the wizard - FR

FiRePOweR

New member
the wizard - FR

איזה סדרה גרועה, מה זה הספרים הגרועים האלה. חבל על ה 150 שקל שעלו שלושתם.

strahd

New member
אתה מתככון לרביעייה?

אלו עם בלאקסטאף ושלושת הספרים האחרים? התחלתי את בלאקסטאף, אבל יש לי דברים חשובים יותר אז הוא מחכה בצד, אבל את השאר לא קראתי. הם גרועים? תן ביקורת עליהם (מפורטת אם אפשר). יש גם ספר רביעי שאמור לצאת בחודש הבא וסוגר את סדרת המקצועות. אמרתי כבר שאני רוצה ביקורות?

FiRePOweR

New member
כמה מילים

בגלל שאני פשוט טס על הספרים בדרך כלל אני לא אוהב לרשום מגילות blackstaff - לא הצלחתי לסיים את הספר וממש ניסיתי ! . יש בלאגן אדיר בספר יותר מדי דמויות ( אולי חלקם ידועות בעולם אבל יש המון ! ) כזה בלאגן היה קשה לי לעקוב , אם היה סדרה או טרילוגיה הייתי מבין אבל זה ספר אחד ולא הבנתי מי נגד מי ומה . ובכל מקרה לפחות רצתי לסוף וקראתי מה נגמר !. Bloodwalk - לא אהבתי את כל ה FLASHBACK ממש מעצבן , Darkvision - יש airships ?? זה לא eberron ? בנתיים סדרה לא משהוא בכלל נקווה שהרביעי יכפר. קראתי את הרבעייה של ה PRIEST ממש טובים מאד נהנתי. ה warriors - קראתי את thunder חמוד במיוחד הדינוזארוס 0 thunder lizards . יש לי גם את ghostwalker לא אהבתי את הפתיחה מחכה לזמן פנוי לקרוא. ה thiefs - קראתי רק את ה yellow silk ? היה ממש נחמד .

strahd

New member
בנוגע לספרים

קודם כל ביקורות ארוכות, מסודרות, אני בטוח שיש לך זמן, לא? יאללה, קח את השרביט. בנוגע לספינות אוויר, ידוע שלהאלרואה יש ספינות אוויר וזה ענין של יום יום. האלרואה נוסדה כמפלט לקוסמי נת'ריל שברחו מהחורבן והקימו את התרבות שלהם כמעט באותו האופן ודי מבודד משאר הממלכות. אני לא יודע אם זה מתרחש שם, אבל הבנתי שיש את קסמי הנדיר שם, וזה היה עם עוצמתי. אני קראתי מהסדרה של הכוהנים רק את הספר של קמרון פרנקלין, "עלמת הכאב" ולא כל כך התלהבתי. ספר על כוהנת דרגה אחת ויותר מדי קרוקודילים. לא קורה שם כמעט כלום והנושא של עבודה של אלה אפלה לא ממש מוסבר לפי רצוני. אני יודע שאחד הספרים ממשיך את העלילה של טאלבוט אוסקברן. איך השאר? אמרתי כבר ביקורות? את הלוחמים לא היה ניתן לקנות בארץ, לפחות לא בחיפה, למרות שמאוד רציתי לקרוא את גוסטווקר כי אמרו שהוא ממש טוב. את בן הרעם לא קראתי, אבל תמיד לוחמים היו המקצוע האהוב עלי פחות. בגנבים לא קראתי כלום כי הרעיונות של הספרים לא ענינו אותי, אפילו שתאזי עושה ביקור באחד בספרים. אני רואה שאתה מקור בלתי נדלה של מידע, אז יאללה לשתף, למה להתקמצן במילים?

למעלה