A n g e l D u s t
New member
There is no spoon - הסיכום השבועי
מצטרפים חדשים Starflyer Iceboy Tehila17 מה היה לנו השבוע?
אודליה בדילמה - מהיותר טוב - נורבגיה או ישראל? ויוצרת שירשור מעניין על חברויות ומרחק.
ניצן מזכירה לנו שרון ארד עדיין בשבי
שירן שתחגוג יומולדת בקרוב שואלת אותנו מה כדאי לבקש ליומולדת. אני עדיין צועקת תחתונים תחתונים
סלנג סקוטי, נורבגי, גרמני או אמריקאי? כולנו מסכימים לפחות בדבר אחד - סלנג ישראלי זה שולט, אחי!
אודליה בדילמה (2)- גשר או עקירת שן? גם כאן הפורום מסכים ואומר גשר.
תה צמחים הולכת להיות רקדנית מפורסמת. תזכרו שהכרתם אותה כשהיא עוד היתה רקדנית מתחילה
ליאור בלחץ כי עוברת לארה"ב באמצע השנה. אל דאגה, הכל יהיה בסדר! הודעות מערכת למי שעוד לא יודע, אסור לפרסם בפורום מילים של שירים. השבוע מישהי פירסמה פה שיר ולא מחקתי ולא הגבתי כי זה לא התאים לשירשור אז תשתדלו לא לפרסם פה מילים אוקה? אם רוצים לשים שיר שימו לינק אחרת אני אאלץ למחוק. תוצאות הסקר הקודם כיצד נעניש את המנהלת? 7 אנשים דורשים לפטר אותי. באסה לכם - אתם תקועים איתי מואה אה אה ! 2 אנשים היו נחמדים מספיק לסלוח לי אחרי התלבטות קשה 22 (!!!) אנשים רוצים לראות תמונות עירום שלי well זה בעייתי כי אין לי תמונות עירום. תאלצו לעשות כאילו ראיתם ולסלוח לי. 5 אנשים התחנפו אליי ואמרו שאני אחלה
עד כאן להיום תלונות, בקשות, איומים ומעטפות נפץ אתם מוזמנים להשאיר פה או במסרים. שיהיה לכולנו סופשבוע בלי גשם ואל תשכחו שאם שותים לא נוהגים!
מצטרפים חדשים Starflyer Iceboy Tehila17 מה היה לנו השבוע?