The Weakest Link

The LadyKiller

New member
The Weakest Link

אוקיי,
אז במשחק הבא אנחנו הולכים לעשות את הבלתי אפשרי- לבחור את הפרק הטוב ביותר בשרלוק עד כה.
זה מתייחס לשרלוק הסדרה של BBC

רשימת הפרקים היא:

Study in Pink

The Blind Banker

The Great Game

A Scandal in Belgravia

The Hounds of Baskerville

The Reichenbach Fall

תבחרו את הפרק שהכי פחות אהבתם/התחברתם/עשה לכם את זה, תרשמו אותו בכותרת ותפרטו בתוכן ההודעה למה בחרתם דווקא אותו.
אני יודעת שזה קשה, אבל בואו נבחר את הפרק הכי מוצלח של שרלוק.
לי יש הימור מה ינצח, בואו נראה אם אני צודקת

The Blind Banker

זה הפרק היחיד שהעלילה לא ממש תפסה אותי. לא בטוחה למה. אולי כי יחסית לשאר הפרקים הוא היה הכי פחות... מעניין? או אולי מקורי? יוצא דופן? לא יודעת איך לקרוא לזה.
אני רק יודעת שמאז שראיתי את הסדרה בפעם הראשונה שבתי לצפות בפרקים אינספור פעמים, אבל כמות הצפיות החוזרות בפרק הזה הכי נמוכה אז..

סליחה, פרק

Yael Tapiro

New member
לגבי The Blind Banker

גם אני רואה את הפרקים אינספור פעמים ואני כבר מצטטת את השחקנים חופשי תוך כדי הפרק ( אני אוהבת לצטט את מוריארטי !! )
וזהו הפרק שאני בדרך כלל מדלגת עליו.
יש קטעים טובים אבל ברובו הוא שיעמם אותי.
אז פרק, סליחה גם ממני

L e i a

New member

גם מבסקרוויל נהנתי פחות משאר העונה השנייה. אולי בגלל שתמיד שפרקי הפתיחה והסיום של שרלוק תמד מפוצצים כאלה שמה שבאמצע תמיד יראה פחות מעניין.

shaharEB

New member
החלטתי

The Hounds Of Baskerville

בגלל שבבליינד בנקר, יש לשרלוק כמה תגובות קנאה לג'ון
וזה די מציל את הפרק

האונדז אוף בסקרוויל, גם ממש טוב ומלחיץ, והוא הספר היחיד שיש לי בבית של שרלוק ועוד לא קראתי האמת
אבל..
בצפייה חוזרת הוא גם לא זוכה להרבה צפיות ממני.. אז

L e i a

New member
The Blind Banker

אני תמיד מאשימה את הפרק הזה בתור הסיבה שאנשים לא נותנים לשרלוק את ההזדמנות הראויה- הוא מוריד אותם מזה לגמרי.

mich223

New member
The Blind Banker

זה הפרק היחיד שבו, פשוט, לא התלהבתי.

(היי, אני מיכל
)

pennylane11

New member
The Hounds of Baskerville

כי זה הניגוד הכי גדול בין האהבה שלי לסיפור לאהבה שלי לפרק. הסיפור המקורי הוא אחד האהובים עליי שקראתי, והפרק פשוט לא זה. לא יודעת, לא התלהבתי ממנו.

shmerlock

New member
לפרק הראשון יש גם גרסת פיילוט

אני מוכרח להגיד שאני מעדיף דווקא את הפיילוט.

למעלה