There is anybody out there!

תמונע

New member
There is anybody out there!

חזרתי עכשיו מטיול נחמד בטיילת של בת-ים, לא מקום מרתק, אבל בשביל גלידה וקצת אוויר טוב זה מספיק. התהלכתי לי שם בין ההמון, ובין המסכות הרבות שהוקמו שם. למי שטרם יודע- מאז לא מזמן עוטרה כל הטיילת בפסלים מאד מעניינים שיצרו מיטב אמני ישראל. בקיצור ולעניין - באיזור שבין מסעדה נחמדה על החוף שנקראת "טובגו" לבין "גלידה רומא", שהיא בכלל לא משו, יש מסכה פינק-פלוידית! כל הפנים היו למעשה מכוסות בלבנים, כמו אלה שבסרט "החומה", ועל המצח נכתב המשפט: Is There Anybody Out There. אין ספק שהיה זהו שיא הערב עבורי. יותר טוב מהגלידה אפילו

oneman2

New member
המשפט הזה כתוב על כיסא

בבית-ספר. בשביל הרקע- 50% מתושבי הבית-ספר הם ערסים ופרחות, על כל המשתמע מכך, והשאר אוהבי טראנסים/"רוק ישראלי" (עברי לידר, למשל) או "מטאליסטים" (שומעים גרין דיי וחושבים שהם פריקים אפלים וקשוחים...) כמות חובבי הפינק פלויד בבית-ספר שלנו שואפת לאפס, ובגלל זה לראות את המשפט הזה כתוב על כיסא זה מקרה מיוחד.

The Walrus

New member
אצלנו

יש הרבה שמוזיקה לא ממש מעניינת אותם, אבל יש כמה אחלה חברה שאוהבים ביטלס ולד זפלין והכל. אני הפצתי את הביטלס בבית הספר, ואפילו הצלחתי להדביק כמה ילדים...

CrazySheep1

New member
כנל אצלנו. בדיוק אותו הדבר.

ולכן נותרתי לבד לעשות את העבודה השחורה ולרשום כמעט על כל שולחן שקיים בבית ספרי "פינק פלויד" עם לורד, שיהיה בולט. בעיקר כי משעמם בשיעורים. אני עושה את זה כבר מתוך שינה.

tabac

New member
אצלינו זה לא ככה

יאו פעם כתבתי פה כמה הודעות והיום ניזכרתי בפורום הזה!! קיצור אצלינו דיי הרבה שומעים מידי כמה זמן יש פינק פלויד בהפסקות בקפיטריה הבעלים שלה שם פינק פלויד דיי הרבה... ובאמת שמלא מלא מלא חברים אצלינו בבצפר שומעים פינקפלויד ומוזיקה טובה שכזאת!! וזה נחמד... למרות שזה קצת מעצבן שכול תינוק חושב שהוא מכיר כול אלבום שלהם...

למעלה