The Weekend Warriors

Blade Of Fire

New member
The Weekend Warriors

אז כרגיל, השאלות: שיר הפאוור של השבוע שלכם: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?

Death is the first dance eternallll

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Axenstar - Far From Heaven (איזו ליריקה מדהימה
) ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: השיר הנ"ל, 'Sent from the darkest lands, death on black wings' קליפ השבוע: לא ראיתי. המלצת השבוע: שמעו דרים ת'יאטר. אתר השבוע: justfuckinggoogleit.com חוויית השבוע: ניצחנו בדרבי!@%!@%*!#*&(&)*#*%!@#$*@$*#@%^ וגם הוצאתי משמיעה את הסולו של The Edge מהדיסק החדש של בליינד. תמונת השבוע: הפשושית שלי!%*)!#*& מה אתם שומעים עכשיו? James LaBrie - Invisible

JumpInTheFire

New member
../images/Emo9.gif

שיר הפאוור של השבוע שלכם: The Scripy For My Requiem- Bling Guardian ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: X קליפ השבוע: X המלצת השבוע: אל תשמעו דרים תי'אטר אתר השבוע: google תמיד חוויית השבוע: X תמונת השבוע: X מה אתם שומעים עכשיו? X

שמקססן

New member
היי, נחשו מי לא כתב במטאליסט יותר!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Twisted Tower Dire - Axes and Honor ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Night divide day, day erase night Light of day, day of Darkness מתוך Green Carnation - Light of Day, Day of Darkness קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים :S המלצת השבוע: Mortuary Hacking Session. גריינדגור שמבוצע ע"י 4 כוסיות. כמה הזוי, ככה מטריד. אתר השבוע: uncyclopedia.org חוויית השבוע: ללכת קילומטר וחצי הבייתה עם הבאס שלי, חולצה קצרה בלי מטרייה, כשהגשם הכי חזק של השבוע התחיל בדיוק כשירדתי מהאוטובוס. לא מומלץ. תמונת השבוע: זאת עם החתול שלי, נו :p

svety

New member
מיאו ^^../images/Emo190.gif

מה שלא רלוונטי [ע"ע- אין לי מה לכתוב] נמחק
שיר הפאוור של השבוע- Last Drop Falls/Sonata Arctica המלצת השבוע- אלכוהול :] התאהבתי בקוקטיילים של הברמן שלי. אין לי מושג מה הוא שם בפנים, אבל... אלכוהול :] חווית השבוע- הMoondance אתמול. אם לא ראיתם חבורת מטאליסטים שיכורים מקפצים לצלילי השיר המגניב הזה, לא ראיתם מטאאאל מהו. מה אני שומעת עכשיו? גג/הג'ירפות. טרהלהלה.

genz

New member
גאידמק! גאידמק! ארקדי קדי גאידמק!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Nocturnal Rites - Awakening (תבינו שזה שיר טוב) ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "מכיר התקווה 6? בטח מכיר! תעשו לי קוקוריקו ואת השיר על אלוהים! אמרתי לו עזוב אותך, השיר עלייך לפנים! גאידמק! גאידמק! ארקדי קדי גאידמק!" קליפ השבוע: Kreator - Renewal המלצת השבוע: התקווה 6. כל מי שאוהב הדג נחש, שייתן להם הזדמנות! אתר השבוע: erowid.org חוויית השבוע: לסיים את הפרק האחרון בעבודת גמר! תמונת השבוע: אין

NecroSight

New member
כואב לי הראש!!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Symphony X - Awakenings ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:מצצו לי! קליפ השבוע:Meshuggah - New Millenium Cyanide Christ אתם חייבים לראות את הקליפ הזה!! המלצת השבוע:כמו תמיד לשמוע משוגע דיסוננט ומרטיר חח אבל לשם שינוי יש לי עוד משהו אל תשתו מהר!!! ייכאב לכם ואתם תקומו פתאום ב5 בבוקר בגלל הכאבי בטן אתר השבוע:www.Myspace.com חוויית השבוע:חזרה סוףסוף תמונת השבוע:X מה אתם שומעים עכשיו? Yes - Roundabout

McBlack

New member
-כותרת-

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Symphony X - Out Of The Ashes ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: i never knew your name but i will miss you just the same... המלצת השבוע: לישון ^^ אתר השבוע: בלוגיבלוג חוויית השבוע: הוא כתב לי שיר
והלחין
תמונת השבוע: משהו שצילמתי בדרך מהמעבדה לשער הבצפר לפני המלחמה... מה אתם שומעים עכשיו? Eagles - Desperado

TarwenR

New member
|זהו|

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Nightwish - I wish I had an angel המלצת השבוע: לעשות טסט חוויית השבוע: לקבל 99 בכימיה בלי לדעת כימיה :] תמונת השבוע: גם אני אדע לעמוד ככה מתישהו
מה אתם שומעים עכשיו?אותי אוכלת קראנץ'.

TarwenR

New member
אץ יודעת לעמוד ככה?

ויש לך תמונה שלך עומדת על הפוינט?

Musta Susi

New member
ללא נושא../images/Emo3.gif

שיר הפאוור של השבוע שלכם: כל השירים של Sonata Arctica - Mary Lou ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: הנאום של יצחק רבין (ז"ל) כפי שמשתמע מהשיר Forlorn Hope של After Forever. קליפ השבוע:לא ראיתי המלצת השבוע: תשמעו Arafel. כאלו סוסים! אתר השבוע: www.Zap.co.il חוויית השבוע: הופעה של Arafel!
תמונת השבוע: לא עולה לי לכרגע... מה אתם שומעים עכשיו? Die Apokalyptischen Reiter (כתבתי נכון?) - Gone

Musta Susi

New member
אי אפשר להגיד שהציטוט עשה את השבוע

אבל בהחלט התאים לרוח האווירה...

Itay Simons

New member
|רטוב|

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Dream Evil-My Number One ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: ממ לא'דע קליפ השבוע: סליפינג סאן 2005
המלצת השבוע: לא לסמוך על מטריות אתר השבוע: >< חוויית השבוע: לא שזכור לי משהו, אבל דברו איתי מחר וזה יהיה "הגשם גרם לי דלקת ריאות" תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? The Darkness- I Believe in a thing called love

למעלה