The X Files למה לעזאזל העבירו את זה לשעה כל כך מאוחרת?
T thexfiles2 New member 27/11/01 #2 מסכים איתך. ושתדע שיש אתר בעברית על הסדרה המעולה הזו. יש בו גם פורום תוסס. אתה מוזמן להצטרף. הלינק מצורף.
מסכים איתך. ושתדע שיש אתר בעברית על הסדרה המעולה הזו. יש בו גם פורום תוסס. אתה מוזמן להצטרף. הלינק מצורף.
ק קומנדר סוזן איבנובה New member 27/11/01 #3 כי קברניטי טלעד יודעים שמעריציה המושבעים של הסדרה יצפו בה גם אם תשודר בשלוש לפנות בוקר, וכי אין הרבה סיכויים שאם הם היו משבצים אותה בשעה מוקדמת יותר היא היתה זוכה לצופים חדשים. סוזן
כי קברניטי טלעד יודעים שמעריציה המושבעים של הסדרה יצפו בה גם אם תשודר בשלוש לפנות בוקר, וכי אין הרבה סיכויים שאם הם היו משבצים אותה בשעה מוקדמת יותר היא היתה זוכה לצופים חדשים. סוזן
T thexfiles2 New member 28/11/01 #4 עוד ארבע פרקים העונה נגמרת... ונצטרך לחכות עוד פעם שנה שלמה עד שתגיע העונה התשיעית... ב-א-ס-ה!!!
ק קומנדר סוזן איבנובה New member 28/11/01 #5 האמת.... אני עומדת לקבל את הפרקים הראשונים של העונה התשיעית בקרוב (יחד עם פרקי אנדרומדה), ואז לפחות אני אוכל לומר אם הם שווים צפיה בכלל. סוזן
האמת.... אני עומדת לקבל את הפרקים הראשונים של העונה התשיעית בקרוב (יחד עם פרקי אנדרומדה), ואז לפחות אני אוכל לומר אם הם שווים צפיה בכלל. סוזן