the war with romulans(ספויילר קטן)

Taker Sucks

New member
the war with romulans(ספויילר קטן)

כפי שאתם יודעים(או שלא) בסביבות 2155 כדור הארץ היה במלחמה עם הרומולנים. באנטרפייז אנחנו כרגע ב2154(בפרק האחרון אמרו שהם בחודש דצמבר של 2153). אתם חושבים שבאנטרפרייז יראו את המלחמה?

רק אם המפיקים יצעידו את הסדרה עד...

... לעונה השביעית. הפרק בו מלאה שנה למסע של האנטרפרייז היה איפושהו בעונה הנוכחית

Taker Sucks

New member
אני מדבר עונה שלוש....

מה שאמרת נכון לגבי העונה השנייה.

CaptainOok

New member
זו באמת שאלה טובה...

מצד אחד, אנחנו מצפים שהמפיקים ינסו כמה שיותר להיצמד לקו הזמן שנקבע ע"י הסדרות שקדמו, ובעקבות כך לראות את המלחמה עם הרומ(י)ולנים. אם אתה זוכר, הם עשו פרק על הרומולנים (Mine Field, אם אני זוכר נכון). לדעתי, בזמנו היתה להם כוונה באמת לעקוב אחר קו הזמן ולהצעיד אותנו לכיוון המלחמה. אבל! בגלל בעיות רייטינג כאלה ואחרות, נראה לי שהמפיקים נטשו את קו הזמן הנדרש, והחליטו שזו סדרה עצמאית שלא צריכה להקשיב לשום קו זמן שנקבע מראש. הם יעשו מה בראש שלהם, בלי להתחשב בנו, אוהבי קו הזמן האדוקים, והכל למען עלילה טובה יותר. ואני מסכים עימם

Lu Tze

New member
אז מה הטעם לקרוא

לסידרה "סטר טרק אנטרפרייז"? (ארר... הוסיפו בסוף את "סטר טרק" לשם, נכון?) סתם כדי למשוך טרקים? אם המפיקים רוצים, שיגידו שאין קשר בין הסידרה הזאת לעולם הטרק חוץ מהגזעים, או לחילופין שיצמדו לקו הזמן של העולם.

Taker Sucks

New member
תגובהה(ספויילר)

כל הקטע עם הזינדי לא אמור להשפיע עלזה... אחרי הפרק האחרון זה נראה כאילו הם הולכים לסיים את העניין במספר פרקים הבאים. אחרי זה בעונה הרביעית אני משער שיותר יתרכזו בכל המלחמה בין האנדורינים והוולקנים, וזה עדיין ישאיר להם 2-3 עונה לטפל במלחמה. במקרה שהמפיקים יחליטו להתעלם מהלחמה הם בעצם יהרסו את כל המהות של התוכנית שזה להראות איך הפדרציה קמה, והמלחמה הרומיולנים הייתה השפעה רמה על הקמתה

Chakotay

New member
לדעתי 4 עונות לא מספיקות...היו

צריכים להתחיל עם כל הקמת הפדרציה מהעונה הראשונה.

sysiphus

New member
הפדרציה מוקמת ב-2161

הסדרה התחילה ב-2151. אי אפשר היה להתחיל עם "הקמת הפדרציה" כבר בעונה הראשונה. המלחמה בני כדה"א לרומיולאנים הייתה בשנים 2156-2160. רק אם לא נצמדים לקטע שכל עונה היא שנה "אמיתית", אפשר להגיע לכל ההתרחשויות האלה.

Chakotay

New member
אני התכוונתי שהיו צריכים להתחיל את

הסדרה ישר מהמלחמה ברומילאנים.

זה לא היה הולך בקו אחד עם העלילה

אתה בעצם אומר שהכותבים היו צריכים לכתוב את הסדרה כך האנטרפרייז משוגרת כמה שנים מאוחר יותר? אני בספק שזה היה יותר טוב. זה היה הופך את הישרדות כדוה"א למאוד מצוצה מהאצבע.

למעלה