The X Factor:UK - חצי הגמר.

  • פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
The X Factor:UK - חצי הגמר.

אני תוהה אם אני היחיד שעדיין עוקב אחרי זה... בכל מקרה כאן נרכז את התגובות להופעות ולתוצאות, אם לא אכפת לכם.
 

is00

New member
הופעות TOP4.
-ים.

גם הפעם כל X שר 2 שירים: 1. שיר מוטאון קלאסי. 2. שיר שלטעמם ייתן להם מקום בגמר. אני אתייחס ל- 2 ההופעות כמקשה אחת ואתן בסוף שקלול סופי ממוצע. לא נרחיב במילים. 1. אמיליה לילי – השיר הראשון "אין הר גבוה מספיק" של מרווין גיי לא התאים לה בכלל, לדעתי, ואין לי מושג ממה השופטים כל כך התלהבו. הביצוע השני ל"אני איתך" של אבריל לווין היה איטי מדי, אבל הרבה יותר טוב מהראשון .ציונים: הופעה 1- 3, הופעה 2 - 6. משוקלל: 5. 2. ליטל מיקס – את הביצוע שלהן ל"אם הייתי בן" של ביונסה אהבתי הרבה יותר מהביצוע שלהן ל"קיפ מי הנגין און" של הסופרימס, שהיו בו הרבה בעיות בסולואים, אבל גם הביצוע לביונסה לא התבלט לטעמי כי הוא היה איטי מדי בסולואים. חבל. קיוויתי ליותר מהן הערב. אני מקווה שזה יספיק להן בשביל מקום בגמר. ציונים: הופעה 1- 4, הופעה 2- 7. משוקלל: 6. 3. מישה בי – השיר הראשון "רוקדת ברחובות" לא ישב טוב על הקול שלה, אבל היא נתנה הופעה טובה למרות הכול. את העיבוד שלה ל"מושלם" של פינק, לא אהבתי. הוא היה איטי מדי וקצת צורם, אבל אהבתי את החלק של הראפ. ציונים: הופעה 1- 8, הופעה 2- 4. משוקלל: 6. 4. מרכוס קולינס – השיר הראשון "הבחורה שלי" היה די Meh ועם המון זיופים. הביצוע השני ל"אתה יכול להרגיש את זה?" של חמישיית הג'קסונים נשמע בדיוק כמו הרבה הופעות קודמות שלו בתוכנית.
ציונים: הופעה 1- 6, הופעה 2- 4. משוקלל 5. נו אז הערב אף אחד לא היה ממש טוב, אבל את ההופעה של הערב אני אתן לביצוע הראשון של מישה בי לשיר מוטאון קלאסי מי אני חושב שצריך להיות בבוטום 2? אה, רגע אין בוטום 2, אז אני רק אגיד מי לטעמי היו הכי חלשים בסך הכל הכללי... אמיליה ומרכוס, כשההופעה הכי רעה, לטעמי, הולכת להופעה הראשונה של אמיליה.
 

גלן1

New member
אני עדיין עם מישהB

אהבתי את השיר הראשון שלה במיוחד, השיר השני נראה לי שיר של התרפסות ולא אהבתי את התוכן שלו. למרות שלדעתי מבחינה ווקאלית היא הזמרת הכי טובה שיש מתוך מי שנשאר. ואמיליה דווקא הפתיעה אותי, היא מאוד מזכירה לי את כרסטינה אגילרה בגוון הקולי שלה, וכן במראה. להאמה! איך זרקו את קרייג. די משעמם לי השלבים האלה. בשירים של מרכוס בכלל לא הקשבתי יותר מכמה שניות וכן גם ללהקת הבנות.
 
(
הופעות) לא להספיד את העוקבים


בסה"כ היתה תוכנית סבירה, לא נפלתי מאף ביצוע אבל גם אף ביצוע לה היה ממש נפילה. דווקא ליטל מיקס שהן הפייבוריטיות שלי כרגע היו בערב לא משהו והן לא נשמעו הכי טוב. אני לא מבין למה גארי (ואח"כ גם קלי) חייבות שבכל להקה יהיה זמר אחד מוביל. תנו לדברים להתפתח באופן טבעי, למה לדחוף וליצור מתחים סתם? ההופעות האלה קצת גרמו לי לפקפק אם הן באמת יכולות להיות גדולות כמו שהשופטים חושבים שהן, אבל תשובות נקבל רק עם השירים המקוריים שלהן. ההופעה השנייה של מרקוס לא היתה טובה, הוא די זייף, כל הזמן היה נראה לי שהוא חושב "מה לעזאזל אני עושה עם השיר הזה", אבל היי, זה לא הוא היה אמור לבחור? אני באמת לא יודע מי יגיע לגמר, אם צריך לנחש הייתי מוציא את מישה רק כי היא כבר היתה שלוש פעמים בבוטום אז זה צריך להגיד משהו, אבל גם בכל תוצאה אחרת אני לא אהיה מופתע (רק מאוכזב אם ליטל מיקס יעופו).
 

M o n t i

New member
אני עדיין עוקב

רק בלי כח לרשום.מתפלל שליטל מיקס ישרדו את השבוע ונזכה לשמוע מהן עוד ביצועים גם שבוע הבא.אני חושב שהניצחון של מרכוס כבר מובטח.
 

RacheLambert

New member
אני אשמח לראות את ליטל מיקס מנצחות

הן רק חייבות לשנות את השם. זמרים כמו מישה, אמיליה מרקוס יש המון והם לא הרשימו אותי אף פעם, אני הכי לא מבינה מה מרקוס עושה שם אבל אני גם חוששת שהוא עלול לנצח.
 

SHTRUDIDI

New member
סיכום שלי

מישה בי- היה לה ערב מצוין באופן כללי, ההערה של גארי בתום ההופעה השנייה שלה הייתה נכונה לדעתי, אין מצב שהיא יכולה לנצח. בלי קשר לזה, ההופעה הראשונה שלה הייתה טובה מאוד, אהבתי את הלוק ואת השואו כולו ובהופעה השנייה היא הצליחה להביא משהו אחר ולהישמע ממש טוב. אמיליה- הופעה ראשונה הייתה מצוינת. למרות שהופיעו את השיר הזה המון המון פעמים, היא עדיין הצליחה לתת ביצוע מעניין. אהבתי מאוד גם את הלוק. ההופעה השנייה הייתה טובה אבל לא ממש ביצוע לחצי גמר בעייני. ליטל מיקס- הביצוע הראשון היה חמוד אבל חבל שהפספוס באמצע קצת הוציא אותן מריכוז. הביצוע השני היה ממש טוב בעייני, מאוד אהבתי את הוואקלז והרגשתי שהשופטים קצת קטלו אותן יותר מידי, שלא בצדק. מרקוס- הביצוע הראשון היה מצויין, אהבתי את העיבוד ואת ההופעה כולה. הביצוע השני היה טוב רק לקראת הסוף. בגדול אני מקווה מאוד שליטל מיקס ומרקוס יהיו בגמר. בהתבסס על הערב, למישה יותר מגיע בעייני מאשר לאמיליה, כי היה לה ערב טוב יותר, אבל אני לא אתפלא אם דווקא אמיליה תמשיך הלאה.
 

SHTRUDIDI

New member
יש תוצאות...

בבקשה זכרו לא לכתוב ספוילרים בכותרת ולסמן את ההודעות בסימון
 

SHTRUDIDI

New member
שמות העולים לגמר...


אמיליה לילי, ליטל מיקס, מרקוס קולינס. מישה בי הודחה.
 

NP16

New member


טוב לפי ההופעות לא ממש הגיע לה,אבל מי באמת מצביע לפי זה. שמח שזה קרה ויפה שעה אחת קודם, גמר מושלם, בדיוק הגמר שרציתי מאז שאמיליה בתחרות. (כן, מיד רציתי שהיא תגיע גם כן ,כי לא ממש עף על השאר,רק חשבתי שקרייג יהיה כאן. )
 

NP16

New member
אה שכחתי


בעצם רציתי את קיטי בגמר...טוב נו,קיצר אוהב את הגמר זה. ומוזר שעוד שבועיים אמריקה תהיה באותו מצב.
 

is00

New member
הגמר האידיאלי שלי היה...

קיטי, ליטל מיקס וסופי, אבל סופי הודחה בשלב מאוד מוקדם אז קיוויתי לגמר של קיטי, ליטל מיקס וקרייג. נו אין מה לעשות אני לא חי בעולם מושלם.
 

LeAnnDylan

Well-known member


עוד לא ראיתי את הפרק (טוב, עדין לא ראיתי גם הפרק הקודם
) אבל אומייגאד!!!$@!$#$ יש!!!!%$% ליטל מיקס
 
תוצאות

אני מאוד שמח מהתוצאות! איזה כיף שליטל מיקס עלו! באיזשהו מקום חבל לי על מישה, היא היתה נראית כל כך כל כך טוב בתחילת התוכנית, והייתי בטוח שהיא הולכת להיות מהמועמדים לזכייה. איפשהו גם ההופעות עצמן קצת ירדו וגם מה שאמרו עליה, שלדעתי לא היה צריך להיאמר בשידור, הפריע לה להתקדם. אני מקווה שהיא תוחתם איפשהו ותוציא שירים טובים, כי יש לה פוטנציאל ענק. יאללה לגמרררררררר
 

is00

New member
על קצה המזלג... טוב לא באמת.


השיר הקבוצתי היה... מקסים, אבל הרגיש קצת ארוך מדי.
התקציר היה... טוב, האמת שכמעט לא הצלחתי להבין מילה ממה שנאמר מאחורי הקלעים ע"י ה- X-ים. יותר מדי רעש ומוסיקת רקע! אז נשאיר את זה ככה. הריאיון עם המתחרים מאחורי הקלעים... משעמם! טוב הבנו אמיליה שלהגיע לגמר יהיה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים, אבל למען השם... את בת 17! מספיק לטחון את זה, את מתחילה להישמע כמו תקליט שבור! והתשובה של ג'ייד(ליטל מיקס)... טוב אני מודה שהתקשיתי להתרכז במה שהיא אמרה בגלל המבטא הכבד שלה ובגלל שמשום מה אני כל הזמן כמעט מתפקע מצחוק כשאני שומע אותה מדברת, אבל אני יכול לשער מה היא אמרה, כי סה"כ בסופו של דבר כולם אומרים את אותו הדבר, אבל בצורות ומבטאים שונים.
ההופעות של ג'סטין ביבר וקלי רולאנד לא באמת עניינו אותי, אז... FF. מה שחשוב זה שהבנות שנותרו, כולל השופטות(מלבד מישה, אולי) התלהבו מג'סטין.
ואחרי כל זה, האם סוף סוף מוכרזים הטופ3... ברור שלא! צריך למרוח עוד קצת, כי אין הערב בוטום2, אז הנה קטע בו המתחרים והשופטים מעלים זכרונות ומספרים כמה- בלה, בלה, בלה...
די!!! תיגשו כבר לעניינים! בסוף זה מסתיים, תודה לאל! אגב, מי מלבדי חושב שליטל מיקס החליטו למנות את ג'ייד להיות הדוברת שלהן? נראה שהיא היחידה שמדברת... I Love It!
אז... האם יהיו הפתעות? לא נראה לי, אבל מי יודע. הראשונות שקוראים בשמן הן ליטל מיקס!
אוף שמישהו כבר יערוך קטע וידאו עם התגובות שלהן להכרזות האלה. אלו הקטעים שאני הכי אוהב בתוכנית התוצאות.
השני שקוראים בשמו הוא...מרכוס. לא מפתיע. בנקודה הזו רואים על הפנים של קלי רולאנד שהיא לא מאמינה שזה שוב קורה לה שזה שוב בין ה- X-ים שלה. ואחרונה חביבה... אמיליה לילי. כן, בהחלט. שום הפתעות פה, למרות שמהערב הקודם הגיע יותר למישה להמשיך הלאה. שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך , מישה. אני בטוח שמישהו יחתים אותך על חוזה במהרה. נ.ב. האם אני היחיד שחושב שבערב הזה דרמוט לא באמת הקריא את שמות העולים לגמר בסדר שרירותי?!
 

NP16

New member
עוקב!!הופעות!


אמיליה-קודם כל אני חייב לומר שלא ידעתי ולא חשבתי עד עכשיו שהיא בת 17!!!! אני לא חשבתי בכיוון הזה בכלל. לדעתי 2 ההופעות לא היו טובות ממש ווקאלית,אבל אפשר לסמוך על הבחורה הזו שתמיד תדפוק הופעה.נהניתי יותר מAINT NO MOUNTAIN,בשל אבריל היה קצת יותר מדי זיופים עבורי אבל גם שם היה לה רגע. איזה כיף שהחזירו אותה! בבקשה שהיא בגמר.פשוט שתגיע ותהיה שם שלישית. מישה בי-רוקדת ברחוב-היא הייתה פה יותר חמודה שמיצא לי להכיר אותה,אבל סתמי לחלוטין לא הופעה שאמורה להעלות לגמר. PERFECT- קודם כל השיר מושלם,התאהבתי בו למרות שכבר אהבתי את השיר בעבר אבל התאהבתי מחדש. לדעתי זו ההופעה הכי טובה של מישה,כמובן שאני רגיל שאף אחד פה לא ממש מסכים איתי על דברים. היו לה טובות יותר ווקאלית אבל לא אכפת לי כי זה פעם ראשונה שהיא לא נשמעה לי כמו עוד זמרת אחת שיש מליון כמוהה והיה הרבה רגש. מישהו יכול לספר לי מה קרה במה האשימו אותה? דיברו שם כאילו היא הואשמה ברצח. מרקוס-CAN YOU FEEL IT- רייצ'ל שרה את זה? אימת לי את זה שהרגשתי שיש משהו בעייתי בשיר הזה הוא לא הכי זורם להופעה בתכנית כזו כמו אקס פקטור, לדעתי מרקוס התמודד עם זה וכן הצליח לעשות מזה משהו זורם יחסית לשיר,כי הוא היה מחובר לזה. זה באמת לא שיר מתאים לפיינל 4,היה לו הופעות טובות יותר אבל לדעתי הופעה טובה. MY GIRL- בתור היחיד פה שאוהב את מרקוס בערך, לדעתי זו הייתה הופעה מזעזעת, נדוש, מעייף, קיטשי...זה מוזר כי השיר הזה אמור להתאים לו אבל זה היה נשמע הופעה של בית מלון מכל הבחינות. לא אהבתי בזה אפילו תו אחד.לא הבנתי למה דווקא ההופעה הקודמת שלו קיבלה ממכם את הביקורות האלה. ההופעות האלה לא מספיקות להגיע לגמר אבל אני בעד שמישה תודח בכ"ז. ליטל מיקס-KEEP ME HANGING ON- יש שם זמרת שאף פעם לא שרה סולו וממש פישלה בסולו שלה,שתמשיך לשתוק. פרי(הבלונדינית?) בד"כ יותר טובה......בכל אופן אני דווקא אהבתי את הביצוע למרות שאני גם הרגשתי שהן איבדו מהכוח שלהן אבל זה ממש לא היה כזה נורא. פרי יצאה מלכה
בולשיט שצריך זמרת מובילה. למרות שתמיד הרגשתי שכן פרי מקבלת יותר פוקוס עד לשיר הזה, לא קרה כלום שהפעם קצת פחות,הסולו שלה היה לא משהו. ביונסה- היה להן דברים יותר טובים,אבל זה הביצוע שהכי נהנתי בערב הזה ^^^
 

limors2

Well-known member
הופעות+תוצאות


מישה לא מעניינת אותי אז ממש לא אכפת לי מה היא שרה. ולשמחתי היא עפה הביתה. הידד לגמר נטול מישה! ההופעה הראשונה של אמיליה הייתה ממש טובה, אבל הרקדן עם התלתלים המפחידים היפנט אותי וקצת הקשה עלי להתרכז
את ההופעה השניה קצת פחות אהבתי אבל היא גם הייתה טובה. ומה הקטע של טוליסה להפוך את אבריל למין אמנית על שאף אחד לא יכול לבצע את השירים שלה, נו באמת
ליטל מיקס- הן כאלה חמודות, אני שמחה שהן בגמר. לא רק בגלל טוליסה. ותודה לציפי שספיילרה לי שהן עברו עוד לפני שהתחלתי את הפרקים
ההופעה הראשונה שלהן הייתה ממש נחמדה, והשניה הייתה טובה אבל היה חסר לי שירה משותפת של כולן שהיא לא רק הרמוניית רקע למי ששרה באותה שורה. אני אוהבת את השירה הלהקתית שלהן. ההופעה הראשונה של מרקוס הייתה ממש טובה, אפילו ראיתי כמה שניות ממנה. אבל לא יותר מדי כי הוא עדיין לא מעניין אותי. השיר הזה היה ממש מושלם בשבילו. ההופעה השניה שלו לא עשתה עלי שום רושם כי לא שמעתי אותה מספיק זמן כדי לקבל רושם. מלבד לחשוב "איזה יופי, הוא הפסיק עם השטיק המיושן". ג'סטין ביבר שר זוועה
ומה הוא עומד מול המיקרופון בלי לרקוד. הוא ממש משעמם ככה. גם קלי לא שרה נפלא במיוחד, אבל אולי זה בגלל שאני כבר ממש לא סובלת אותה. ולמה טוליסה ונ' דאבז לא הופיעו?
טוב עוד שבוע וזהו. חבל, היה נחמד!
 

jess r

New member
הופעות


מישה - דנסינג אין דה סטירטס - ככה, סבבה, לא להיט אבל הופעה כייפית. פינק - ואי, מזעזע, העיוד היה פיהוק אחד גדול והביצוע היה עוד יותר נוראי, היא הצליחה לסטות אפילו מהעיבוד שהיא בעצמה (אני מניחה) הדביקה לשיר הזה. והמבטא שהיא דפקה באמצע בכלל גמר אותי, שם פרשתי. מרקוס - מיי גירל - בלעע איזה שיעמומון מי שר את זה? קריוקי. שיר שני - וואו, עוד קריוקי, מי מופתע שירים יד
אמיליה - השיר של אבריל - רגע, ברצינות? אבריל לאווין? נגמרו השירים לשיר? ומה הקטע עם הנפות הידיים המיותרות? איפה את חושבת שאת? בתאטרון? באופרה? מוטאון - עוד קריוקי. בכלל, ערב מוטאון זה ת-מ-י-ד ערב קריוקי. הם לא לומדים לקח שם בתוכניות האלו? ליטל מיקס
מוטאון - הו! זה היה הכי רחוק מקריוקי שמישהו הגיע הערב, אחלה הופעה. ביונסה - וואו, הופעת הערב ואני בכלל לא אוהבת את השיר, פשוט ביצוע נהדר. הביתה: מרקוס הכי משעמם אותי, למרות שמישה יותר מגעילה היא יותר מעניינת ומפתיעה על הבמה.
 
למעלה