeeeeet ../images/Emo9.gif

אני שמחה מאוד לשוב לפורום בכחול
בהזדמנות זו אני רוצה להבהיר משהו כדי שלא יהיו אי הבנות. אני מודה ומתוודה - הידע שלי בתחום הזה שנקרא south park הוא לא רחב בכלל. אני מוצאת את עצמי לעיתים קרובות שואלת את עצמי [או את אחי שהוא באמת מומחה] שאלות בנוגע לפרקים ישנים שרובכם ודאי יודעים עליהן את התשובות. מצד שני, במהלך השבועות האחרונים העמקתי ו"הכנתי שיעורי בית" בכל מה שקשור למאט וטריי ואני חושבת שבנושא הזה אין לי "חורים בהשכלה". בנוסף, אני מנהלת את פורום מייקל ג'קסון מזה שמונה חודשים כך שיש לי רקע בתחום הטכני של הפורומים בתפוז
שתהיה לכולנו גלישה מהנה ולעידו - הצלחה רבה!
איריס

negy1993

New member
בהצלחה עידו! תהנה!../images/Emo9.gif

וגם לך איריס!
|בלוןן|
|בלוןן|

שיהיה בהצלחה חביבי!

תוציא את המקסימום מהצבא, זו ההזדמנות ה(לפני)אחרונה שלך לסדר את הראש לפני שתתקע בעולם של אנשים מקובעים האחרונה תהיה בטיול פוסט-צבא... ושוב, ברוכה הבאה איריס |4u|

ווי ריכטר שיהיה לך בהצלחה

גם אני עוד מעט מתגייס (3 בדצמבר, חחחח עברתי איתך זמן לא קצר בפורום
) אבל אל תנתק קשר לחלוטין עם הפורום, תכתוב מדי פעם חחח זאת לא פרידה של ממש

baroolit8

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בהצלחה לך בצבא!!! ובהצלחה לך בניהול!!!

למעלה