the worst terrorist attack

טיפ_טיפ

New member
the worst terrorist attack

on American soil, 9.11 - קצת מוזר שאף אחד לא התייחס לתאריך, אני מניחה שהסיבה היא מכיוון שרוב האנשים לא עבדו בזמנו בשדה אני באופן אישי, ונראה לי שרוב האנשים מתקופתי, לא אשכח את היום ההוא מה גם , שבאופן אירוני הבניין הראשון קרס 10 דק' לפני 18:00 והביניין השני קרס 5 דקות אחרי 18:00 (אאל"ט). אני יכולה לספר שבזמנו עבדתי בנתב"ג, ובדיוק הגעתי ל-ל18 בדרך לשדה ישבתי באוטובוס לא רחוק מהנהג, השעה היתה 17:45 ומהרדיו טיפטופים ראשונים של דיווחים. הדיווחים הועברו בצורה שקטה יחסית ונשמעו הזויים לגמרי ולמרות שאני לא בחורה הזויה, שאלתי את הבחורה שישבה לידי לאיזו תחנה אנחנו מקשיבים (בלב קיוויתי שזו איזו תוכנית תסכיתים או משהו ולא גלי צה"ל למשל (אז זהו,שלא) כשהגעתי הTV במועדון היתה פתוחה וכול הבודקים צפו בפה פעור ממש,הסיוט בהתגלמותו,פשוט לא האמנו. מיותר לציין שגם המשמרת היתה הזוייה, ובעיקר מצאנו את עצמנו מסבירים לנוסעים שאין טיסות היום. בימים\שבועות שלאחר מכן, היינו הלהיט בכל מהדורת חדשות בארץ ובחו"ל, ומיטב בודקינו כיככבו ב-CNN,NBC ובעיתונים. לשניה היינו להיט, על תקן better safe then sorry.

mister22

New member
איזה בלגן היה לפני חודשיים

אחראי מה שמצאו בלונדון. קשה בכלל לדמיין מה הלך בנתב"ג לפני חמש שנים. כולם משודרגים בשלוש

15 לשעבר

New member
היה יותר בלגן בנתב"ג ב-4.10.01

טיסה של חברה רוסית שהמריאה לנובוסיבירסק נעלמה מהמכ"ם מעל הים השחור. המטוס פוצץ. בהתחלה חששו שהוגנבה מזוודת נפץ למטוס.מישהי שהייתה סלקטורית אז העבירה את הטיסה הזו וסיפרה לי שהם היו בסרטים נוראיים.הפסיקו את כל ההמראות,תחקירים עד הלילה,עד שבסוף התברר שהמטוס הופל עי טיל קרקע-אוויר אוקראיני שנורה למטוס בטעות. אני בטוח שדב ויינברג,אז מנח"ט בטחון,עבר את היום הכי קשה בחיים שלו באותן שעות...בטרמינל 2 פתחו מרכז קליטה לקרובי המשפחה של הנוסעים.יום נוראי.

טיפ_טיפ

New member
הטיסה לנובוסיבירק

לאנשים שעבדו איתי היו סיוטים מהטיסה הזו. הם זכרו את הנוסעים אחד לאחד: זוג שעבר, סבתא ונכד...פשוט את כולם. ורק המחשבה על מה שקרה להם כמה שעות אחרי פשוט נוראית.

טיפ_טיפ

New member
מה שמוזר הוא

שאני לא זוכרת שזה קרה חודש אחרי ספטמבר אילוון. כנראה הדחקתי

neerlect

New member
חודש אח"כ

הייתי עשר וחצי, יצאתי מהשדה ב 11:45 בלילה וגם זה בגלל שבטעות היה לי רכב באותה תקופה. מי שלא היה לו יצא עם ההסעות של 1:00 ו2:00 בלילה. הגעתי למשמרת בערך כשהמטוס המריא, ב1 בערך התחילו לעצור את העבודה בשדה והתחילו לצוץ שמועות שמטוס נפל, ויכול להיות שהיתה לו נחיתת ביניים בבולגריה ושם עלתה עליו פצצה, או שאצלנו, ואנשים התחילו להיכנס לסרטים, הייתי צריך להכניס אנשים להיכן שאיזור העולים בטרמינל 1, לשמור עליהם כשהם יורדים מהדיוטי פרי (קודש הקודשים של הישראלי הממוצע) חזרה לבידוק, סרטים...

SWEET HOME

New member
אני הייתי במוקד שפתחו למשפחות ,היה

נורא.דיברנו עם המשפחות ואספנו פרטים מזהים על אלה שהיו במטוס.אחרי זה כמה ימים לא הצלחתי לישון.

למעלה