The X factor: UK - ע' 8 פ' 14(הופעות חיות 2).

is00

New member
The X factor: UK - ע' 8 פ' 14(הופעות חיות 2).

אז... מי כבר ראה? מי מעוניין להמר(או לפחות להביע דיעה ממה שראיתם על המודח הבא? חפירות על התוכנית וההופעות באשכול זה ייתקבלו בברכה. אגב, באיזה שעה, שעון ישראל, תוכנית התוצאות תשודר היום? נ.ב. אני עדיין לא ראיתי את הכל. רק צפיתי בכמה מההופעות, אז אני עדיין לא יכול לתרום.
.

M o n t i

New member
../images/Emo58.gif Live show 2

די מאכזב למען האמת.. בלי הרבה חפירות מוקדמות,נעבור לחפירות המעניינות באמת. בנות: מישה בי-כרגיל מעולה,אבל השיר לא השאיר חותם.אני חושב שהיא הייתה הרבה יותר טובה מהשיר,שזה מעולה בשבילה,אבל לא בשביל הופעה שלמה שצריכה להפציץ. ג'נט-מה היא שרה?שוב את FIX YOU?אה לא..זה פשוט היה נשמע אותו דבר BOARING... סופי-מדהימה מדהימה מדהימה. בנים: פרנקי-שוב לא הצליח להשאיר עליי חותם ואני הייתי בטוח שהוא יעשה את זה לפני שהתחילו הלייב שואוס. מרכוס-כל השיר היה נשמע כאילו הוא ממש מתאמץ והשיר לא ישב עליו טוב.בזמן שהשופטים משבחים אותו כבר שבועיים לי ממש נמאס. קרייג-האמת שגם ממנו קצת נמאס לי...כל ההבעות פנים שהוא חושב שיעשו אותו רציני כבר לא עובדות,היד שלו ממש אבל ממש מוזרה ובחירת השיר השבוע לא הייתה טובה בשבילו. אוברז- קיטי-מדהימהההה!!הלוואי שהקהל יבין שבחורות שחולות בנפשן זה טרנדדד!! ג'וני-ואוו,אני חייב לציין שממש אהבתי את זה.בשונה משבוע שעבר שהוא זייף ומשהו הרגיש שם לא נכון,השבוע הוא לגמרי שיחק אותה.וכן,גם אני מקווה שלואי ייקח אותו גם לשירים שקטים ומרגשים,כי הבחור יודע לשיר ואני די בטוח שהוא יעשה את זה. סמי-שיר גדול כמעט על כל בן אדם ביקום (מלבד טמיירה גריי אולי) וסמי לא הצליחה להביא הופעה מדהימה לצערי,אבל אני עדיין אוהב אותה. קבוצות: דה ריסק-הייתה הופעה ממש מעולה. הלהקות בנים השנייה-ביי.היה ממש גרוע. רית'מיקס-הפיבוריטיות שלי כבר שבוע שני ברציפות.מי היה מאמין שהשנואות עליי מהג'דג'ס האוסס יהפכו להיות האהובות עליי בתחרות,אני מת עליהן.הביצוע הכי טוב הערב בפעם השניה. מי אני רוצה שיעוף? מרכוס והלהקת בנים השנייה.אני חושב שלפנרקי אולי יש עוד מה לתת ומג'נט אני בנתיים לא סובל,אך גם לא מתרגש. מי אני חושב שיעוף? סביר להניח שקיטי תהיה בבוטום ואיתה ביחד אולי סופי או 'הלהקת בנים השניה'?אני מקווה שהאופציה השניה ושהם יעופו.

is00

New member
באריכות(יחסית...)

אז נלך פרה פרה... ניו וייב – הם היו טובים יותר משבוע שעבר, אבל עדיין... משהו לא עובד שם(הי, אני מסכים עם לואי... לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות! מצד שני גם גארי חשב ככה...). ולא רק זה... לא אהבתי את העיבוד שנעשה לשיר. מצטער, אני לא רוצה מוזיקת דאנס! ואני לא אומר את זה רק בגלל איזו טינה על זה שהם הוצלו על חשבונן של צמד הנעליים! סמי ברוקס – אין ספק שהיא טובה, אבל לטעמי גם עליה השיר הזה היה גדול מדי והיא גם קצת זייפה בתווים הגבוהים של הפזמון בשיר. אני מקווה שהיא תמצא את הנישה שלה ואת השירים המתאימים לה בקרוב. קרייג קולטון – כולם בטח מסכימים שלקרייג יש קול גדול, אבל לטעמי השיר לא התאים לו. נראה שלגארי יש בעיה רצינית של בחירת שירים למתמודדים בקבוצה שלו. נו, נקווה שבשבוע הבא זה יהיה יותר טוב. ג'נט דבלין – היתה הרבה יותר טובה משבוע שעבר, אבל עדיין הייתי רוצה לשמוע יותר ממנה. גם הזיופים שלה לא ממש עזרו. גם השיר לטעמי היה איטי מדי וחבל לי. הייתי מעדיף משהו יותר מהיר וגם יותר חדש. האמת אני רוצה לשמוע אותה מנסה לשיר שיר רוק! יש משהו בה שגורם לי להאמין שעמוק בתוכה מתחבאת איזה נערת רוק. הגיע הזמן שהיא תתחיל לזוז קצת על הבמה! אם לא לזוז שתתחיל לעלות לשם עם גיטרה או איזה כלי נגינה אחר שיראה שהיא עושה משהו אחר, חוץ מלעמוד במקום. פרנקי קוקוזה – טוב הוא פשוט נוראי ולא הפסיק לזייף. לפחות אם היה לו קול טוב... די! תגאלו אותנו ממנו!!! הוא כל כך גרוע.
ג'וני רובינסון – כל מה שיש לי להגיד זה... WTF? תראה אין ספק שאתה משעשע אבל - לך הביתה! וגם אם לא... תפסיק לתת ללואי להפוך אותך לבדיחה! מרכוס קולינס – לטעמי אחת ההופעות החלשות של הערב(אני כבר אודה שאני לא מכיר את השיר המקורי של ריהאנה). אני לא חושב שהשיר התאים לו והוא גם קצת זייף. אין לי הרבה מה להגיד מעבר לזה. רית'מיקס – השבוע הן היו טובות יותר משבוע שעבר, בעיקר בפזמון של השיר. אבל אני חייב להגיד שאני לא אוהב את הכיוון שטוליסה לוקחת אותן – סול ו-R&B. לטעמי זה הכיוון הלא נכון בשבילן. אני יודע שזה הכיוון שלך בלהקה שלך, טוליסה, אבל זה לא מתאים לבנות שלך! מישה בי – מה הקטע עם הלבוש שלה? זאת הדרך של המפיקים להבליט שהיא סוג של דיווה? אם כן... למה זה טוב? שמישהו יחליף את הסטייליסט/ית שלה! בכל מקרה לטעמי היא הייתה פחות טובה משבוע שעבר. האמת... לא ממש אהבתי את העיבוד החדש שלה לשיר. מה שכן... היא לא ריפפה! אני שמח לדעת שהיא מסוגלת לשיר בלי להשתמש בראפ באמצע. דה ריסק – הם היו בסדר, אבל לא הרבה יותר מזה, לטעמי. הם וטוליסה צריכים להתרחק מברונו מארס. אין להם מה לחפש בסוג כזה של שירים, לטעמי. אין לי מושג מה ההתלהבות מהם... בעיקר מהצד של השופטים. שמישהו יסביר לי בבקשה... סופי חביביס – ההופעה שלה השבוע הייתה חלשה מזאת של שבוע שעבר. אחת הסיבות המרכזיות לכך, לטעמי הייתה השירה שלה באוקטאבות הנמוכות. בהתחלה כששמעתי את זה הייתי בטוח שהיא פשוט צרודה, אבל אז היא חזרה לקול האמיתי שלה. רציתי לתפוס אותה באותו הרגע, לנער אותה ולשאול אותה - למה היא עשתה את זה.
יש לה קול שירה טבעי כל כך יפה! בנוסף אני גם חושב שהיא קצת נוקשה מדי בהופעות שלה. שתשתחרר קצת!
בכל מקרה אני מקווה שהיא תישאר לפחות לעוד שבוע. סופי - את הסוס השחור שלי בתחרות, ואני רוצה שתקחי את כל הקופה בסוף! קיטי ברקנל – לטעמי אחת ההופעות הטובות של הערב, אם לא הטובה ביותר. היו קצת זיופים, אבל אין ספק שהיא יודעת לשיר. אני מאוד מקווה שהיא תעבור לשבוע הבא, למרות שלא אוהבים אותה בבריטניה. אם היא תגיע לבוטום 2, אני מקווה שהשופטים/מנטורים יצילו אותה(אלא אם ג'נט או סופי יגיעו לשם איתה, כמובן...). ולסיום – אוף! טוליסה חזרה לשורשים הברונטיים שלה. למה?!
נו לפחות דילן ועוד כמה צופים פה בטח מאוד מרוצים מזה. וחוץ מזה... אין כמו קלי! עם כל שבוע נוסף שעובר אני מחבב אותה יותר.
לגבי הימורים... אני אשמח אם ג'וני או פרנקי יודחו, אבל לצערי הסיכוי לזה קלוש. מבחינת ההופעות אני חושב שניו וייב(אני כנראה נאלץ להכיר באמת ולדעת שפרנקי וג'וני לא יהיו שם) ומרכוס צריכים לעמוד להדחה. מבחינת הקהל הבריטי... כנראה זה יהיה בין אחת הלהקות של טוליסה לקיטי. אני מקווה שאני אתבדה לגבי קיטי.

blah blah story

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד

אוקי..אולי שניים. אני עדיין באמצע אבל אני חייבת להגיד שטוליסה מצחיקה אותי היא כמו אמא גאה - זה פשוט קורע. כל פעם שמישהו מהח'ברה שלה מופיע רואים אותה עושה את התנועות ושרה את השיר
ולדעתי ג'נט הייתה מעולה! אני מאוהבת בקול שלה ובמבטא שלה |ריר|

מה ג'וני אמר לגרי שהם נקרעו מצחוק?

גם ככה את המבטא הזה אני בקושי מבינה, אז עוד עם כל הרעש... ראיתי את זה 8 פעמים ולא הצלחתי להבין... חייבת תרגום דחוף

blah blah story

New member
ככה..

ג'רי אמר לו שהוא נראה כמו אלאדין אז ג'וני אמר בתגובה שג'רי יכול לשפשף את המנורה שלו מתי שרק ירצה. כולם צחקו כי ג'וני הומו - אבל אני חושבת שהוא לא התכוון לזה בצורה שכזו (או שאולי אני פשוט תמימה מדי
)

כמה מילים על הפרק

פרנקי היה הכי גרוע לדעתי גם מרכוס, הייתי בשוק מהביצוע שלו לא אהבתי את ניובייב ממש לא אהבתי את סופי הפעם מאוד אהבתי את קיטי, כמובן שאת סמי, את ריסק, מישה הקבוצה הכי טובה כרגע היא של לואי, מקום שני קלי

SHTRUDIDI

New member
דעתי על ההופעות

אהבתי מאוד את ההופעות של דה ריסק וגם של מישה בי שהיא פשוט בליגה אחרת. מאוד נהניתי מההופעה של קרייג, הוא נתן ביצוע מצוין. ההופעה של סופי הייתה לא הכי מדויקת בעולם אבל הקול שלה ממש מיוחד. סמי הייתה טובה אבל אני מקווה שלואי ייתן לה בחירות יותר מפתיעות, בא לי שהיא תבצע איזה שיר רוק ותתן לו פרשנות אחרת. ההופעה של קיטי הייתה מצוינת, היא נשמעה טוב והיא יודעת לתת שואו. לגביי ג'וני, ממש חבל שלואי החליט להפוך אותו לבדיחה, הוא זמר טוב והוא יכול לעשות יותר מלטייל עם מניפה על הבמה. זאת הייתה הופעה משעשעת אבל אני מקווה שבשבוע הבא לואי ייתן לו שיר שיבליט קצת יותר את הקול שלו. הקסם של פרנקי ממש נעלם בהופעה שלו וגם של ג'נט בעייני. חוץ מזה, גארי נראה נפלא כמו תמיד, לקלי ממש מתאים אדום וטוליסה ממש חמודה שהיא שרה עם כל האקטים שלה את מילות השיר.

jess r

New member
איזה תוכנית הזויה

קשה להתרגל אליה אחרי איידול. בסדר יורד: סופי -
מסוג המתמודדות שמסוגלות לשיר טוב הכל. אמנם חזרה על השטיק של שבוע שעבר אבל באלגנטיות. מחכה לראות לאן זה יתקדם. נראה לי שכרגע היא הפייבוריטית שלי. קיטי - מבדר מאוד אבל לא בטוחה כמה זה נכון לתת הופעות כאלו בתוכנית כזאת. קרייג - ביצוע מעולה מינוס המכנסיים. אבל בחייאת שבוע הבא בבקשה שיר נורמאלי שלא היה ברדיו לפני 10 שניות ואולי, שוקינג אס איט מיי סאונד, שיר של בחור. מישה - הופעה מעולה אבל חסר לי חיבור ריגשי. קצת תיסמונת אדם למברט - יותר מידי משחק ופחות מידי רגש בשביל זמרת. אניווי היא מגוונת והביצוע נהדר. יש לכל העסק הזה גירסת סטודיו? נראה לי היא מאלו שאני אהנה יותר לשמוע בסטודיו
ג'נט - נו, באמת? נראה לי היא בעצמה לא הכירה את השיר הזה שהיא שרה. גם ככה היא מתלבשת כמו סבתא אז עוד לתת לה את השיר הזה? והקול שלה מתחיל לעצבן אותי. ואומייגד שמישהו יצבע לה את השיער לאיזה חום או משהו ויטבול את הפרצוף שלה בקערת סומק לפני שאני מקיאה על המסך. סמי - אין סיבה באמת לשיר שוווב את השיר הזה, לייק אוור. הוא נטחן מכל כיוון, אין מה להוסיף לו, היא לא עשתה איתו כלום, היא לא ממש סחבה אותו ולא ריגשה בכלל. אפשר שיר קצת יותר צעיר פעם הבאה? אחרת זה יתחיל להראות כמו אותה הופעה כל שבוע. ג'וני - הקול שלו מזכיר לי את הרימיקס הזה שהיה לפני כמה שנים של הצפרדע המשוגעת. זהו. זה כל מה שעולה לי בראש להגיד עליו. לפחות כל מה שפוליטיקלי קורקט להגיד... רית'מיקס - לא יודעת אם באשמת העיבוד או באשמתן אבל די סבלתי מכל העסק הזה. בכלל כל הלהקות בתוכניות האלו מזכירות לי צוות בידור בשיט. ואני צריכה לדעת - הרגע חזרתי מהפלגה
ניו וויב - מילא סתם להרוס שיר, אבל להרוס את השיר הזה? על דבר כזה פשוט לא סולחים. ה-ב-י-ת-ה. האלו ששרו ברונו מארס - זה חייב להיות סוג של כישרון, לזייף כל כך הרבה בכל כך מעט זמן. מרכוס - מי זה?... שבוע שעבר לא טרחתי לראות אותו בגלל השיר שהוא בחר, והשבוע משום מה לא דילגתי עליו וחבל. פרנקי - שונאת אותו!!!!!!!!@#@^#$%&$%!@~~!@#!@#!$$%$%&^%&%^ למה למה הוא בתחרות איזה ביזבוז של מקום ואומייגד איזה מכוער הוא מה זה השטויות המיץ האלו בשיער שלו והבגדים בעעעעעעע דילן צריכה להקדיש משטרת אופנה מיוחדת לטמבל הזה לא סובלת את הלוק המתיימר להיות קול הזה צא מהסרט!!! הביתה: מרכוס\ להקת בנים כלשהי, לא משנה לי. פרנקי יכול להישאר רק כי אני אוהבת לשנוא מתחרים אז אני צריכה מישהו שיעצבן אותי פעם בשבוע. לשפר ומהר: ג'נט. אני אוהבת אותה אבל בין האודישנים ללייב היא איבדה משהו. מלכה: סופי

jess r

New member
תגידו

זה בגלל שאני רואה רק את ההופעות ביוטיוב או שממש קשה להתחבר למתחרים פה? אילו גם מהתגובות פה שאני קוראת אין את ה... להחזיק אצבעות בטירוף למתמודד שהיו פה באיידול וכאלו.

is00

New member
את רואה רק את ההופעות?

אם כן... את צריכה לחפש את הקטעים שגם מכילים את "המבוא" להופעה ואת תגובות השופטים. אולי זה יעזור.
אגב הפעם כל המתחרים הקליטו את השירים שלהם גם בגירסאות סטודיו שאפשר להשיג ב- itunes.

וכמובן שצדקתי במה שרשמתי שבוע שעבר

על טוליסה... שהיא דפקה לעצמה את הקבוצה בזה שהיא לא הדיחה את ניובייב... 2 שוז לא היו מודחים מול פרנקי... אין מצב בכלל, גם אם הם היו בבוטם, מה שאני בספק

LeAnnDylan

Well-known member
חווה דעתי

נו וייב
- With Or Without You יש שם איזה אחד עם קול של בחורה. שמעתי עם החלון ממוזער והעליתי באמצע כדי לראות איזו בחורה נכנסה להם לאמצע השיר
לא יודעת אם אני אוהבת את העיבוד לשיר אבל אני אוהבת את השיר והם חמודים כאלה והם באמת נראים מגובשים יותר הפעם. ציון – 7/10
סמי
- I Will Always Love You קודם כל חייבת לציין שהיא נראית הרבה יותר טוב ככה מאשר בשבוע שעבר. אני בטוחה שזו לא הייתה החלטה של לואי
אני מתה על סמי אבל השיר הזה כל כך מאוס ומעיק שמה כבר אפשר לעשות איתו? החצי הראשון של השיר לא היה להיט. החצי השני היה נהדר. מקווה שבשבוע הבא יבחרו לה שירים נורמלים יותר. ציון – 9/10
קרייג
- Best Thing I Never Had כל עוד לא צריך להתבונן בפרצופים שהוא עושה כשהוא שר, המצב טוב. מבחינה ווקאלית זו הייתה הופעה סולידית. ציון – 8/10
ג'נט
- Can't Help Falling In Love יש משהו ממש מיוחד בטון שלה אבל הוא כל כך מצומצם מבחינתי ועובד רק על שירים מאוד ספציפים. את השיר הזה היא הרסה לי. לא אהבתי בכלל. ציון – 4/10
פרנקי
- The Scientist אני מתעבת את קולדפליי והשיר הזה על אנשים אחרים הוא עוד יחסית נסבל אבל עם פרנקי זה היה נורא משעמם, אוף פיץ' וסירב להמריא לאנשהו. אחת ההופעות החלשות שלו. ציון – 4/10
ג'וני
- Can't Get You Out Of My Head לפחות הפעם השיר התאים לקול שלו. קינדה. אבל באמת שלעסו את הבדיחה הזו יותר מידי. הגיע הזמן שיעיפו אותו ויפה שעה אחת קודם. תודה. ציון – 1/10
מרקוס
- Russian Roulette גארי ממש חלש בבחירת שירים
את מרקוס אני הכי אוהבת מהבנים אבל ההופעה הזו הייתה כל כך לא, שזה ממש מאכזב. הוא לא עשה עם השיר שום דבר מענין. הוא שר אותו פחות טוב מהמקור (ואני בכלל לא סובלת את ריהאנה) וכל הרקדנים הפורנוגרפים מאחוריו לא עזרו לשמור את הפוקוס עליו. מאכזב. ציון – 5/10
רית'מירקס
- I'm Like A Bird זה אחד השירים השנואים עליי ביותר בעולם. ונלי פורטאדו היא הזמרה שאני הכי שונאת. אבר. אברררר
having said that, הבנות נתנו גרסה פאנקית ומגניבה לשיר וגרמו לי לשנוא אותו קצת פחות אז גם אני מצטרפת לבקשה של טוליסה מהאומה הבריטית – תשאירו את להקת הבנות בתחרות! ציון – 8/10
מישה
- Would I Lie To You אני חושבת שבאופן כללי מישה בי די מגניבה אבל הפעם היא לגמרי התחוורה בהשוואה למקור ה"לא מגניב" בכלל. כל המגניבות שבה לא הצליחה להחזיק את השיר ולהפוך אותו למענין עבורי. אחרי פתיחה מוצלחת של הערב אני מגיעה למצב של תסכול מתקדם. חשבתי שתהיה תוכנית נהדרת וכמעט כולם מאכזבים אותי. ציון – 3/10
דה ריסק
- Just The Way You Are התחילו קצת חלש. מהאמצע זה השתפר והסיום היה מעולה! מה שכן, לצפות בהם גורם לי להתגעגע ל-דה קיז עם צ'ארלי כסולן. גם בלהקה של סולנים הוא עדין הכי בולט לי ואני רוצה לשמוע רק אותו
ציון – 8/10
סופי
- Wherever You Will Go קלי זוכה הערב בבחירת השיר הכי טובה
השיר הזה תמיד יזכיר לי את חופשיות על הבר
סופי לגמרי הפכה את השיר לשלה ונתנה ביצוע מעלף לשיר! מעולה מעולה מעולה!! ציון – 10/10
קיטי
- It's Oh So Quiet כל הניסיון להפוך אותה לוונאבי ליידי גאגא נואש מידי בעיני. היא הרבה פחות מעניינת וחביבה ממנה. הקול שלה סביר פלוס אבל לגמרי נבלע בתוך כל הפוזה המיותרת הזו. זו ממש לא הופעת פימפספוט בעיניי. ציון – 5/10
מה יש לטוליסה עם אנשים נורמלים? גם אני נורמלית! בואי נעשה ילדים!
קלי מנסה להיכנס למכנסים של גארי ולעיתים זה נראה מעט פאתטי.
כשזה מגיע לבנים שלו, גארי הופך להיות שופט גרוע כמו כל האחרים אם לא יותר.
שמישהו ישיג לי את הכדורים שלואי לוקח.

למעלה