על קצה המזלג... טוב לא באמת.
השיר הקבוצתי היה... מקסים, אבל הרגיש קצת ארוך מדי.
התקציר היה... טוב, האמת שכמעט לא הצלחתי להבין מילה ממה שנאמר מאחורי הקלעים ע"י ה- X-ים. יותר מדי רעש ומוסיקת רקע! אז נשאיר את זה ככה. הריאיון עם המתחרים מאחורי הקלעים... משעמם! טוב הבנו אמיליה שלהגיע לגמר יהיה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים, אבל למען השם... את בת 17! מספיק לטחון את זה, את מתחילה להישמע כמו תקליט שבור! והתשובה של ג'ייד(ליטל מיקס)... טוב אני מודה שהתקשיתי להתרכז במה שהיא אמרה בגלל המבטא הכבד שלה ובגלל שמשום מה אני כל הזמן כמעט מתפקע מצחוק כשאני שומע אותה מדברת, אבל אני יכול לשער מה היא אמרה, כי סה"כ בסופו של דבר כולם אומרים את אותו הדבר, אבל בצורות ומבטאים שונים.
ההופעות של ג'סטין ביבר וקלי רולאנד לא באמת עניינו אותי, אז... FF. מה שחשוב זה שהבנות שנותרו, כולל השופטות(מלבד מישה, אולי) התלהבו מג'סטין.
ואחרי כל זה, האם סוף סוף מוכרזים הטופ3... ברור שלא! צריך למרוח עוד קצת, כי אין הערב בוטום2, אז הנה קטע בו המתחרים והשופטים מעלים זכרונות ומספרים כמה- בלה, בלה, בלה...
די!!! תיגשו כבר לעניינים! בסוף זה מסתיים, תודה לאל! אגב, מי מלבדי חושב שליטל מיקס החליטו למנות את ג'ייד להיות הדוברת שלהן? נראה שהיא היחידה שמדברת... I Love It!
אז... האם יהיו הפתעות? לא נראה לי, אבל מי יודע. הראשונות שקוראים בשמן הן ליטל מיקס!
אוף שמישהו כבר יערוך קטע וידאו עם התגובות שלהן להכרזות האלה. אלו הקטעים שאני הכי אוהב בתוכנית התוצאות.
השני שקוראים בשמו הוא...מרכוס. לא מפתיע. בנקודה הזו רואים על הפנים של קלי רולאנד שהיא לא מאמינה שזה שוב קורה לה שזה שוב בין ה- X-ים שלה. ואחרונה חביבה... אמיליה לילי. כן, בהחלט. שום הפתעות פה, למרות שמהערב הקודם הגיע יותר למישה להמשיך הלאה. שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך , מישה. אני בטוח שמישהו יחתים אותך על חוזה במהרה. נ.ב. האם אני היחיד שחושב שבערב הזה דרמוט לא באמת הקריא את שמות העולים לגמר בסדר שרירותי?!