The Who's Endless Wire

woodstockfan

New member
The Who's Endless Wire

היי - הלהקה שאני הכי אוהב זה המי. הם ממש לא פופלרים בארץ. הדיסק החדש Endless Wire הוא הכי טוב מאז Who's Next. ה-Endless Wire הוא הרשת האינסופית, האינטרנט ועוד. אני תמיד אהבתי את הסיפורים של טאונסנד - טומי, Quadrophenia ואחרים שהוא כתב בדיסקים הסולו שלו. ההופעות של 2006 ו-2007 של Endless Wire הן מעולות. הרבה לא יודעים שהבן של רינגו סטאר הוא המתופף מאז 1996. אם יש עוד אספנים של המי, אשמח לשוחח איתם, יש לי אוסף לא רע שלהם. יש אתר עם בוטלגים שפיט טאונסנד תומך בו - הרוב חינם. זה חידוש! שעוד להקות יעשו את זה - אתרי בוטלגים בתמיכת הלהקה.

Caraya

New member
לא יודע לגבי הארץ

אני חושב שכאן בפורום הם דווקא די פופולריים, אתה מוזמן להישאר ולדבר פה עם הרבה אנשים שאוהבים אותם.

woodstockfan

New member
תודה

The Who הם הלהקה הראשונה שגיליתי כצעיר וכל הבית מלא בכל מה שקשור אליהם.. ה-demos של פיט - הוא הוציא הרבה מהם בסדרת Scoop, מעולה. אין כמו לשמוע את Tommy Demos ולשמוע מה הוא הכין ללהקה! Out on the Endless Wire

Anuerysm

New member
לא יודע אם זה נחשב לאספן

אבל יש לי את כל אלבומי הסטודיו + לייב אט לידז על דיסקים ואת לייב אט לידז בתקליט וגם כרטיס מקורי מהופעה שלהם

Anuerysm

New member
וגם אני מהאלה שחיכו ב30 לאוקטובר עד שהחנות

תפתח כדי להיות הראשונים ששמעו ת'אלבום החדש

woodstockfan

New member
ואהבת?

והיה שווה? מישהו מחו"ל שלח לי אותו וגם חיכיתו לו. I'd call that a bargain, the best I ever had! :)

Anuerysm

New member
כששמעתי אותו פעם ראשונה אהבתי אותו

אחר כך קצת פחות אהבתי אותו ועכשיו אני אוהב חלק מהשירים, אבל לא חסרים שירים מאעפנים באלבום, מוכרחים להודות

woodstockfan

New member
איזה הופעה?

באיזה הופעה היית? אני ראיתי אותם במאימי ב-89 ולקח שנים למצוא את ההופעה הזאת.. יפה, תמשיך!

Anuerysm

New member
הייתי בנובמבר 2006 בסן חוזה

כמה ימים אחרי שיצא האלבום, היתה הופעה חבל על הזמן, יש כמה חלקים ממנה ביוטיוב אבל בקושי אפשר להבין משהו

woodstockfan

New member
San Jose

יפה. יש לי את San Jose מ-1996 אבל לא 2006.. אתה יודע שהם מוכרים את כל ההופעות כבר.. אולי זה יגיע לאתר longliverock.org שהוא חינם ובעידוד הלהקה. זה כיף למצוא הופעה שראית.

למעלה