THEMES?

La Gamba

New member
THEMES?

למישהו כאן יש רעינות מקוריים לנושאים? לדוגמא, בלבול אוייבים: שם ממלכה: אנונימי שם פרובינציה: 432143234 432143223 432143267 וכו´. למישהו יש רעיונות טובים ואחרים?

La Gamba

New member
ומי שישראלי בממלכה הזו

יכול להוסיף בסוף IL, כך שכל הממלכות יתחילו עם אותו השם. אבל עדיין לא משעתי רעיוןנוסף.

Max California

New member
___

אוי .. איך אני מתעב את הקוד הבינארי - סטייל הזה. זה סתם מטופש ורע לב. לדעתי.. תבחר שם יפה..

La Gamba

New member
אמממ... זה לא קוד בינארי

זה היה דצימלי. זה בינארי 101111010100000010111010001. כלומר שלכולם במללכה יש מספרים שנורא דומים.

La Gamba

New member
למקרה שלא הבנת

או לא ראית בפעם הראשונה, אם כולם במספרים, אז זה לא ישקף אותך כמטרה ברורה... זה רעיון לממלכה.

CFunky

New member
אוקיי אני משער שאף אחד פה

לה משחק ב BF אבל היית ממלכה באי 12 האי שלי. אני לא דוכר את המספר... זה היה גם במקדש של אוטופיה. הם כולם קראו לעצמם עם קוד בינראי. יומיים אחרי שהתחיל המשחק מהול הגאון שינה להם את השמות לזה! We Tried To Be Anoyying Little Brats ועוד כמה אז כולם שם נמחקו אל תנסו את זה! בכלל שם זה דבר מטופש כל הממלכות שיודשעות לשחק עזבו את השטיות האלה ממזמן

La Gamba

New member
אוי זה מצחיק

הם נמחקו, מהול הזה מעצבן. בכל מקרה, זו סתם הייתה דוגמא, אני היחיד פה עם רעיונות (לא מקוריים)?

EverMan

New member
ככה :

דבר ראשון - מי זה מהול הזה בכלל ? שנית - הממלכה שלי בBF ... XxXThe RaidersXxX כל הכינויים שלנו בסגנון : XxXEvilCowRaIDeRsXxX (שזה אני וכו´)

Max California

New member
___

מהול זה איזה הודי אחד שהמציא את המשחק ומנהל אותו.
ועוד כמה בחורים שלו.

God Killer

New member
רעיון גרוע

חשבת על האפשרות שאתה לא יכול לזהות כמעט את החברים שלך בממלכה? בן אדם שצריך איד אתה שולח למישהו שיש עודפים,אתה תוקף מישהו לא אקטיבי ואתה תוקף בטעות את אחד החזקים וכו´ וכו´...

La Gamba

New member
זו סתם הייתה דוגמא

כדי לעורר אותכם לכתוב על מיני themes....

למעלה