TheApprentice04X01

n l m

New member
TheApprentice04X01../images/Emo58.gif

אני חייב להודות בהתחלה חשבתי שהרמקולים לא פועלים ואני שומע את אחותי בת השש צווחת מהחדר השני אבל אז שמתי לב שזה באנגלית מי לעזאזל אחראיי לליהוק הקלימרו הזה לתכנית? כמעט שברתי את המסך כשהיא דברה עם קרולין בחדר כושר "הקבוצה גרועה, אני לא סובלת את המנהלת, בלה בלה בלה" ועוד אחר כך בחדר ישיבות אני ממש לא מצליח להבין מה היא נסתה להשיג בטיעון הזה, היא באמת חשבה שטראמפ יקום ויגיד "היא צודקת היא אחלה בחורה ואתן סתם מאויימות, קריסטי את מפותרת"? הכל דיבורים בלי לחשוב ברוך שפתרנו, למרות שהיה מוזר לי כי בדרך כלל הוא שומר את החוליי נפש לעוד כמה פרקים. ואם כבר מדברים על חוסר חשיבה גם לקריסטי לא היה חסר היום הריי "XXX" הוא סמל ידוע לתעשיית הפורנו אני מבין את מה שהיא ניסתה לעשות, היא ניסתה להיות מקורית אבל מה לעשות אנשים לא קוראים את האותיות הקטנות. בנוסף לכך ההחלטה שלה בבורדרום לשנות את הכללים ולהביא בן אדם אחד גם לא מצאה חן בעיניי, הריי מישהו כבר עשה את הטעות הזאת וניסה להתערב בכללים וכתוצאה מכך טראמפ פיתר אותו בלי קשר למשימה אז למה לקחת סיכון? בשביל מה? בקשר לחוק החדש שמפקד המשימה מקבל חסינות רק באמצעות הצבעה לא יודע עדיין בדיוק מה דעתי בעניין מצד אחד זה חיובי כי לפעמים הקבוצה זוכה בגלל הקבוצה היריבה שמפשלת וגם אם הניצחון הוא בזכות לא תמיד זה בגלל מפקד המשימה עצמו אבל מצד שני זה יכול ליצור מן אווירת השרדות בבית עם בריתות בין אנשים שמסכמים שיצביעו אחד לשני בכל מקרה או אנשים שלא יצביעו לחסינות בגלל שאותו אדם חזק ומאיים עלייהם לפי דעתי צריך לתת לאדם ניטרלי להחליט, ג'ורג' או קרולין למשל משקיפים כמעט כל הזמן ויכולים לראות איך הקבוצה עובדת. אבל בכל זאת המצב כמו שהוא עדיף על כך שהמנצח יקבל חסינות אוטומתית כך שזה שיפור מבחינתי הערה אחרונה אני רק רוצה לאמר שנמאס כבר מסיפוריי ה"אמא חולת סרטן" "סבא חולה סוכרת" ו"סבתא שנפלו לה השיניים והיא מתה" אני מבין שזה עניין רציני בשבילם אבל למה צריך להראות לנו את זה אם זה לא קשור לתכנית עצמה ולתפקוד של אותו מתמודד אני גם בטוח שאם לי היה קורה מקרה כזה לא הייתי רוצה שזה ייחסף בפניי כולם בטלוויזיה מקווה שהנושא ייסגר שבוע הבא לסיכום פרק טוב, מתמודדים מעניינים, בניגוד לאלו אצל מרתה הם נורא בלטו וגרמו לי לתגובות חזקות, מה שלא קורה לי בדרך כלל פרק ראשון הסיטואציות היו מעניינות (חוץ מהסבתא),הבורדרום לא צפוי מראש נראה לי אני הולך להינות מהעונה הזאת מקווה שאני לא פותח את הפה מוקדם מדיי

willo

New member
../images/Emo58.gif 401

היה פרק טוב. בהתחלה חשבתי שיש שינוי, והם ישנם בכפר, אבל כבר הריצה למסוק הייתה נקודת התחלה מעניינת. המשימה הייתה "בסדר" כבר ראינו כאלו בעבר. שני המנהלים היו גרועים, אם אני הייתי טראמפ הייתי מתחיל עם דאבל אוויקשן, מעיף את קריסטי ומליסה (שניסתה להיות אומורוסה II) בייחד. ההחלטה לגבי החסינות היא נכונה, כבר ראינו בעונות קודמות מה זה עושה לאנשים. בשלב זה יש סיכוי לעונה טובה, השאלה איך זה יתפתח

Doji

New member
אפרנטיס טראמפ 4x01 ../images/Emo58.gif

מוני, מוני, מוני, מוני, מווווווווווווווננננננננננננניייייייייייייי! העונה התחילה מעולה. הפתיח הציג את המתמודדים עם טראמפ, מלא פאתוס אמריקאי, מגרשי גולף ירוקים, דגל ארה"ב מתנופף, מסוק הטראמפ, המתמודדים פורטים על נימי הפטריוטיות האמריקאית כארץ האפשרויות עם "בניתי את עצמי במו שתי ידיי", "בניתי את עצמי מאפס", "התחלתי מאפס והפכתי למליונר". בימים כתיקונים, פטריוטיות ואהבת המולדת (טוב, תלוי איזה מולדת ומי הפטריוט) מעבירים בי בחילה. אצל טראמפ זה חלק מבניית העלילה. המסר שמתקבל - כולם קטנים עד שהם מגיעים אליו כדי לנסות להצליח בגדול. פורמט ריאלטי מנצח. כבר מהדקה הראשונה היה ברור שההסיפנית חייבת לעוף מהר. היא היתה שם על תקן המטורללת של העונה. הקבוצה של הבנים לא נראית מאוחדת במיוחד, בניגוד לקבוצת הבנות שהתגבשו והתאחדו בדרך הטובה ביותר - מציאת החוליה החלשה בקבוצה והטפלות אליה. מרכוס בקבוצת הבנים יעוף מהר. אוליי במשימה הבאה. הוא היה PM איום ועשה רושם נוראי על טראמפ. לא הבנתי איך בדיוק הבנים החליטו לפנות אליו שיהיה PM. אני לא סגור לגבי החידוש העונתי של החסינות שתינתן רק לפי הצבעת הקבוצה ולא באופן אוטומטי. לקבוצה אין שום אינטרס שבעולם להעניק חסינות לאחד מהם, הרי כולם באו לטראמפ כדי לזכות, והם לא רוצים להראות לו שהם חושבים שיש מישהו טוב מהם בקבוצה וגם במשימה הבאה יהיה אחד פחות שראשו על הבלוק. מעניין אם בכלל נראה העונה שימוש בחסינות. אוליי אם הקבוצה תרגיש חייבת כי ה- PM עשה מעל ומעבר. התחלה טובה לעוד עונה מעולה. מסתמנים כפייבוריטים : אלה (ALLA) הרוסיה, אדם, ג'וש.

De fire

New member
../images/Emo58.gif 401

על משקל שירה הפואטי משהו של M.C קרולינה המלכה- אני מיציתי. עוד עונה של משימות שיווק? עוד פיטורים על רקע "הרעיון השיווקי היה גרוע\ לא פניתם לקהל היעד\ את פה סתם על תקן הפלייבוי כדי שיהיה יפה להסתכל על המסך\את היספנית מטורללת". כבר ראינו הכל, היינו בסרט הזה 3 פעמים. וטוויסט קטן כמו "הצבעה לחסינות" לא ישנה כלום. הדבר היחיד שיקרה פה הוא שהחסינות תהפוך למצרך נדיר כי אנשים שירגישו מאויימים ממישהו לא יתנו לו חסינות. תהרגו אותי,אני לא רואה משהו שבו טראמפ יכול לחדש. ועם זאת אני בטוח שאני אמשיך להוריד (ולהריץ) לפחות עוד כמה פרקים קדימה, סתם מההרגל. וזה רק אני או שטראמפ כבר מזמן לא מעורר יראה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif 401

אני אוהבת את טראמפ. התוכנית שלו כיפית ומשעשעת. וזה כיף לראות אנשים בעלי מקצוע "רציני" רבים אחד עם השני בטלוויזיה לאומית. אבל הבעיה המרכזית עם התוכנית היא העריכה הגרועה והצפויה שלה. אחרי רבע שעה ידעתי שהבנות יפסידו, ו-10 דקות לפני זה ידעתי שמליסה תעוף. זה היה כל כך ברור - הרי המוטו של הפרק הזה היה שאתה חייב לדעת להסתדר עם העמיתים שלך... בינתיים אני מעדיפה את התוכנית של מרת'ה יותר. אבל אני אמשיך לצפות בטראמפ.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif אפרנטיס טראמפ 4X01

מממ... רוב המתמודדים כבר יכולים לפטר את עצמם, זה כל כך ברור שרנדל או מיעוט אחר ינצח בעונה הזאת כמו שזה היה ברור שבאפרנטיס 3 אישה תנצח.

../images/Emo58.gif401

מסכים איתך לגבי כך שמיעוט ינצח. נראה לי שהזוכה של העונה תהיה מרשן - גם אישה וגם אפרו-אמריקאית. הפרק התחלק לשני חצאים. אחד מעניין ואחד לא. המשימה הייתה עלובה, כנראה המשימה המשעממת בהיסטוריית התוכנית. החלק המעניין היה הבורד רום. למליסה בהחלט הגיע לעוף. בפרק הבא מארקוס חייב לעוף.

למעלה