The Weakest Link

עוגייה

New member
The Weakest Link

כל יום-נראה לי- ב19:30 בBBC פריים. תוכנית מעולה....המנחה היא ביצ´ אמיתית ושוברים ת´שיניים עם האנגלית הזאת...אבל זה שווה את זה!

תכנית ג-א-ו-נ-י-ת

למרות שלא הבנתי לפי מה הולכת שם חלוקת הכספים.... םתאום מישהו זורק "בנק" ואז מה.? anyway, you ARE the weakest link, GOODBYE.

שעת השידור - 18:45. ובקשר לכספים

זה קצת כמו "מיליונר" - משאלה לשאלה עולה הסכום. אם מישהו רוצה לודא שהכסף שכולם אספו עד אותו רגע ישמר לפני שהוא נשאל שאלה, הוא אומר מהר "bank" והכסף לשאלה שנשאלת אותו הוא שוב 20 פאונד (משהו כמו 120 שקלים). אם לא, והוא נכשל בתשובתו, כל הכסף הולך פייפן. אם הוא מצליח, אז זה יותר כסף מ-20 פאונד, תלוי כמה ענו נכון לפניו מבלי לחסוך.

MARMELAD

New member
לא יודע.....

המנחה של התוכנית משתדלת יותר מדי להיות ביצ´ית וקרה ולי זה נראה ממש מזויף... לא אחרי כל מילה שמישהו מהמתחרים זורק את צריכה לסנן איזו קללה מתחת לשפם... אבל אם מדברים על BBC PRIME שהוא אחד הערוצים הנצפים ביותר אצלי בבית אז המלצה ובקשה: מין מיני סדרה שנקראת "יום הולדת שמח שייקספיר". גבר נשוי ועני העובד כנהג אוטובוס בחברה שעושה טיולים מודרכים בבריטניה, וחובב של שייקספיר, מתאהב במדריכת טיולים וחולם לקנות בית יקר מדי.... נשמע פשוט ולא מעניין אבל אתם לא מאמינים כמה רגש ועוצמה יש בסיפור הקטן הזה. ו... סדרה קומית עם הג´ינג´ית ששיחקה באבסולוטלי פבולוס, ועוד איזו שמנה, הם עושות שם שטויות במשך שלושת רבעי שעה שלא תאמינו... כמה אפשר לצחוק מול הטלויזיה. עוקף את סיינפלד, מנצח את חברים, שם בכיס הקטן כל תוכנית בידור..... הבעייה? שכחתי איך קוראים לזה ומתי זה משודר. מי שיודע, לעדכן.

עוגייה

New member
הבעייה העקרית בBBC פריים-

המבטא!!!!! טוב, בדיוק סיימתי לראות את זה, ואני ממש אוהבת איך שהמנחה אומרת- Well, X, you´re going home with **** Pounds. Y, you´re going home with....NOTHING היא מצחיקה האישה הזאת.

MARMELAD

New member
מממממממ..... נשמע לי מספיק מוכר

מתי זה משודר? אני אצפה ואומר לך אם זה באמת זה ראיתי את זה פעם אחת ובכיתי מאושר איזו שנינות איזה הומור איך בסצינה שלמה בלי מילה ובלי סלפסטיק ובלי העוויות פנים מטומטמות הן מצחיקות אותי יותר מכל תוכנית אחרת והסרט התורכי המזוייף ותוכנית האירוח הפיקטיבית שבה מתעללים באורחים אחחחחח מדהים

למעלה