The Week of July 2 – 6 SNS SPOILERS

Taylor believes Steffy's hiding something about what happened in Italy, but Steffy pleads with her not to dig any deeper.

Asking Ridge for his support, Taylor encourages Steffy not to give up on the man she wants.

Ridge feels caught in the middle when Brooke and Taylor battle it out over which of their daughters belongs to Liam.

Brooke tries to convince Hope to cut all ties with Deacon and offers a gesture of peace to Steffy.

Hope tells Katie about Bill's sudden change of heart on her wedding day.

Later, Brooke and Katie stumble upon a secret that Liam has been keeping from Hope.

Karen struggles with the prospect of revealing her true relationship with Danielle.

Bill tells Liam the latest news about his and Katie's baby.

Hope and Liam spend their first Fourth of July together as a married couple.

Steffy admits the reason why she is no longer at all interested in fighting for Liam.

Liam makes a startling confession.

Shiri from the block

Active member
איי איי איי
נראה כאילו אנחנו קוראים את אותם תקצירים כבר שנתיים...

חכם ניר

New member
הפרקים בארה"ב

ברוק מעצבנת אותי שהיא רוצה שהופ תשכח מדיקן ותחתוך איתו כאילו רידג' היה תמיד אביה. גם אם רידג' תמיד היה שם בשביל הופ כאבא, אין תחליף לאבא ביולוגי שמשחק תפקיד וממלא מקום משמעותי בחייו של ילדו ואין ויכוח או ספק שדיקן צריך להיות חלק מזה וזה משהו שהרבה צופים של הסדרה צריכים לעשות כדי שקתרין תתעורר ואיתה גם ברוק ויבינו שזה יעשה טוב גם לברוק וגם לקתרין ששון ישאר בסדרה. לגבי ביל וקייטי - מזל טוב, הגיע הזמן שהזוג הזה יתברך בתינוק ואולי ביל שאומר שהתרכך בזכות קייטי ששינתה המון דברים אצלו ועשתה לו מהפך בהרבה מובנים התינוק יוכל לרכך אותו עוד יותר. אני יכול להבין שרידג' תקוע באמצע בין הופ וסטפי, אף אבא לא היה רוצה להימצא במצב שמה שהוא לא יעשה הוא יפגע במישהו אחר במיוחד שסטפי והופ מתעבות אחת את השנייה. אולי הגיע הזמן וזה רעיון לעלילה מבחינתי למצוא לסטפי בן זוג שעוד לא היה לה שכרגע אין לי רעיון מי זה יכול להיות אבל זה היה רעיון טוב אם בסדרה היו מחזירים את קלארק וקלארק עם כל הגיל שלו וקול הבס של דניאל מקווייקר נהיה בן זוגה של סטפי. כרגע אין לי מישהו אחר לחשוב עליו שיכול להתאים לסטפי מבחינת הגברים בסדרה, רובם בני משפחה של סטפי או גברים שהייתה איתם כמו ליאם, מרקוס, ביל וריק.

למעלה