The X Philes Most Wanted - H.O.X.F

E V Tooms

New member
The X Philes Most Wanted - H.O.X.F

ערב טוב לכולם. בזמן צפייה בטלוויזיה והרהורים בשאלות קיומיות, כמו 'האם וירג'יל אינקאנטו היה נבל מפחיד יותר לו חזותו היתה משעממת ושגרתית?' ו'אף על פי שאנחנו מחלקת תיקי האיקס, מאלדר וסקאלי עוד לא פגשו אותנו. הכיצד?', חשבתי על הזמן המועט שביליתי כאן, וכמה דברים שראויים להירשם לנצח בדפי ההיסטוריה (או לפחות בדפי מדריכים שונים ל"תיקים") ראיתי כאן. והגעתי למסקנה... יש לשמר את אותם הדברים לפני שיתמוססו בין דפי הפורום לנצח - מבלי דעת, כתבנו ממעמקי ליבנו דברים שראויים להיות חלק מפרקים אמיתיים של הסדרה, או לפחות לתיעוד על ידינו. כעת, אתם בוודאי חושבים: לשם כך קיימים הטאגליינים! צודקים. אבל בזמן שגם הטאגליינים מכילים כמה מהדברים היפהפיים ביותר שיצאו ממעמקי ליבנו ומוחנו, קיימים משפטים עמוקים, מדהימים ו/או משעשעים רבים, בהקשר לסדרה ובהקשר לחיים עצמם, שמעולם לא קיבצנו. אני מציע שניצור "היכל תהילה" לכמה מ אותם משפטים קורעי הבטן, המונחים הנכונים והיפים ופניני החוכמה שיצרנו עד כה. אם נצליח לאסוף את כל אלה, נמצא את האמת שחבויה אי שם.. ואם לא, לפחות נצליח להיזכר ולהעלות חיוך. אם אהבתם את הרעיון, מה דעתכם על הפורמט הבא: כל אחד שרואה ו/או זוכר מילים יפות/שנונות/מעוררות השראה וכו' של אחד מ חברי הפורום, יניח אותו בשרשור זה. על כל משפט יצורף הסבר בהקשר למקורו, עדיף שגם הסבר זה יהיה יפה/שנון/מעורר השראה. ושמו של היכל זה יהיה... H.O.X.F - Hall of X-Fame. אם הרעיון מצא חן והצלחתם להבינו מהמונולוג הארוך והתלוש הזה, הצטרפו ותעדו משפטים נוספים, שאמנם לא יצאו מ"תיקים", אך בכל זאת הם גדולים. בהצלחה!

E V Tooms

New member
והנה, התחלה של תרומה מצדי:

הערה: המשפטים הנ"ל הם בפירוש לא היחידים שהצחיקו אותי, הצמיחו חוטי מחשבה במקומות בהם נקטעו אחרים וכו' - רק מדובר באלה שקופצים לי לראש. אמשיך להוסיף עוד ועוד משפטים ככל שאחקור ואזכור יותר. אם כך, תחילת תרומתי, עם ניסיון להדגים את טיב התיעוד של המשפטים: 1. (מתוך דיון "מהו הפרק ששינה לטובה או לרעה את חייכם?") "מלחמת הזבלנים: מאז אותו פרק, אני כל בוקר בודק שלא נכנסו לי ג'וקים לאף בלילה." - מאיר, מיישם את אחד מהשיעורים השימושיים ביותר שהסדרה לימדה אותנו. 2. (מתוך דיון אודות "מי שילם את שכר הדירה של מאלדר למרות שמת, אם בכלל?" או משהו בסגנון, אל תתפסו אותי במילה. זכרון קצר. שכל קצר אף יותר.) "גילי, אין עליך, את
! מה היינו עושים בלעדיך עם כל הידע והתשובות לכל השאלות? ועינת, גם את
על כך שחשבת להעלות את השאלה הזאת! האמת שזו שאלה שכל כך מתבקש לשאול, ובחיים לא חשבתי עליה! ממש במקום! " - שיר, עם משפט שעליו אני יכול בעיקר לומר: מה שנכון-נכון. לאו דווקא בהקשר לתובנות הספציפיות האלה. 3. (מתוך דיון שמשווה את המראה החיצוני של יונית לוי וג'יליאן) "...בפיזיונומיה הכללית - יחד עם זאת, הפנים של יונית מרובעות ורחבות בעוד שהפנים של ג'יליאן צרות ועדינות בהרבה, הפה של יונית הרבה יותר גדול ורחב - העיניים הרבה יותר קרובות... אני באופן אישי לא מוצאת יותר מדי דמיון למעט מה שציינתי בתחילת ההודעה. וצבע העיניים של ג'יליאן כחול." - גילי, גורמת לי לפרוץ בהתקף צחוק נדיר וחסר כל היגיון, ולהמשיך את ההודעה בנוסח אישי: "הזנב של יונית הרבה יותר בולט מזה של ג'יליאן... הברגים בצוואר של יונית עקומים וחלודים, בניגוד לאלה של ג'יליאן... יונית צריכה לעבוד יותר באחו ולא בטלוויזיה..." לא, ההמשך שלי לא באמת מצחיק. אבל לא הצלחתי להתאפק. 4. (מתוך שרשור הסקר "את מי כריס הזניח") "קרייצ'ק: הבחור הוא אחת הדמויות הכי מעניינות בסדרה. כמו הטויוטה הי לקס בסדרה טופ גיר: שרפו אותה, הטביעו אותה, הפילו עליה בניין, העבירו אותה מבחן ריסוק, והיא עדיין נסעה. הייתי שמח לאיזה פרק מיוחד איתו. למשל, ג'אמפ דה קרייצ'ק: במהלך חופשה, קרייצ'ק מגלה כינים מסתוריות בבית השחי שלו שגורמות לו לצחוק בהלוויות של חברים." - מאיר, במילים מועטות יחסית, גורם לקרע בריאה שלי משום פרץ צחוק אלים ופתאומי. אלה קופצים לראשי בינתיים. יבואו עוד בקרוב.

Gilliana

New member
מבחינתי...

הדיון הגדול ביותר הראוי ל-Hall of fame הוא הדיון שתוכלו למצוא כאן. אזהרה: לגילאי 13 ומעלה בלבד!

למעלה