The weekend

MissUnKnown

New member
The weekend

טוב אתם כבר יודעים למה השירשור הזה...מה עשיתם בסוף שבוע... אז אני יתחיל.. יום שישי בלילה....אני ומייק ראינו את the good the bad and the ugly למחרת הייתה היומהולדת של חותי הקטנה...אז העירו אותי ב8 והבאנו לה בלונים ומתנות...אחרי זה חזרתי לישון ב930 קמתי והתארגנו ליצאה ללנוה פארק (פעילות משפחתית לכבוד היומהולדת). עשינו לאחותי הקטנה כייף...ואז אחותי האחרת רצתה שאני יבוא איתה לרולרקרוסטר....פאק היא שברה לי את היד...היא כול כך פחדה...יש לי עדיין סימין על היד. בכול מקרה עשינו את זה כאשר כולם צועקים ואני היחידה שצוחקת ...טוב אני יודעת שאני מושגעת זה בסדר. אחרי זה הורידו אותי בעיר ונפגשתי עם מייק והלכנו לקנות דיסק וסתם הסתובבנות ואני עישתי קולות מוזרים... אחרי זה הגענו לפאב...איפה שהייתה ההופעה...הינו ראשונים *יש איזה כייף* ואז כול הקשוחים התחילו להגיע
היה ממש כייף לראות את כולם אחרי שבוע. צילמתי את כולם...וההופעה סוף סוף התחילה. היה נחמד עפנו בהופעה של הלהקה השלישית....לחזרנו לK rd שמה פגשנו את החברה מהפאב שוב...שעה ישבנו ודיברנו ואז הכלנו לאוטובוס...הוא כמובן לא היגע אז נסענו עם המונית...הגענו לבית שלי ב 2 בערך....אני ישר נכנסתי למיטה ונרדמתי גם הוא כנירא והוא עזב ב4 בערך נירא לי... היום אני מכינה שיערי בית...וכול מיני עבודות להגשה...ואולי מייק יגיע כדי למשוע את הדיסק שקניתי.

kit k@t

New member
sounds like fun :)

i'm begining to get the feeling that everybody have a life, and i am the only one that doesnt. oh well, i dont care. i went driving today!!! my mom took me to a place where there are no cars, and she let me drive a bit. it was really scarry, cuz i didnt know what pedal to push when, but i think i did ok for my first time. when ill turn 18 (in 4 months), ill go take the test, and hopefully will be able to drive. we also went to walmart where i baught stuff for school. i love buying stuff for school, its a fetish :). i bought binders, and pens, and a kalmar ( one with tiger from winny the pooh). then as i was walking there i saw the new Herry Potter, and after asking my mom 18759 times she finally agreed to but it for me. :) im happy now :) god, im so jumpy.. if anyone is bored put your icq number here, i need to bug people. kat

MissUnKnown

New member
i dont have a life

but when the weekend comes my "life" are geeting "wilder" any way your day sound like aswell

Julia16

New member
no, you're not the only one who

doesn't have a life.. הסוף שבוע שלי היה לגמרי על הפנים בינתיים...(למה לא עשית את השרשור הזה לפני שבוע כששירן הייתה אצלי?? אז הייתי מספרת לך על כל המועדונים שהלכנו אליהם, על איך ששירן השתכרה והתחילה לשיר ברחובות ועל איך שעבדנו על אנשים שאנחנו שתיינו תיירות מאמריקה...{חיחי.....והם ההאמינו לנו! כי לשתינו יש מבטא אמריקאי כזה}) אניוואי, אתמול, יום שבת, קמתי בשעה שמונה כהרגלי והתארגנתי לעבודה, והאמת שלא ידעתי אם יש להם שעור השבוע או לא בגלל החופש, אבל כשצלצלתי למורה בבית אף אחד לא ענה אז לא הייתה לי דרך לברר, והעדפתי to be safe then sorry....אז תקלטו, קמתי מוקדם, בשמונה בבוקר! שעה שכל בנאדם נורמלי ביום שבת עוד יושן בה! ונסעתי למקום רק בשביל לגלות שהדלתות נעולות ואין אף אחד... איזה הרגשת טמטום ועצבון... בכל מקרה, חזרתי, ניסיתי לישון ולא הצלחתי, אז הלכתי לנגן ולצ'וטט במסנג'ר ולכתוב הודעות בפורום וכל זה... בהמשך היום גם עשיתי התעמלות, ראיתי טיפונת טלויזיה וקראתי ספר וזהו. וואו, זה כיף כזה לכתוב על כל מה שקרה לך, אפילו אם זה לא מעניין אף אחד אחר! חיחי, זה משחרר כזה... (אוקיי, אל תצעקו עליי ללכת לכתוב בבלוג! אני עושה את זה ממילא....חיחי, למרות שכתבתי שם רק פעם אחת בינתיים..) טוב, וגם אני רוצה לנהוג!.. נמאס מההצגות שאבא שלי עושה לי בכל פעם שהוא צריך להסיע אותי.. 'מזל שאני הנהג, אחרת בכלל לא הייתם לוקחים אותי לשום מקום!'...חיחי, הוא צודק....
טוב אניוואי, ביי-ביי ליבי

draedalus

New member
in pesach

my father came to visit us (he was in germany all year) and i told him that i want to drive the car, i was kiddin off caurse, and then the next day my mom was asleep and my sister was not at home my father took me to a disrerted road and let me drive, it was fun....my mom got really mad...she shouted at my father, i blaimed him...

kpln

New member
kewl! ../images/Emo9.gif

זה כמו שאבא לקח אותי כשהייתי בכיתה ז' או ח' לנסיעות בשדות כדי להתחיל ללמוד ואח"כ הפסיק בגלל האפילפסיה...

justnoa

New member
נשמע פצצה

לי היה משעמם כרגיל יום שישי לא עשיתי כלום אני חושבת שבת קמתי, מחשב, קצת שיעורים, קינדלינגס, הלכנו לראות משחק ניט בול, אבל קצת פיספסנו אותו והגענו לסוף, הבנות של חבר של אבא שלי לעבודה, הם הפסידו אני חושבת, חפיף ואז הורידו אותי בבית והם הלכו להחזיר ספר לספרייה ולקנות גלידה והביאו לי גם, יאמי... וגם ספורט והיום, יום ראשון היה לעשות שיעורים במתמטיקה, אני עוד אעבור קצת על החומר בחקלאות, קצת ספורט, ואממ.... קצת טי וי כרגיל... שיעמום

kpln

New member
טוב לדעת ../images/Emo70.gif

כי אבא שלי הביא DVD שלו ולא ידעתי אם להשקיע את הזמן בלראות את זה... אורן

eori

New member
המממ...

אז ככה... אחותי הגיעה אלינו מניו-יורק לסוף שבוע ארוך ועשינו הרבה דבריו אבל את מה שאני הכי זוכר,לצערי,זה שהלכנו יראות סיביסקיט,הסרט החדש שיצא זה על מרוץ סוסים וזה,אהההה חשבתי שאני מת כמעט בכיתי חחחח 3 שעות סרט בלי פואנטה בלי כלום,לא יודע אולי הייתה פואנטה אבל מה שבטוח זה שאני לא הבנתי אותה!!! בקיצר אלללללל תלכו לסרט הזה!!!!

למעלה