THE WEEKLY OFF TOPIC

Sunflower Fairy

New member
תותייייייייייים*מזילה ריר*../images/Emo110.gif

מה, לא אכלת חסה? |מתפלאת| |מנערת את יערה| |חוטפת את ההלם של החיים| |מתהמרובטיפשות|

Sunflower Fairy

New member
*חובטת ביערה חזרה*../images/Emo110.gif

חשבתי שבתור סוגדת חסה מושבעת שכמותך את צריכה לצרוך (!) חסה כל שניה. מה לא? גררר האייקונים לא עובדים... |תפוז עם נקודה במקום פה|

Knotted String

New member
סייבר?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הוא עסוק בנסיון להפוך את העולם לסובייטי, עם כל הקומוניסטים הקטנים שהוןא מפקד עליהם.
קומוניסט מסריח.

Witch Child

New member
הסילבסטר שלי

נשארתי בבית עם חברה שלי ואחותי החורגת, התחלנו לראות סרט על ג'ון לנון אבל היה נורא משעמם אז סתם אכלנו המון שוקולד. דרך אגב, אני עכשיו בביצפר בשיעור אנגלית... והיום אני מקבלת תעודות. אז כשאני אגיע הביתה אני אספר לכם איך היה.

Witch Child

New member
קיבלתי תעודה.

להלן הציונים שלי (אזהרה - אני עומדת להשוויץ): תנ"ך - 90 היסטוריה - 90 הבעה בכתב - 90 ספרות - 90 צרפתית - 90 לשון - 90 ביולוגיה - 90 אלגברה - 80 גיאומטריה - 70 אנגלית (מתקדמים) - 100 חינוף גופני - 85 אזרחות - 95 אהמ. הממוצע שלי הוא 88 ושליש. אני מרוצה מעצמי. תהיו גאים בי!!!

איזה תעודה משעממת..../images/Emo4.gif

אני מעדיף שכל הציונים יהיו מתחת ל90, רק שיהיה פאקינג מגוון!:-O סתם סתם..תעודה בתזונה!! תותחית את!!

Wing Chan

New member
דאמ

גם אני רוצה בלע הציון הכי גבוה שלי השנה נראה לי הוא 76 ייפי

PiKa Bu

New member
גם אני קיבלתי תעודה....

הכל 85 ומעלה, חוץ מערבית שזה 75, וחוץ ממטמטיקה שזה 55...כה כה אני יודע....לומשנה. כל ההתנהגות זה א' חוץ משני ב'. ביום הורים הציונים היו אותו דבר, רק התנהגות הייתה משהו כמו הכל ב' חוץ משני א' :X

למעלה