!The weirdest ship

ויימס

New member
!The weirdest ship

רעיון שכמובן לקחתי מפורום הארי פוטר כי היום שבו לנטע יהיה רעיון משלה, יהיה היום בו ערוץ 10 יפסיקו לדפוק את לוח השידורים בשעות של רצח במשיכת קולמוס וקולומבו. זה הולך כך: תציעו כל אחד רעיון לשיפ הכי מוזר של עולם הדיסק שניתן לחשוב עליו (בלי לערב את הספרן או התיבה, זה כבר חולני מדי). אני אבחר בשיפ המוזר ביותר (שם הם בחרו בדמבלדור עם מירטל המייללת- וזה אכן מוזר...) ואנסה כמיטב יכולתי לכתוב עליו פאנפיק! כמובן שגם סלאשים באים בחשבון, ומשולשי אהבה סוערים וכאלה. השיפ שלי: (פרררררררררררררם...) נובי וקולון! חשבתי על זה הרבה זמן. הא! נראה אתכם מנסים להביס את זה!

TheBursar

New member
אולי אני זקן או סנילי מידי

אבל הסבר לנושא ייתקבל בברכה

Athaclena

New member
זה *לא* הכי מוזר

ובטח שלא הכי דוחה. הכי דוחה זה האחים רידקולי ביחד, מטורף לגמרי זה הבורסאר ורידקולי, ופונדר והדין (נו השמן) זה גם... דפוק בשכל. סתם לזרוק שמות של זוגות מוזרים (בין אם סלאש בין אם לא) זה לא חוכמה. הנה - סוזאן ואלברט, טה-אה-טי-מה ומאגרט, נני אוג ופונדר סטיבונס...

Athaclena

New member
תבחר ספר, סדרה, סרט או מה שבא לך.

תבחר מתוכם זוג שממש נראים לך מתאימים. זהו, זה שיפ. בהארי פוטר לדוגמא הסטנדרט הוא לזווג את הארי עם ג'יני ואת הרמיוני עם רון (ורמוס לופין עם סיריוס בלק). יש כאלה שמורדים במוסכמות האלה וחושבים שהרמיוני תתאהב בהארי בכלל... ויש כמובן את הקינקיים/מופרעים/דפוקים לגמרי כמו סנייפ (לא משנה עם מי), הארי/דראקו, נוויל/דראקו, מה שבא ברוך הבא. ודרך אגב יש פאנפיק של ויימס/וטינרי, אבל נראה לי שזה במהלך משמר לילה אז זה וטינרי צעיר.

Rincewind

New member
אז המשחק הזה די טיפשי.

זה לא בעיה לזרוק סתם שמות של דמויות לא קשורות. לא מעניין! המשחק הבא!

ויימס

New member
הו, שתוק כבר, יא... דביר!

אם אין לך משהו נחמד לומר, עדיף שתקפוץ לתוך בור מלא בעקרבים ארסיים!

ויימס

New member
זה לא אמור להיות דוחה, זה אמור

להיות מוזר. ואמרתי בלי קרובי משפחה! גם לי יש גבולות! הגזבר ורידקולי זה דווקא מאוד מתאים ומסתדר הגיוני בעיניי, משום מה.

TheBursar

New member
מהסדרות היותר טובות שנעשו

וקשה להאמין, אבל גם בימינו המודרניים עושים מידי פעם פרק נוסף שלהם. היה לאחרונה באקסטרא-הוט גם פרק חדש של רצח במשיכת קולמוס ולפני זה היה פרק חדש של קולומבו

ויימס

New member
באורח מפליא למדי, כן!

אגב, נכון הסבא מ"הנסיכה הקסומה"...? האם הוא מוכר לך? תחשוב טוב... רמז: האם הבחנת בכך שאחת מעיניו עמומה קלות, ממש כאילו יש לו עין מזכוכית???

The Mad Hatter

New member
לא ממש מוזר

ואני חושבת שמתבקש, אבל היה מעניין לקרא סתמרוח/זוגפרח. בינתיים כל מה שראיתי בפאנפיקשן.נט היה קרולי/אזירפאל או ויימס/וטינרי. אה, וגם גראני/רידקולי (היה מעניין לקרא, לא זוג מוזר, כי כתבו עליהם בלורדס&ליידיס. אני חשבתי שהם יכולים להיות נורא חמודים ביחד). *** טוב, עכשיו עברתי שוב על ההודעה המקורית וראיתי את ..."ומשולשי אהבה סוערים וכאלה" ומה יכול יותר להתאים למשולש אהבה מאשר שלוש המכשפות? הפרש הגילאים הוא כמובן בעייתי, ולכן אני חושבת שכדאי להשאיר רק את גראני ונני ולהכניס איזו דמות גברית בשביל האיזון, אבל אני לא מצליחה לחשוב על מישהו שיהיה מספיק ראוי לשתיים האלה.

ויימס

New member
אההההההה!!! שלוש המכשפות!

חולני! סתמרוח/ זוגפרח תמיד נראה לי מאוד הולם ואני בטוחה שזה אכן מה שהתרחש, רק שהממשל מטייח את זה. זהו, מסתירים מאיתנו דברים. אבל אני לא אמרתי. חשבתי על ויימס/ וטינארי אבל זה עדיין לא נראה לי מוזר מספיק.

ויימס

New member
אין ספק שהמכשפות זה הכי מוזר.

אני פשוט לא בטוחה שהקיבה שלי מסוגלת לעמוד בזה.

למעלה