The Weekend Warriors

Blade Of Fire

New member
The Weekend Warriors

באיחור של יום... מצטערת
אז כרגיל, השאלות: שיר הפאוור של השבוע שלכם: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?

airgirl

New member
אני אני =]

שיר הפאוור של השבוע שלכם: סינג אין סיילנס :) ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין קליפ השבוע: לא חושבת שראיתי קליפים.. המלצת השבוע: חיים זה כיף :) אתר השבוע: תפוז? :X חוויית השבוע: משהו שקורה עכשיו (((:)
תמונת השבוע: אני כ"כ רוצה ללטף אותו

Itay Simons

New member
אני P:

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Helloween-The Tune קליפ השבוע: נימו ^^ המלצת השבוע: לא לבוא למבחן חולים. חוויית השבוע: נגנב לי הפלאפון :( [מה, גם רע זה חווייה P:] תמונת השבוע: P: מה אתם שומעים עכשיו? Epica- Force of the shore

Musta Susi

New member
Okay...

באיחור של יום... מצטערת סולח
אז כרגיל, השאלות: וכרגיל התשובות: שיר הפאוור של השבוע שלכם: This Will Never End - Blind Guardian ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לא יודע...
קליפ השבוע: Korpiklaani - Hunting Song המלצת השבוע: Samsung 770 - אחלה טלפון
אתר השבוע: You Tube חוויית השבוע:החלפתי
תמונת השבוע: >< מה אתם שומעים עכשיו? הממ... משהו של Forest of Shadows. לא יודע שם כי הDVD מראה רק 9 אותיות

genz

New member
...

שיר פאוור: Nocturnal Rites - Awakening ציטוט: The torso diverged with pride - לקוח מהשיר Corporal Jigsore Quandary של Carcass קליפ השבוע: Nevermore - I, Voyager המלצת השבוע: ראש וניל-מנטה. באמאשלי, זה יוצא בסט... אתר השבוע: erowid.org חוויית השבוע: לשמוע מינימום מוזיקה -_- תמונת השבוע: אין. לא שומע כלום, אבל אני כן רוצה לשמוע כבר את השירים של סאפוקיישן, שבזמן האחרון מעניינים אותי...

Inderdaad

New member
well

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Sonata Arctica - Sing In Silence ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Nevermore to feel the pain The heart collector sang And I won't be feeling hollow for so long Nevermore to feel the pain The words fall out like fire Just believe when you can't believe anymore קליפ השבוע: Korn - Freak on a leash [: המלצת השבוע: Aint no sunshine של ביל וויט'רס. מה אתם שומעים עכשיו? Black של פרל ג'אם.

מה? פחפחפח

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Twilight Guardians - Land of Kings ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: 'We can't go on killing ourselves, and with us all the rest' קליפ השבוע: אין. המלצת השבוע: אילת31%*!@%#*!#*! אתר השבוע: http:\\last.fm חוויית השבוע: אילת@*$@)*!$@$!) תמונת השבוע: אילת1@%U*!^#*!^ מה אתם שומעים עכשיו? Iron Maiden - The Clairvoyant

NiKi†a

New member
וואו תמונה ממש יפה [=

ואני אהיה באילת בנובמבר ^^ באיזה מלון היית?

למעלה